NYHEDER

April 2018 - 25 KONCERTER SENERE...

"Hans evne til at reflektere livet i fremragende sangtekster er usvækket, men hvad der gjorde mindst lige så stort indtryk, var genopdagelsen af hans magiske sans for at samle gode musikere omkring sig" (Skive Folkeblad)

"Der var ikke skyggen af halbal, hitparade eller anden dags krebsegilde, men derimod en intens og inddragende klub stemning fra start til slut. Krebs har altid omgivet sig med nogle af branchens bedste musikere, og hans nuværende hold er ingen undtagelse" (33+)

"Så lad os skære det ud i tykt pap: vi fik, hvad vi kom efter - så rigeligt endda og på allerbedste måde (…) Det var tydeligt, at de fem musikere befandt sig godt i hinandens selskab - med Poul Krebs selv som den store katalysator. På sin jordnære måde formår han at favne bredt, og hans kommunikation med både band og tilhørere er forbilledlig." (Amtsavisen, Randers)

"Med det dream team af musikere kunne Poul Krebs på drømmenes teater læne sig tilbage og give de slidstærke sange ekstra liv. Blandt andet ved at lave nye flotte fraseringer i omkvæd. Krebs underbyggede endvidere de nærværende tekster ved levende at fortælle om sangenes oprindelse. Fremragende, Poul Krebs - og så på en tirsdag!" (Fredericia Dagblad)

25 byer på to måneder. Koncerter på hverdage over hele Danmark. Mere end 12.000 tilskuere – og ingen snak, men masser af god stemning og medleven undervejs. Og med premiere på ”Kom indenfor”-initiativet, hvor Poul Krebs i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og KFUMs sociale arbejde, hver aften har inviteret to ildsjæle fra organisationerne til koncert, hver især sammen med en af dem de arbejder for.

Det er nogle af overskrifterne på den omfattende Danmarks-turne Poul Krebs og band har været på siden slutningen af januar. Og blandt meget andet både et godt billede af Poul Krebs trækkraft her i 2018 og et bevis på, at det faktisk kan lade sig gøre at lade musikken tale uden at blive overdøvet af publikums snak fra salen.

Poul Krebs og band rykker fra maj udendørs til open air koncerter og sommerfestivaler – og i løbet af oktober er Krebs selv special guest ved en række Hanne Boel koncerter rundt omkring i Danmark. Et nyt samarbejde for dem begge, hvor de undervejs også vil fortolke hinandens sange.

Sideløbende med koncerterne, arbejder Poul Krebs som altid på nye sange – og i øjeblikket med et helt særligt projekt, der handler om at lave musik inspireret af skuespilleren og instruktøren Ulrich Thomsens igangværende filmprojekt ”Willenberger”. Poul har besøgt Ulrich Thomsen på filmsettet i New Mexico – og er nu i gang med at samle et hold af internationale sangskrivere, for at skrive og samle musik til et helt album, inspireret af filmen. Og med den underliggende store ambition, at projektet kan inspirere andre tv- og filmfolk til også at bruge nyskrevne sange i og omkring deres værker.

14.04.16

KREBSFALCH - PÅ TOMANDSHÅND: AKUSTISK DUOTUR
Billetsalget starter mandag d. 18.4 kl.10

Et helt særligt år afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark:

03/10 · Rønne - billetlugen.dk
05/10 · Silkeborg - silkeborgbilletten.dk
06/10 · Greve - portalen.dk

12/10 · Skanderborg - smukfest.billet.dk
13/10 · Gram - gramslot.dk

24/10 · Helsingør - kulturvaerftet.billetten.dk
26/10 · Nyborg - ticketmaster.dk
27/10 · Nykøbing F. - ticketmaster.dk

31/10 · Slagelse - ticketmaster.dk
03/11 · Tønder - billetten.dk

07/11 · Middelfart - billet.dk
09/11 · Rødovre - viften.dk
10/11 · Roskilde - gimle.billetten.dk

14/11 · Holbæk - musik-klubben.dk
17/11 · Ringkøbing - rockiring.dk/billet

23/11 · Frederikshavn - arenanord.dk
24/11 · Viborg - viborgteater.dk

24.02.16

KREBSFALCH PÅ OMFATTENDE SOMMERTUR

Ikke mindre end 25 koncerter over det ganske Danmark, bliver det til for KrebsFalch i løbet af sommeren 2016. Starten går den 27. maj i Tivoli i København – og turen slutter den 10. september i Odense, i Den Fynske Landsby, hvor KrebsFalch startede deres lange fælles forløb i maj sidste år.

KrebsFalch udsendte i november deres første album som duo. Titlen er "Tomandshånd". Albummet var "Ugens Album" på P4 ved release og havde solgt til guld efter bare en måned i handelen. Siden har der også være platinplader til Poul Krebs og Michael Falch - og deres store indendørsturne er totalt udsolgt og det forventes at mere end 20.000 gæster vil have oplevet den populære duo, når denne del af koncertaktiviteterne slutter i starten af april.

Bag sig, både på albummet og live, har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk, (der også har produceret "Tomandshånd") og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Se hele sommerturen under menupunktet "Tour"

04.11.15

KREBSFALCH: TOMANDSHÅND
Nyt fælles album udkommer 13. november

Sammen har Poul Krebs og Michael Falch skabt albummet "Tomandshånd". Intensiteten i deres samarbejde er iørefaldende, og det er tydeligvis ikke bare et belejligt frikvarter fra deres solokarrierer, de to populære sangskrivere tager sig her. De har taget tilløb til dette fælles projekt i to årtier, og i en sværm af nyskrevne sange husker de tilbage, ser frem og sanser verden, som den tager sig ud for dem lige her og nu.

11 sange skrevet af to voksne mænd, der har prøvet både at elske og at miste, og som har levet og rejst, så det kan høres og mærkes i deres sangskrivning. Sange om liv & død, om kærlighed, der brister, og relationer, der varer ved, om udødeligheden, når den bliver en smertelig illusion, opgør med ironiens epoke, verden set fra en hjemløs tiggers vinkel, om den dag frygten kom til København, erindringsglimt fra både København og Århus, gensyn med gamle venner med Bob Dylan på scenen og om at trodse frygten og turde tro på mere end kynisme og tørre tal.

Det er en musikalsk rejse ind i et landskab, der altid har været der hos Krebs & Falch, men alligevel lyder de begge på en ny måde her. De veksler mellem sange, hvor leadvokalen deles, og dem, hvor de lægger over- eller understemme til hinanden. Mange har udtalt, at der er en særlig synergi på færde i måden, de to sangskriveres stemmer klinger sammen på, og at det er, som om de får det bedste frem i hinanden. Det er på samme tid skrøbeligt og stærkt, nært, rørende og stolt, bittersødt og muntert.

Albummet er produceret af Lars Skjærbæk. Han har bestræbt sig på at finde nye individuelle og fælles vinkler på makkerparret Krebs/Falch og på at få sounden gjort så knitrende nærværende, at man næsten kan mærke lyden stofligt - som om man nærmest kan holde om den. Poul Krebs og Michael Falch har slået deres respektive bands sammen til dette projekt, og det er uden tvivl et hold af landets mest sublime rockmusikere, der har indspillet disse sange.

15.08.15

MICHAEL FALCH OG POUL KREBS KLAR MED ALBUM OG TOUR
Fælles album på gaden 13. november – fulgt af stor tur i 2016

”Langtidsholdbar drømmeduo”, lød overskriften i Fyens Stiftstidendes seks stjernede koncertanmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs fælles koncert i Den Fynske Landsby i forsommeren. Anmelderen skrev videre om ”en af den slags koncerter, såvel band som publikum husker resten af livet” og ”Sammen med de mere end 2000 ellevilde tilskuere i Den Fynske Landsby kan jeg roligt konkludere, at jeg om både 20 og 30 år vil se tilbage på denne koncert, som noget nærmest overjordisk.”

Store og ikke mindst sjældne ord fra en dansk musikanmelder, men meget dækkende for den intense og varme oplevelse publikum fik på Michael Falch og Poul Krebs første fælles bandkoncert. Nu kan resten af Danmark også glæde sig til at høre Falch og Krebs – der den 13. november udsender deres første album som duo og med kun nyskrevne sange. Albummet følges op af koncerter landet over i løbet af 2016.

”Gennem de sidste 10 år har vi løbende talt om hvornår vi skulle lave noget sammen, sådan rigtigt både på scenen og i studiet”, fortæller Poul Krebs og fortsætter: ”Med vores helt eget dreamteam bag os og en bunke nyskrevne sange foran os.

Michael Falch supplerer:
"Poul og jeg har kendt hinanden siden 80erne. Vi fandt hurtigt ud af, at vores fælles tilgang til mangt og meget og vores vist nok meget forskellige temperamenter skabte en rigtig god synergi, når vi arbejdede sammen. Vi har dog holdt meget igen med vores samarbejde de senere år for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept, men efter et par år med kraftig medvind for os begge kommer vi nu med stort overskud til det fælles projekt, der nok vil optage os i et halvandet års tid.”

Bag sig har Michael Falch og Poul Krebs et særdeles stærkt band, der består af musikere fra begges faste orkestre: guitaristerne Lars Skjærbæk (der også producerer albummet) og Rune Kjeldsen, trommeslageren Peter Dombernowsky, bassisten Troels Skjærbæk og tangentspillerne Christoffer Møller og Palle Hjorth.

Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de, sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo. Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadigt blandet landets mest populære og deres respektive albumudgivelser i 2014 var alle blandt årets 20 mest solgte albums i Danmark.

Februar-marts turen 2016 kan ses under menupunktet Tour, hvor der også er forsalgsinfo.

13.04.15
POUL KREBS SOMMERTUR 2015

Sommeren 2015 byder på Poul Krebs i flere forskellige konstellationer og på ganske forskellige lokationer: med dobbeltband i Den Fynske Landsby (hvor Michael Falch og Poul Krebs slår deres to bands sammen til ét), med eget band på Skanderborgs mindste spillested (Walthers Musikcafé) og senere på byens største af slagsen (Smukfest i august). På øer som Fanø, Bornholm og Samsø med band - og i "vennernes tegn" på årets Tønder Festival (hvor Poul Krebs bl.a. deler scene med Lisa Nilsson (S), Henning Kvitnes (N), Claudia Scott (N) og Daniel Lemma (S). Se hele sommerturen under menupunktet "Tour".

01.03.15

FALCH OG KREBS SPILLER UNIK FÆLLES KONCERT - MED FÆLLES DREAMTEAM I DEN FYNSKE LANDSBY
Startskuddet på stort samarbejde, der også inkluderer et album med nyskrevne sange

”Gennem de sidste 10 år har Michael og jeg løbende talt om hvornår vi kunne komme til at lave noget større sammen, sådan rigtigt både på scenen og i studiet”, fortæller Poul Krebs og fortsætter: ”Med vores helt eget dreamteam bag os og en bunke nyskrevne sange foran os. Vi har jo efterhånden lært, at man ikke skal gemme noget til en bedre lejlighed, hvis den lejlighed er nu, og det endelig kan lade sig gøre. Så i forsommeren spiller vi én enkelt koncert sammen med et fælles band og et fælles bagkatalog, og derefter er det direkte i studiet med vores nye, fælles sange.”

Michael Falch supplerer:

"Poul og jeg har kendt hinanden siden 80erne. Vi fandt hurtigt ud af, at vores fælles tilgang til mangt og meget og vores vist nok meget forskellige temperamenter skabte en rigtig god synergi, når vi arbejdede sammen. Vi har været på flere akustiske duo-turnéer sammen, og jeg har i fulde drag nydt at være i Pouls selskab på scenen. Der sker bare noget specielt, når vi er på scenen sammen. Jeg har stor respekt for hans særlige filmiske poesi og hans smukke melodier, og så elsker jeg bare at drille ham. Det er med garanti, fordi jeg opfatter Poul som min ven, og jeg er stolt af at være én af hans. Vi har holdt igen med vores samarbejde de senere år for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept, men efter et par år med kraftig medvind for os begge kommer vi nu med stort overskud til det fælles projekt, der nok vil optage os i et halvandet års tid.”

Poul Krebs og Michael Falch indspiller deres fælles album i løbet af 2015, med release tænkt til vinter 2015/2016. Men allerførst markerer Krebs og Falch altså starten på denne nye fase i deres mangeårige samarbejde med en fælles koncert den 9. maj i Den Fynske Landsby. Og i dette tilfælde skal ”fælles koncert” taget helt bogstaveligt: Krebs og Falch slår simpelthen deres stærke orkestre sammen til ét stort band, der denne aften fortolker såvel højdepunkter fra de individuelle kataloger som helt nye sange, tiltænkt det kommende album.

Poul Krebs uddyber: ”Den ene koncert, vi laver sammen denne forsommer, bliver i Den Fynske Landsby, hvor vi tidligere har delt plakaten og begge i øvrigt også har oplevet Dylan. Men mest af alt var det her - den magiske sommeraften hvor vi, efter at have spillet hver vores koncert, fandt sammen i en fælles finale for blot at snuse til, at her var noget større, end vi begge var klar over. Den slags har man jo næsten en forpligtelse til at prøve at fange, og det gør vi hellere end gerne her og nu!”

The DreamTeam er: Lars Skjærbæk og Rune Kjeldsen (guitar), Christer Jansson og Peter Dombernowsky (trommer), Troels Skjærbæk (bas), Christoffer Møller og Palle Hjorth (tangenter).

Billetter til koncerten i Den Fynske Landsby kan købes her: http://www.billetnet.dk/event/falch-krebs-m-band-billetter/393135

19.02.15

KÆMPE SUCCES FOR POUL KREBS & HENNING KVITNES I NORGE
Duoen klar til 12 danske koncerter i marts

…hadde publikum fått bestemme så hadde det blitt ekstranummer hele natten (…)«Uten publikum stopper musikken». Slik lyder mottoet til de to dreve artistene og dette med publikums kontakt behersker de (Frederiksstad Blad)

…i løpet av to solide timer slapp ikke Krebs & Kvitnes grepet om situasjonen og publikum et sekund (Halden Avis)

Elegant duo turneåbnet på Gleng (…) Akustisk, praktfullt og intimt beskriver kveldens konsert med Henning Kvitnes og Poul Krebs på Gleng (Sarpsborg Avis)

Efter 12 succesfulde koncerter i Norge i januar og februar (og med en enkelt afstikker til Strib Vinterfestival), vender Poul Krebs og Henning Kvitnes nu turbussen mod Danmark, hvor makkerparret giver yderligere 12 duokoncerter i marts. Og at dømme efter såvel de norske anmeldelser som af de mange begejstrede indlæg på de to herrers Facebook-sider, kan det danske publikum godt glæde sig til store aftener med den dansk-norske duo.

Repertoiret er velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to imponerende bagkataloger – og resultatet er kanonstemning, medlevende publikummer og masser af god feedback til Krebs & Kvitnes, overalt hvor de kommer frem.

Poul Krebs og Henning Kvitnes fejrer med denne turne 25 års venskab og samarbejde. Gennem årene har de to optrådt sammen på en lang række festivaler i både ind- og udland, som eks. Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og Midem i Cannes, Frankrig. Undervejs også med et par eksotiske afstikkere til både Estland og Grønland. I 2008 optrådte Krebs & Kvitnes i Danmark, Norge og USA som del af sangskriver-bandet Song Island Revue. Både i 2012 og 2013 har duoen turneret i Danmark og Norge – og de to sangere og sangskrivere har gennem årene også optrådt på hinandens udgivelser. Senest er Poul Krebs at høre på erindringssangen ”Vesterbro 88”, fra Kvitnes albummet ”Ingen Tid Å Miste”. Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre og er del af bandet på det nyeste Poul Krebs-album ”Asfalt”.

30.11.14

POUL KREBS & HENNING KVITNES LIVE 2015
- 25 koncerter i Danmark og Norge

"God stemning og trivelig i ordets rette forstand når Henning Kvitnes og hans mest likesinnede artist i Danmark, Poul Krebs, dro med seg (...) til Kolberg Gård. To utsolgte hus i Vestfossen på en kveld! De sang sanger de har skrevet sammen på sine sommerlige workshops på Samsø i Danmark, og utstrålte en harmoni og vennskap som man bare gjør rundt et leirbål." (Drammens Tidende, 5/6)

Det blev en kæmpesucces, da Poul Krebs og hans norske ven og kollega Henning Kvitnes i både 2012 og 2013 delte scene og rampelys på flere ture rundt i Norge og Danmark. Med et repertoire af velvalgte greatest hits og andre højdepunkter fra de to populære sangskriveres imponerende bagkataloger, resulterede turen i kanonstemning, medlevende publikummer og masser af god feedback til Krebs & Kvitnes, overalt hvor de kom frem.

Den helt specielle kemi mellem Poul Krebs & Henning Kvitnes er stadig intakt – og derfor har disse to stærke sangskrivere og særdeles erfarne rejsende, sagt ja til igen at drage på tur sammen i 2015, hvor det bliver til mere end 25 koncerter i Danmark og Norge i perioden fra 29. januar til 22. marts.

Poul Krebs og Henning Kvitnes har optrådt sammen på en lang række festivaler gennem årene, som eks. Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og ved Midem i Cannes, Frankrig - og har også undervejs haft et par eksotiske afstikkere til både Estland og Grønland. I 2008 optrådte Krebs & Kvitnes i Danmark, Norge og USA som del af sangskriver-bandet Song Island Revue – og først i 2012 var der igen plads i de respektive kalendere, til en duotur.

De to sangere har gennem årene også optrådt på hinandens udgivelser – senest er Poul Krebs at høre på erindringssangen ”Vesterbro 88”, fra Kvitnes albummet ”Ingen Tid Å Miste”. Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre og er del af bandet på det nyeste Poul Krebs-album ”Asfalt”.

29.09.14

SÅDAN NOGEN SOM OS (OG ALLE DE ANDRE) - udkommer 3. november

Bestil inden d. 24. oktober og få:

Pouls autograf på dit cd eksemplar
Gratis download af den nye single "Hvis Vi Leder Længe Nok". Singlen kan downloades med det samme.
Vi sender så du har varen senest d. 3. november

Bestil albummet her:
kortlink.dk/sonymusicshop/eyfu

Gennem fire årtier har Poul Krebs skildret mennesker han har mødt på sin vej.
Nu har han samlet 25 af karrierens bedste sange fra de seneste 25 år sammen med sine udgaver af kollegernes sange fra Toppen af Poppen.

TRACKLISTE
CD 1
1. Sådan Nogen Som Os
2. Kommer Solen Frem
3. Morrison, Dylan & Elvis
4. La' Mig Følge Med
5. Vi Tog Heldigvis Fejl
6. Jeg La'r Min Dør Stå Lidt På Klem
7. Fri Som Et Forår
8. Hør Suset
9. Magiske Snefnug
10. Her Langs Muren
11. Tomorrows Just Another Night
12. Mesterværk
13. Tæt på Lykkelig
14. Skabet
15. Prinsessen af Ålborg
16. Johnny Han Var Lige Ved At Blive Sindssyg

CD 2
1. Bjergene på Mols
2. På En God Dag
3. Små Sensationer
4. Forbandede Vidunderlige Tøs
5. Huset Ved Havet
6. The Spirit Of Vignelaure
7. Der Er Noget Ved Alting
8. Smiler Din Sol
9. Din Bedste Ven
10. Morgendagens Tåber
Sangene fra Toppen Af Poppen 2014
11. Hvis Vi Leder Længe Nok
12. Ud Under Åben Himmel
13. Byen Sover
14. Gå En Tur
15. Jeg Prøver Igen
16. Ned Til Vandet

13.05.14

POUL KREBS I TOPPEN AF POPPEN SÆSON 4

Poul Krebs er blandt de medvirkende i TV 2s fjerde sæson af programmet "Toppen af Poppen". Programmet indspilles denne gang på Bornholm og de øvrige medvirkende er: Wafande, Anne Dorthe, Barbare Moleko, Clemens, Jørgen Klubien og Rasmus Walter. Serien starter på TV 2 i efteråret.

04.04.14
POUL KREBS SAMLER DRØMMEBANDET TIL STOR NOVEMBER-TUR

2014 ligner allerede et af de store år i Poul Krebs lange og omfattende karriere. Hans seneste album "Asfalt" gik, ved udgivelsen i februar, direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark - og under hans store solotur i februar/marts, måtte størstedelen af spillestederne hænge de røde lygter ud, som tegn på aldeles udsolgt. Flere af koncertstederne meldte, at de sagtens kunne ha solgt flere koncerter, havde der været mulighed for det.

"Asfalt" blev indspillet ved nogle intense sessions, med et drømmehold af musikere - og det så længe ud til at blive mere end svært, at få samlet holdet til en turne. Men nu er det lykkedes at få kalenderne i sync - og i november drager Poul Krebs og band rundt til en række af de bedste koncerthuse og spillesteder i DK. "Det bliver i stærkeste opstilling", som Poul Krebs selv siger om november-turen, hvor han er omgivet af guitaristen Rune Kjeldsen, bassisten Troels Skjærbæk, tangentspilleren Palle Hjort og den svenske trommeslager Christer Jansson:

-Det var en stor fornøjelse at indspille "Asfalt" med det hold - og jeg glæder mig virkelig til at tage på en lang tur sammen med dem. En tur der giver os mulighed for både at spille de nye sange, sådan som de blev skabt - og samtidig at spille en masse forskellige sange fra mit bagkatalog og se om ikke vi kan finde den samme stærke vibe frem til dem, som det lykkedes at give sangene på det nye album.

"Asfalt" fik meget fornemme anmeldelser ved udgivelsen: ".det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier", skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner. Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om "et ganske durkdrevent komponeret album". BT var ude med 5 stjerner og begrundelsen: "Sjældent har Poul Krebs komponeret og spillet med et så smittende overskud (.) med sine mange gennemarbejdede lag er 'Asfalt' årets første store danske album". Og på Rootzone.dk hed det helt enkelt: "Poul Krebs har med "Asfalt" givet os en af sine bedste plader til dato."

Poul Krebs feat. Jansson, Hjorth, Kjeldsen & Skjærbæk live 2014: Esbjerg, Tobakken (6/11), Ringsted Kongrescenter (7/11), Herning Kongrescenter (8/11), København, Koncerthuset, Studie 2 (13/11), Viborg, Tinghallen (14/11), Greve, Portalen (15/11), Grenå, Pavillonen (20/11), Holstebro Musikteater (21/11), Grindsted, Magion (22/11), Svendborg, Borgerforeningen (26/11), Kolding, Godset (27/11), Skråen, Ålborg (28/11) Og Aarhus, Musikhuset (29/11).

07.03.2014

ASFALT STRYGER TIL TOPS PÅ SALGSLISTEN


Poul Krebs direkte ind som #1 for første gang siden 2001

"…med sine mange gennemarbejdede lag er ’Asfalt’ årets første store danske album", skrev BT i deres fem-stjernede anmeldelse af ”Asfalt” - det nye album fra Poul Krebs der nu går direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark. Sidst det skete for Poul Krebs var tilbage i august 2001, hvor hans album ”Striber af lys” også solgte til en førsteplads ved udgivelsen.

-Det er en stor glæde at folk tager så godt imod det nye album. Jeg er selv meget stolt over det vi har lavet med "Asfalt". Det har været et af de sjoveste album at lave i min karriere - og at folk nu tager så godt imod sangene, er jeg meget glad for.

"Asfalt" har fået fornemme anmeldelser i medierne: "…det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier", skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner. Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om "et ganske durkdrevent komponeret album" - mens Rootzone.dk skrev: "Poul Krebs har med "Asfalt" givet os en af sine bedste plader til dato." Flere har set det nye albums succes som lidt af et come back for Poul Krebs, der dog ikke helt selv ser sådan på det:

-Det er jo svært at gøre come back når man ikke har været væk… Jeg har spillet mere end 500 koncerter siden dengang i 2001. Og i en tid hvor det vel nærmest kun er gået nedad med pladesalget i Danmark, har det været et stort privilegium, at have et trofast publikum ude omkring i landet. Gode folk der dukker op på spillestederne og lever med i musikken, uanset hvor jeg så ligger på hitlisten…

Sådan er det også på Poul Krebs igangværende turne - hans største solotur nogensinde. Der er meldt udsolgt eller "få billetter" til størsteparten af de 21 koncerter det bliver til i denne omgang. Som en særlig gestus til talenterne derude i det ganske danske land, inviterer Poul Krebs hver aften en lokal gæstesolist på scenen, der tager Lisa Nilssons rolle i singlehittet "Vi tog heldigvis fejl". Et særdeles populært indslag, der også tydeligt viser, at der er masser af gedigent talent ude omkring i landet.

24.02.2014

ASFALT PÅ GADEN IDAG

-Det er sange fra de veje, jeg har kørt på - og om de mennesker, jeg har mødt på min vej. I vores branche rejser vi jo rundt og syr landet sammen. Hvis der er noget, jeg er blevet god til, så er det at sætte mig i andres sted, når jeg møder folk på min vej. Jeg kan rigtig godt li’ at portrættere folk, som, jeg synes, har et liv, som gør mig nysgerrig. Men jeg skriver ikke sange om folk, som jeg
ikke kan give noget værdighed.

”Når Poul Krebs er bedst, er han en af vore bedste skæbnefortællere”, skrev anmelderen Torben Bille engang - og det er i høj grad skæbnefortælleren Poul Krebs der folder sig ud på "Asfalt". En samling fortættede sange og fortællinger, hentet derude på vejene, hvor Poul Krebs tilbringer en stor del året, med at køre tusindvis af kilometer frem og tilbage til sine mange koncerter.

Poul Krebs har sjældent taget den lige eller normale vej når han indspiller albums - heller ikke denne gang, hvor han valgte at samle et stort hold af musikere til nogle intense sessions i Lundgaard Studiet. Her fik også nogle publikummer mulighed for at være med under optagelserne, for på den måde at få noget af den nerve der er ved live-koncerter med på albummet.

Med i studiet var også tre markante sangere, der hver især har været med til at gøre ”Asfalt” til et helt specielt album. Lisa Nilsson synger duet med Poul Krebs på førstesinglen ”Vi tog heldigvis fejl” og lægger et fornemt kor på den smukke ”En mandag så blå”. Michael Falch synger med på tre sange – som duetpartner på slutnummeret ”Hvis verden en dag fik brug for al sit gøgl” og som markant korsanger på ”Lugten af asfalt” og ”You Gotta Move On”. Endelig kom Henning Kvitnes ned fra Norge og gik ind i bandet som guitarist – og lagde så også lige sin powerfulde stemme på rejsesangen ”Stena Line”. Om de tre sangere siger Poul Krebs:

-Lisa Nilsson sagde heldigvis ja til at synge en duet med mig. Hun har en sødme i sin stemme og er en person som jeg på alle måder har den største respekt for. Den måde hun har forvaltet sin karriere på og den måde hun performer på er enormt dragende, og når man hører hende synge, bliver man draget af hele det her univers. Så det har været lidt af en drøm at få hende med.

-Michael Falch er min rigtig gode ven, som jeg har turneret meget med gennem årene. Jeg vil så gerne have den der fornemmelse, at når han synger med på mine sange, så bliver der en anden klang end når der er en korsanger der synger med. Vi er to leadvokaler og to meget karakteristiske stemmer der mødes, og det vil jeg gerne fange.

-Henning Kvitnes fra Norge er også en gammel ven – og vi har senest turneret sammen sidste efterår i Norge. Det er på samme måde som med Michael Falch, vi har to karakteristiske stemmer, der kan mødes sammen i en anden klang - det er sådan noget jeg går efter.

30.11.13

FØLG MED I ARBEJDET PÅ NYT KREBS ALBUM

Det kommende Poul Krebs album får titlen "Asfalt" - og udkommer den 24. februar 2013.

Som noget ganske unikt, bliver der denne gang mulighed for at kigge Poul Krebs over skulderen undervejs i processen. Og altså følge med i udviklingen af albummet, fra demoer over indspilning og til det færdige album.

Bruttotruppen af sange er ved at være på plads og Poul Krebs har netop indspillet akustiske demoer af 14 af de sange, der kandiderer til en plads på det kommende album.

Albummet forberedes ved en række sessions i december og indspilles derefter i januar i Lundgaard studiet i Vejen. I dette topmoderne studie vil Poul Krebs og band, ved to sessions af ca. 3 timers varighed, indspille sangene til albummet.

Der vil være mulighed for at købe et meget begrænset antal pladser med adgang til at overvære indspilningerne fra kontrolrummet, mens andre kan følge disse sessions hjemme i stuen via SubCell-App´en, der havde premiere tidligere på året ved MLTRs koncert på Smukfest i Skanderborg.

Der vil være mulighed for at være med til dette helt enestående projekt, via to abonnementstyper:

Guld abonnenter modtager password og dermed adgang til særligt website, hvor de allerede nu kan høre de 14 akustiske demoer Poul Krebs har lavet af sangene til det nye album. Sitet vil også undervejs få en tre - fire videohilsener fra Poul Krebs, hvor han fortæller om de nye sange og om indspilningerne til det kommende album (siten vil være åben frem til 1. marts).

Guldabonnenterne vil kunne downloade den særlige Subcell-app, der giver mulighed for at være med live via din mobiltelefon, når Poul Krebs og band i januar indspiller albummet - og de vil senest på udgivelsesdagen modtage et signeret eksemplar af det færdige album.

Et guld abonnement koster 275 kr. og der sælges max. 1000 styks af disse.

Vil du tegne et Guld-abonnement på Poul Krebs "Asfalt" så klik her: http://www.imusic.dk/cd/9960010007417/poul-krebs-2013-guld-abonnement-vedr-asfalt-projekt-cd

Platin-abonnenter vil få alt hvad guld-abonnenterne får - og vil derudover få en af de meget få pladser der giver adgang til at overvære indspilningerne i studiet, enten den 9. eller 10. januar 2014 (OBS: disse datoer er gældende).

Vil du tegne et Platin-abonnement på Poul Krebs "Asfalt", med adgang til indspilningerne den 9. januar (obs kun 30 pladser sælges) så klik her:
http://www.imusic.dk/cd/9960010007424/poul-krebs-2013-platin-abonnement-10-01-14-vedr-asfalt-projekt-cd

Eller vil du tegne et Platin-abonnement på Poul Krebs "Asfalt", med adgang til indspilningerne den 10. januar (obs kun 30 pladser sælges) så klik her:
http://www.imusic.dk/cd/9960010007431/poul-krebs-2013-platin-abonnement-11-01-14-vedr-asfalt-projekt-cd

Indspilningerne starter begge aftener kl. 19 og forventes afsluttede kl. ca. 22.00. Et platin-abonnement koster kr. 650,- og der sælges max. 60 af disse (30 pr. aften).

Blandt alle der tegner abonnement - Guld såvel som Platin - trækkes der lod om i alt 10 pladser til en ganske særlig listening-room-session i februar (før den officielle udgivelsesdato), hvor Poul Krebs spiller den færdige udgave af "Asfalt" og serverer et glas vin for disse 10 vindere. Dette arrangement vil foregå i Århus, nærmere tid og sted offentliggøres i slutningen af januar.

Guld- og Platinabonnementerne sælges via iMusic.

Alle der køber et abonnement vil modtage et efterfølgende bekræftelsesbrev der evt. også kan bruges som synlig (jule)gave, hvis man påtænker at give et abonnement væk).

04.10.12

POUL KREBS UDGIVER "MAGNOLIA TALES" I NORGE
Og giver 16 koncerter i Danmark og Norge sammen med Henning Kvitnes og Claudia Scott

"Især på melodifronten er 'Magnolia Tales' vældig veloplagt, og lagt i hænderne på et band, der ikke er for professionelt til at ose af spilleglæde, kan Poul Krebs kun være glad og tilfreds med sit amerikanske album. En drøm er gået i opfyldelse. En mand kommer hjem med en ordentlig fjer i hatten." (Kim Skotte, Politiken, 4 hjerter)

Fredag den 5. oktober udkommer Poul Krebs engelsksprogede album "Magnolia Tales" i Norge. I den anledning er Poul Krebs mandag den 8. oktober gæst i "Go Morgen Norge" (TV2) og den 25. oktober i NRK P1s populære "Nitimen", også kaldet "Norges nasjonalprogram". Den 24. oktober indleder Poul Krebs - i selskab med sine gode venner og kolleger Henning Kvitnes og Claudia Scott - en stor turne med 11 koncerter i Norge og 5 i Danmark.

Poul Krebs og Henning Kvitnes har optrådt sammen på en lang række festivaler gennem årene, som eks. Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og ved Midem i Cannes, Frankrig - og har også undervejs haft et par eksotiske afstikkere til både Estland og Grønland. Sidst de var på landevejen sammen var i 2008, hvor de optrådte i Danmark, Norge og USA som del af sangskriver-bandet Song Island Revue. Siden har det været svært at finde plads i deres travle turplaner - så det er først nu, i efteråret 2012, at de to venner igen kan drage på fælles turne i Danmark og Norge. De to sangere har gennem årene også optrådt på hinandens udgivelser - senest er er Poul Krebs at høre på erindringssangen "Vesterbro 88", der stammer fra Kvitnes aktuelle album "Ingen Tid Å Miste". Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre på Poul Krebs-sangen "The Trio From Del Rio", fra Krebs´ seneste album "Der er noget ved alting".

Med sig på vokal, mandolin og guitar har Poul Krebs og Henning Kvitnes deres fælles ven og kollega Claudia Scott. Hun er født i England og opvokset i Norge, hvor det også er blevet til en fornem og mangeårig musikalsk karriere. I 1992 kom Claudias solo-debut "Flowers & Thorns", der bl.a. rummede #1 radiohittet "Heard You on My Radio". Siden er det blevet til yderligere tre solo-albums, senest "John Clares Dream" fra 2006.

Poul Krebs, Henning Kvitnes & Claudia Scott live:

Norge: 24.10 Herr Nilsen - Oslo, 25.10 Kolberg Gård - Vestfossen (udsolgt), 26.10 Fredrikshald Teater - Halden, 27.10 Glenghuset - Sarpsborg, 28.10 Bydel Stovner - Oslo, 30.10.Parkteateret - Moss, 31.10.Rudi Gard - Sør Fron, 01.11 Madam Felle - Bergen, 02.11.Lykta - Molde, 03.11.Brenneriet Veholmen - Smøla (udsolgt) og 04.11.Hopsjø Kirke - Hitra

Danmark: 06.11 DR Koncerthuset - København, 07.11 Tobakken - Esbjerg, 08.11 Hjallerup Kro, 09.11 Tobaksgården - Assens og 10.11 Musikhuset - Århus.

08.10.11

Poul Krebs: Der er noget ved alting
(album + bog udkommer 7. november 2011)

I foråret og sommeren 2011 har journalisten Stig Matthiesen og fotografen Carsten Ingemann fulgt Poul Krebs på nært hold. Det er der kommet et nuanceret og flot illustreret On-the-Road portræt ud af med titlen Der er noget ved alting. Bogens lydspor - elleve nye og stærke Poul Krebs sange, er samlet på albummet der har samme titel. Der er noget ved alting (bog + album) udkommer den 7. november på People´s Press/Artpeople.

Om bogen - On the Road med Poul Krebs:
Poul Krebs har altid været i bevægelse! En rastløs sjæl, der som ung aldrig rigtigt fik svar på livets store mysterier, da hans far døde midt i det hele. I dag er han en moden musiker med meninger og mod til at skifte spor.

Bogen "Der er noget ved alting" er fortællinger om en fysisk rejse gennem foråret og sommeren 2011 hvor Poul Krebs og hans nye band, The Combardos, er på danmarksturné med albummet "Magnolia Tales" (der udkom i marts 2011).

Journalisten Stig Matthiesen og fotografen Carsten Ingemann er med på rejsen fra det rustikke øvelokale i en baggård i Aarhus mod vidderne under Haze over Haarum, stjerneglansen over Bøgescenen i Skanderborg til en ydmyg scene under Hammel Hestemarked.

Ordene og billederne i Der er noget ved alting beretter ikke alene om mennesket, musikeren og sangskriveren Poul Krebs men også om en verden i bevægelse, en musikbranche under store forandringer - og om det aktuelle politiske klima.

Albummet "Der er noget ved alting" er nærmest som et lydspor til bogen. Energien fra det nye bandsamarbejde, de mange vellykkede koncerter og samtalerne i bandbussen, udvikler sig hen af vejen til et helt nyt album, med i alt elleve dansksprogede sange, indspillet af Poul Krebs & The Combardos i Dansebjerg-studiet på Samsø efter tourens afslutning. Med en indtil-benet parole lykkedes det dem på bare tre dage at indspille et helstøbt, organisk og vedkommende Poul Krebs-album der har tekstuniverset og de fængende singer/songwriter-popmelodier som sit absolutte centrum.

Blot otte måneder efter udgivelsen af det roste album "Magnolia Tales", er den produktive sangskriver således klar med et nyt album der har fået titlen Der er noget ved alting:

- Titlen refererer til et af de, for en sikkerheds skyld, let brokkende jyske udtryk, der råber på at blive vendt på hovedet. For der er jo noget ved alting og selv den mindste lille sætning kan blive til en go historie eller en sang eller et billede på nethinden der aldrig helt forsvinder. Og så er der selvfølgelig også det der bare ikke er noget ved, uanset hvor meget man prøver. Lidt ligesom de to slags musik der findes: Go og dårlig! Så vi kan kun håbe på at både fortællingerne og sangene her falder indenfor første kategori. Vi har gjort hvad vi kunne for ikke at lefle for andre end os selv! Sådan er det bare! forklarer Poul Krebs.

Om forfatteren og fotografen:

Stig Matthiesen, forfatter og reportagejournalist, har været tilknyttet Jyllands-Posten, Information, Nordjyske Medier og har de senere år arbejdet freelance for Weekendavisen, Euroman og diverse fodboldmagasiner.

Carsten Ingemann, freelancefotograf og formand for Cavling-komiteen, har arbejdet som fotograf for Jyllands-Posten fra 1986-2008 og været udsendt til alverdens brændpunkter og krigszoner. Tidligere ansat på Frederiksborg Amts Avis, Politiken og Berlingske Tidende.

Der er noget ved alting (bog + album) udkommer den 7. november 2011 på Peoples´s Press/Artpeople.

13.03.11

Poul Krebs skriver om de enkelte sange på "Magnolia Tales": http:/poulkrebs.blogspot.com/

21.01.11

POUL KREBS KLAR MED "MAGNOLIA TALES" 22/3
Første single er "Spirit of Vignelaure"

Den 22. marts 2011 er Poul Krebs klar med sit første engelsksprogede album, der får titlen "Magnolia Tales". Albummet er produceret af Bob Dylans guitarist og kapelmester Charlie Sexton, der også spiller en meget stor rolle som musiker og backingsanger på albummet. Charlie Sexton har selv håndplukket det hårde hold af musikere der spiller albummet igennem: trommeslageren Dony Wynn, keyboardspilleren Antony Farrell og bassisten David Monsey (der mellem sig har spillet med bl.a. Robert Palmer, Dr. John, Steve Winwood, Fabulous T-Birds og Sextons kultband The Arc Angels). Udover disse medvirker sangerinden Sally Allen på en række af albummets numre, bl.a. førstesinglen "Spirit of Vignelaure".

"Magnolia Tales" er indspillet og mixet i Public Hi-Fi studiet i Austin, Texas - et sandt paradis for folk der dyrker vintage gear. Studiet er ejet af trommerslageren Jim Eno, der sammen med resten af sine venner i indie-bandet Spoon, savnede et godt studie at arbejde i. Public Hi-Fi er et af de få studier der rent faktisk er bygget som sådan - og skønt ikke specielt stort i omfang, er akustikken helt speciel, hvilket bl.a. har tiltrukket Arcade Fire, Justin Timberlake og Roky Ericksson/Okkerwill River, der alle har lavet sessions i studiet.

Sangene på "Magnolia Tales" er alle skrevet på rejser eller sammen med kolleger Poul Krebs har mødt rundt omkring i verden. Og er på mange måder inspireret af det tætte forhold Poul Krebs har og har haft til Austin og en lang række af musikbyens musikere og sangskrivere. Poul Krebs var i Austin første gang i 1989 og det var på den rejse han skrev sangen "Sweetheart", der efterfølgende sikrede gennembruddet for Henning Stærk. Siden er Poul Krebs ofte vendt tilbage til "The Live Music Capitol of The World". Her har han grundlagt en lang række venskaber, givet en masse koncerter over årene - og har senest været med til at skabe The House of Songs, hvor danske og amerikanske sangskrivere mødes og skriver sange. Poul Krebs var nok selv en af de første danske sangskrivere der for alvor co-writede med udenlandske kolleger - og The House of Songs, er nu blevet et kraftcentrum for danske sangskrivere og et sted der nyder stor respekt, både hos de amerikanske kolleger og ikke mindst for bystyret i Austin, der bakker kraftigt op om initiativet.

Førstesinglen "Spirit of Vignelaure" (udtales Vinje-lår), er Poul Krebs hyldest til et ganske særligt sted i Provence, Frankrig:

"Sangen er skrevet på og til Chateau Vignelaure, et forunderligt vinslot i Provence, der i 60erne blev grundlagt af den excentriske vinmager George Brunet. Slottet var kendt for at huse mange kunstnere, der ofte blev der lidt for længe på grund af vinen og derfor var nødt til at efterlade et kunstværk som tak for opholdet...

Forfattere som Regine Deforges og Anthony Burgess har skrevet digte til vin-etiketterne og i kælderen hænger bl.a. et kæmpeprint af Henri Cartier-Bressons berømte billede, af en lille dreng der stolt kommer bærende på et par flasker vin. Selvfølgelig med en personlig hilsen til Brunet. Det er sådan et sted man godt kan blive lidt høj af at opholde sig - og ikke bare pga. vinen! Sangen kan vel godt ses som en slags spirituel co-write med en masse kunstnere jeg aldrig har kendt, men som ligesom jeg har nikket genkendende til Brunet og Vignelaures valgsprog: "uden solen er jeg intet..." (Poul Krebs, januar 2011)

"Magnolia Tales" udgives selvfølgelig på KrebsFalch, det pladeselskab Poul Krebs og Michael Falch sammen dannede i 2010.

04.11.10

MICHAEL FALCH OG POUL KREBS LIVE 2011
Den svært populære duo tager landet rundt i januar og februar 2011

"...den mest hjertevarme koncert, der længe er oplevet i Horsens." (Horsens Folkeblad)

"Michael Falch og Poul Krebs varmede i en kold tid og leverede en stemningsfuld koncert i Nykøbing (...) som at træde ind i en varm stue med et rødt velourtæppe som scenebagbeklædning, tre små lysekroner hængende ned fra loftet og to veloplagte spillemænd med overskud på humørbarometeret. Med deres guitarer, mundharmonikaer og piano fik de med få virkemidler skruet op for temperaturen i teateret, da de dykkede ned i hinandens sangkister." (Folketidende)

"Publikum fik to hele timers voldsomt intimt og hyggeligt samvær med to, som tydeligvis har det rart sammen og supplerer hinanden sømløst. Synger hinandens sange sammen og hver for sig. Driller hinanden gemytligt, udvikler de gamle sange, så de føles nye og friske. Og synger de nye, som om de har været skrevet i sæsoner." (Vejle Amts Folkeblad)

"For os i salen betød det, at vi i 3 timer fik drysset drømmestøv over os, drømmestøv vi kan tage med som minde om en varm, intens koncert med Danmarks smukkeste og mindste Boyband, som de i en munter tone omtalte sig selv som." (Jyske Vestkysten)

Både i 2009 og 2010 startede Michael Falch og Poul Krebs året med at drage landet rundt som duo - og begge gange var resultatet et sandt triumftog, med både udsolgte huse og stående ovationer overalt hvor de to kom frem.

I 2011 åbner Falch & Krebs igen året ved at drage Danmark rundt i hinandens selskab. Bevæbnet med akustiske guitarer, mundharper, stemmer, massevis af gode historier - og ikke mindst en lang række fornemme og slidstærke sange fra to af de bedste kataloger i Danmark, kombineret med helt nyt materiale fra begge de populære sangere.

Michael Falch har i 2010 haft et sandt succes år, med ikke mindre end to albums blandt de mest solgte i Danmark. I januar kom "Fodspor i Havet" - Falchs største succes i årevis, både kommercielt og anmeldermæssigt. I september fejrede han 30 året for Malurts debut med den flotte sang-samling "Hele vejen 1980 - 2010”, hvorfra sange som "Vejrbidt og vindblæst" og "Nu rider vi stormen af", har været store radiofavoritter.

Poul Krebs har nyt album på vej i marts 2011 - og mon ikke publikum får en smagsprøve eller to på helt nye Krebs-sange. Det bliver det første udspil fra Krebs siden 2009-guld-albummet "Angeleno Road - Lige ved siden af virkeligheden", der bl.a. indeholdt nye hits som "Smiler din sol", "En dag som i dag" og "Helmand Blues".

Se koncerter og forsalgsinfo under "Tour"

12.09.10

POUL KREBS SOLO EFTERÅRET 2010
De første solokoncerter siden 2006

At opleve Poul Krebs helt solo og bare bevæbnet med sange, akustisk guitar og gode historier, er en sjælden og sjældent varm oplevelse. Sidst Poul Krebs var ude på denne måde, var tilbage i 2006, hvor han begejstrede publikum på en række totalt udsolgte spillesteder rundt omkring i DK:

”For mig er solokoncerterne både en måde at komme helt tæt på publikum og en god lejlighed til at besøge nogle af de fine små spillesteder rundt omkring i Danmark, hvor ildsjælene holder liv i både musikken og sammenhængskraften.” (Poul Krebs)

Repertoiret ved solokoncerterne, vil være et håndplukket udvalg af sange fra Poul Krebs store og omfattende bagkatalog - og som kendere vil vide, kommer det til at handle om både "greatest hits" og om de mere sjældent spillede sange der, ifølge ophavsmanden, på det nærmeste "kræver at komme med, fordi de kommer så sjældent ud".

Krebs intime solo-koncerter har også tidligere været en god lejlighed for Poul Krebs til at prøve helt nye sange af - og mon ikke også der vil være tale om premiere på en eller flere kommende Krebs-klassikere, i løbet af efteråret 2010.

Se hele turplanen under menupunktet "tour" - de første koncerter er allerede udsolgte.

20.08.10

LOVERS - DEBUTSINGLE FRA THE BEVERLY BROTHERS

Poul Krebs har netop startet et nyt duo-samarbejde med den amerikanske sanger og sangskriver Troy Young Campbell. Deres første single hedder "Lovers" og er netop præsenteret for radio. Så hold øje med bl.a. P4 - og læs om baggrunden for duoen og deres første single her på forsiden af www.poulkrebs.dk

28.07.10

Byd på Poul Krebs og støt brystkræftsagen

Vil du have fingrene i to billetter til koncerten den 25. august med Poul Krebs og hans amerikanske kolleger i House of Songs -inkl. et eksklusivt meet and greet med Poul Krebs og overnatning på koncertstedet, Brundby Hotel på Samsø og samtidig støtte en god sag, så er det nu du skal til tasterne.

En lang række kunstnere på årets Langelandsfestival støtter Breast Friends kampagnen ved at male et maleri eller donere en personlig genstand, så der er noget for enhver smag. Auktionen er allerede i gang og slutter onsdag den 4. august kl. 21.

Du kan se alle effekterne på www.qxl.dk - hvor du gratis kan tilmelde dig som bruger. Alle indtægter går ubeskåret til forskningsprojekter udvalgt af de danske brystkræftlægers faglige selskab, Dansk Bryst Cancer Gruppe (DBCG).

25.07.10

Der er kommet et ekstra gig ind til Poul Krebs & The Angelenos, der lukker og slukker for Køge Festuge, lørdag den 4. september. Dette bliver også Pouls sidste koncert med bandet her i 2010.

28.06.10

POUL KREBS, DPA og DJBFA PRÆSENTERER:
THE HOUSE OF SONGS LIVE - THE HOUSEWARMING TOUR

Feat. Matt The Electrician (US), Kevin Welch (US), Troy Young Campbell (US)
Backing: Leaving A Small Town (DK)

The House Of Songs er et unikt værksted for danske og amerikanske sangskrivere. En ny måde både at få skrevet og videreformidlet nye sange på. House of Songs ligger fysisk i Austin, Texas - og gennem det sidste års tid har en lang række danske sangskrivere haft et to ugers ophold i huset, hvor de har skrevet nye sange sammen med stærke amerikanske sangskrivere. Poul Krebs har været en af drivkræfterne i at få huset realiseret - og det er ham der nu har inviteret tre af sine amerikanske kolleger til Danmark, hvor de fra 25/8 - 3/9 vil gæste Tønder Festival, Århus Festuge og en række udvalgte spillesteder. Med sig rundt i Danmark har sangskriverne en fælles backing i form af det roste århusianske band Leaving A Small Town.

POUL KREBS selv behøver vel ingen nærmere introduktion. De fleste kender ham som en af landets mest populære sangere og sangskrivere, men mindre kendt er nok det samarbejde han igennem mange år har haft med en lang række internationale sangskrivere. Først under paraplyen "Song Island" - og nu i projektet "The House Of Songs". Ved de kommende House Of Songs-koncerte vil Poul Krebs dels spille egne sange - og dels være vært for sine tre amerikanske gæster:

MATT THE ELECTRICIAN er, som navnet antyder, tidligere elektriker. Han plejede at optræde med sin musik på barer og natklubber rundt om i Austin efter en lang arbejdsdag. Siden sagde han det civile job op og satsede fuldt ud på musikken. Han er en særdeles original sanger og sangskriver, der bevæger sig i grænselandet mellem Eels og Paul Simon (et sted nogen har rubriceret som genren "roots-pop") - og emneæssigt er hans udgangspunkt livet set igennem en lun og skæv poets briller. Matt The Electrician har udgivet en lang række albums over de sidste 10 år - senest "Animal Boy" (2009).

TROY YOUNG CAMPBELL var i sin tid frontfigur i Texas-bandet Loose Diamonds, der bl.a. havde Bruce Springsteen blandt sine fans og af magasinet Rolling Stone blev kaldt "the hottest rocking roots band in Austin." Campbell har optrådt solo igennem mange år - og er også både mentor for rocklegenden Roky Eriksson og en habil videoinstruktør, der bl.a. har New York Dolls blandt sine kunder. Poul Krebs og Troy Young Campbell har skrevet sammen ved flere lejligheder - bl.a. sangen "Why Do You Move So Fast", der kan høres på albummet med Song Island Revue. Seneste solo-udspil fra Troy Young Campbell er albummet "Long In The Sun" (2007).

KEVIN WELCH har gennem årene været en skattet gæst i Danmark, hvor han både har optrådt solo, som del af bandet Song Island Revue og i mange forskellige sammenhænge med Poul Krebs. Kevin Welch har levet som sangskriver og musik siden han i slutningen af 70erne flyttede til Nashville. Kunstnere som The Highwaymen, Solomon Burke, Ricky Skaggs og Don Williams har indspillet hans sange - og selv har han udgivet adskillige albums siden solo-debut´en "Kevin Welch" (1990). Kevin Welch turnerer også verden over som del af trioen Kane Welch Kaplin. Trioen har udgivet flere albums, bl.a. "Lost John Dean", der blev nummer 1 på Americana-hitlisten og gav trioen adskillige nomineringer til 2006 udgaven af Americana Honors and Awards.

LEAVING A SMALL TOWN debuterede i september 2009 med albummet "Leaving A Small Town". Herfra har bl.a. P4 spillet sangene "Let´s Go Out" og "The View" - og Gaffa kvitterede for albummet med fire stjerner og ordene: Som et dansk svar på The Cardigans tilsætter Niels, Stinne og kompagni de landlige toner et vitalt skud popsødme og en selvbevidst 90’er-distance (...) en debut, der er blandt årets foreløbig mest stilsikre. Leaving A Small Town ved præcis, hvem de er og hvad de vil…

22.11.09

PRÆSENTATION AF GÆSTESTJERNENE
Det blev til præsentation af hele 11 stortalenter, da Poul Kreb & The Angelenos i oktober og november var Danmark rundt på turne. Her følger en lille præsentation af de enkelte - og links hvis man har lyst til mere:

KOLDING: ALLAN SCHMIDT
En af drivkræfterne i Koldings singer/songwriter-miljø og deres koncertrække "Sangskriver på Godset" - og frontfigur i bandet HSB. Allan Schmidt beskriver selv sit og HSBs musikalske univers som: "folk-inspireret rock, med tekster der tegner billeder af livet og verden i blågrå nuancer. Sange om stakkels sjæle og finurlige eksistenser. Sange der på en gang virker opløftende og nedslående med de humoristiske rim, medrivende rytmer og iskolde skildringer af livets barske sider, druk, død og kærlighed." Allan Schmidt og HSB udgiver deres debutalbum sidst på året.
Mere Allan Schmidt på: http://www.myspace.com/hsbdk

RØNNE: HENRIK BILLING
Singer/songwriter med bopæl i Gudhjem. Billing udgav i starten af året sit debutalbum "Sange under bordet" - og indholdet beskrives af ophavsmanden med følgende ord: "Livet og døden i alle dets afskygninger behandles i både musik og tekst med en "blå" tone, som aldrig ligger langt væk fra smilet og optimismen. Kort sagt sange med indhold og holdning"
Mere Henrik Billing på: www.myspace.com/henrikbilling

GREVE: NICKY SMITH
Sanger, guitarist og sangskriver og den der lægger navn til Nicky Smidt Band, der pt. spilles på P4 med singlen "Søndag". Sangen er en hyldest til Christianshavns Kanal og er også blevet valgt som kendingsmelodi til en kampagne for at bevare havnemiljøet på Christians Havns Kanal. Nicky Smidt nævner bl.a. Thomas Helmig, Kim Larsen og Poul Krebs blandt sine inspirationskilder - og som dem er han leveringsdygtig i varme, ligefremme og iørefaldende sange.
Mere Nicky Smidt på: www.nickyschmidtband.dk

SILKEBORG: PATRICK ALEXANDER
24-årig sanger og sangskriver fra Silkeborg. Patrick Alexander er et kæmpe talent, der de sidste fire til fem år har arbejdet seriøst på at trænge igennem med sin musik og undervejs har spillet massevis af koncerter overalt i landet. "Potentialet er enormt, og det er de få, der kan skrive sange som Patrick Alexander" - stod der i september i år at læse på Diskant.dk, i musik-sitens anmeldelse af Patrick Alexanders debutalbum "Cirkus Boy".
Mere Patrick Alexander på: www.myspace.com/patrickalexander

RANDERS: MICHAEL TRIER
Sanger og sangskriver fra Randers, der i årevis har optrådt over hele landet, bl.a. som forsanger i Thomas Helmig Jam. Trier udsendte i august sit første solo-album "Suitcase Of Memories" - og om det siger han selv: "Jeg har altid skrevet meget, og man kan sige, at "Suitcase Of Memories" er min personlige scrapbog. Det handler om mine egne oplevelser; om at miste, om at føle glæde. Derfor er det et album, der favner bredt, og mange kan sikkert relatere sig til de følelser, der er i sangene."
Mere Michael Trier på: www.michaeltrier.dk

VEJLE: LEAVING A SMALL TOWN
Særdeles talentfuld duo bestående af guitaristen, sangskriveren og produceren Niels Chr. Simmelsgaard og sangerinden Stinne Tornøe Frederiksen. Leaving A Small Town er blevet beskrevet som "Carpenters møder Raveonettes" - og duoens blanding af delikate melodier, konsekvent brug af duetten som virkemiddel og kantet rock- og rootsband som backing, er da også inspireret af disse navne blandt mange andre. Duoen udgav i september debutalbummet "Leaving A Small Town", der af Gaffa fik fire stjerner og bl.a. følgende ord med på vejen: "en debut, der er blandt årets foreløbig mest stilsikre. Leaving A Small Town ved præcis, hvem de er og hvad de vil, og så betyder det sådan set mindre, hvad alle andre mener om det." Også P4 har taget godt imod Leaving A Small Town og har deres single "Lets Go Out" i rotation.
Mere Leaving A Small Town på: www.myspace.com/leavingasmalltown

KØBENHAVN: IDA ØSTERGAARD
Med sangen "On His Knees" vandt Ida Østergaard 2008-udgaven af "KarriereKanonen" - og den 19. november skal hun give koncert i New York City, fordi hendes sang "Pleaser" netop er kåret som vinder af 2009 NYSC Songwriting Contest International Award. Ida Østergaards univers er blevet beskrevet som "drabelige sange om forholdet mellem kvinde og mand. En super stemme i et simpelt lydunivers." Debutalbummet er forhåbentlig snart på vej.
Mere Ida Østergaard på: www.myspace.com/idaostergaard

NÆSTVED: MATHILDE FALCH
Datter af Michael Falch - og en særdeles talentfuld sanger og sangskriver, som vi sandsynligvis kommer til at høre meget mere til. Mathilde Falch synger egne danske tekster, der er blottet for berøringsangst og kredser både krast, heftigt og humørfyldt om livets velsignelser og forbandelser, om afhængighed og kontrol - med en sjældent hørt direkthed. Sangene er vokset ud af singer/songwriter-traditionen med vægt på de catchy melodier og de sigende ord. Mathilde Falch og hendes band går i studiet i løbet af vinteren og debutsinglen skulle være klar til udgivelse i starten af 2010.
Mere Mathilde Falch på: www.myspace.com/mathildefalch

ODENSE: PETER BJØRN
Han er født og opvokset i Odense, har skrevet sange siden han var 10 år gammel - og føler nu at tiden er ved at være inde til at få lavet et album med egne sange og af den vej nå ud til et større publikum. Peter Bjørn har årelang erfaring fra de mindre spillesteder. Det er blevet til flere demoer undervejs - og for en af disse fik han følgende ord med på vejen fra Gaffa: "Peter Bjørn har evnen til at skrive hits. The Things You Love er fuldt på højde med al musik på din lokalradio. Jeg sang med på omkvædet ved første aflytning."
Mere Peter Bjørn på: www.myspace.com/pbjorn

ESBJERG: NINNA ANDREASEN
22 årig lokal singer/songwriter. Ninna Andreasen har skrevet sange siden hun var 10 år gammel og beskriver selv sit musikalske univers som en "en akustiske kærlighedstriangel mellem folk, pop og rock", med folk som Johnny Cash, Sheryl Crow og Leonard Cohen blandt inspirationskilderne. En maxi-single med Ninna Andreasen og hendes faste band skulle gerne være klar i starten af det nye år.
Mere Ninna Andreasen på: www.myspace.com/ninnaandreasen

ÅLBORG: CHRISTINA HENRIKSEN
24 årig sanger og sangskriver fra Frederikshavn. Siden hun afsluttede sin skolegang, har Christina Henriksen satset alt på musikken. Hun tjener sine penge ved at arbejde som bagerjomfru - og indtægterne investeres så i den karriere der forhåbentlig snart fører til udgivelse af debutalbummet. Christina Henriksen skriver selv sine sange og har flere gange rejst til Los Angeles, hvor hun både har fået sangundervisning, har optrådt med lokale musikere og i det hele taget har dyrket byens store musikmiljø og af den vej skabt sig gode kontakter.

16.11.09

MICHAEL FALCH OG POUL KREBS - AKUSTISK 2010
De to sangere og sangskrivere sammen på landevejen igen

I starten af 2009 var Michael Falch og Poul Krebs for første gang på turne sammen som duo - og resultatet var et sandt triumftog, med både udsolgte huse og stående ovationer overalt hvor de to kom frem.

Nu er Falch & Krebs så igen klar til at drage Danmark rundt i hinandens selskab. Bevæbnet med akustiske guitarer, mundharper, stemmer, massevis af gode historier - og ikke mindst en lang række fornemme og slidstærke sange fra to af de bedste kataloger i Danmark, kombineret med helt nyt materiale fra begge de populære sangere.

Michael Falch udsender 18. januar 2010 soloalbummet "Fodspor i Havet", lavet i samarbejde med Lars Skjærbæk. Det er Falchs første album med nye sange på gaden siden "Sang til Undren" fra efteråret 2007 - og førstesinglen "Trækfugle" er allerede i rotation på bl.a. P4. Michael Falchs nye album kan allerede nu forudbestilles i webshoppen på hans hjemmeside: www.falch.dk

Poul Krebs udgav i foråret det meget roste og guldsælgende album "Angeleno Road - Lige ved siden af virkeligheden", der bl.a. indeholdt nye hits som "Smiler din sol", "En dag som i dag" og "Helmand Blues".

Michael Falch og Poul Krebs live akustisk 2010: 27/1 Horsens Ny Teater,
28/1 Haderslev, Harmonien, 2/2 Hjørring, Vendelbohus, 3/2 Sønderborg, Alsion,
4/2 Vejle Musikteater, 9/2 Herning Kongrescenter, 10/2 København, Glassalen, 11/2 Nykøbing Falster Teater, 23/2 Nykøbing Mors, Morsø Teater, 24/2 Odense, Magasinet, 25/2 Grenå, Pavillonen, 2/3 Ringsted Kongrescenter, 3/3 Århus Musikhus og
4/3 Tønder Kulturhus.

Se billetinfo under menupunktet "Tour"

08.11.09

Jyskebank.tv har lavet et større tv-portræt af Poul Krebs - med udgangspunkt i optagelser fra årets festival i Skanderborg og et helt nyt interview, der primært handler om livet som turnerende musiker

Se portrættet her:

http:/jyskebank.tv/012575015811388/smukfestportraet_poul_krebs__lige_ved_siden_af_virkeligheden

06.11.09

Vinderne i Nytbrevskonkurrencen er fundet.

De sidste par dage har nogle af de tilmelde på Krebs nytbrevet pludselig fundet sig selv som vindere i en konkurrence de ikke engang vidste de var med i...

Hvordan kan det nu lade sig gøre? Jo, sommeren over lavede vi en lille kamapagne for at få flere tilmeldt det elektroniske nytbrev - og lovede ved samme lejlighed, at vi senere på året ville udtrække en guldplade + andre præmier blandt alle der var tilmeldt nytbrevet når vi kom dertil.

Det er den udtrækning der lige har fundet sted. 26 helt tilfældelige vindere er udtrukket - den ene har fået en guldplade og resten en t-shirt. Alle vindere har fået direkte besked.

01.10.09

BLIV GÆSTESTJERNE PÅ POUL KREBS´ EFTERÅRSTURNE.

I perioden fra 30/10 - 17/11 spiller Poul Krebs og hans faste band The Angelenos en lang række koncerter på nogle af de bedste spillesteder rundt omkring i Danmark. Det har altid ligget Poul Krebs på sinde at gøre opmærksom på nye sangere og sangskrivere - og ved tidligere koncerter har han benyttet lejligheden til også at rette spotlight og opmærksomhed mod gode og spændende men måske ikke særligt kendte sangskrivere, ved at lade dem varme op til hans koncerter. Denne gang går han et langt skridt videre - og tilbyder nu at stille sit forrygende orkester til rådighed for de udvalgte.

Ideen er, at en lokal sanger/sangskriver pr. koncert får chancen for at indøve en af sine egne selvskrevne sange med The Angelenos som backing og Poul Krebs som arrangør/producer. I løbet af Poul Krebs koncert vil den pågældende blive introduceret for publikum - og vil så få lejlighed til at opføre sin egen sang sammen med Poul Krebs & The Angelenos.

Initiativet er skabt i samarbejde med de enkelte spillesteder på turen - og det er også hertil at de lokale sangere/sangskrivere via mail skal indsende ét nummer og en kort tekst om, hvorfor netop de skal have chancen for at være gæstestjerne ved en Poul Krebs koncert. De udvalgte vil få personlig besked og information om hvornår de skal møde op på dagen.

En mail med sang og begrundelse skal være spillestederne i hænde senest 14 dage før den koncert der ligger tættest på singer/songwriternes hjemby. Altså vil man eks. gerne være med i Greve, så skal Portalen have modtaget en mail senest 22. oktober.

De enkelte spillesteder og kontaktdetaljer er som følger:

30/10 - Kolding, Godset
- kontakt: clho@kolding.dk

31/10 - Rønne, Musikhuzet
- kontakt: marketing@musikhuzet.dk

05/11 - Greve, Portalen
- kontakt: kl@portalen.dk

06/11 - Silkeborg, Jysk Musikhus
- kontakt: boeberg@tdcspace.dk

07/11 - Randers, Elro Arena
- kontakt: info@tanteolga.dk

12/11 - Vejle, Torvehallerne
- kontakt: THT@ToRVEhallerne.dk

13/11 - København, Amager Bio
- kontakt : pa@amagerbio.dk

14/11 - Næstved, Næstvedhallen
- kontakt: dfi242@defrie.dk

19/11 - Odense, Magasinet
- kontakt: hq@jvb.dk

20/11 - Esbjerg, Tobakken
- kontakt: erik@tobakken.dk

21/11 - Ålborg, Skråen
- kontakt: rocktraum@gmail.com

Poul Krebs & The Angelenos udgav i foråret det meget roste og guldsælgende album "Angeleno Road - Lige ved siden af virkeligheden", der bl.a. indeholdt sange som "Smiler din sol", "En dag som i dag" og "Helmand Blues". Det er sangene fra "Angeleno Road" kombineret med et rigt udvalg af hits fra Poul Krebs omfattende sangkatalog, der er på repertoiret på efterårsturneen.

Store anmeldelser og mange stjerner til ANGELENO ROAD

05.04.09

"Den blide århusianer er stadig én af dansk poprocks bedste iagttagere. Og på "Angeleno Road" er han mere skarpsindig, end han har været i årevis." (BT *****)

"Karrierens måske bedste album byder på et væld af fantastiske sange" (Fyens Stiftstidende *****)

"Luksusalbum fra Poul Krebs" (Jyske Vestkysten *****)

"...rummer alt, hvad gamle og nyere fans kan forlange af Krebs. Og lidt mere til.
(Nordjyske *****)

Nyt Krebs-album ANGELENO ROAD - Lige ved siden af virkeligheden.

30.03.09

"Med den udvikling der er i musikbranchen lige nu, kan det her jo sagtens være sidste gang jeg udgiver et traditionelt album. Måske vil det fremover handle mere om enkeltsange, om digitale EPer eller noget helt trejde. Derfor var det mit store ønske, at tage bandet med over Atlanten for at få realiseret drømmen om at indspille i et af verdens bedste studier. Det er en dyr og vild måde at lave plader på, i en tid hvor pladesalget rasler ned og de fleste derfor nærmest indspiller på eget udstyr opstillet i soveværelset. Men mit pladeselskab var heldigvis med på, at en alternativ vej ud af krisen også kan være at satse hele butikken på at lave et album af den slags der kun kan indspilles i et rigtig godt studie, hvor musikken har plads til at folde sig ud. Jeg synes vi har fanget bandet når det lyder bedst - helt nærværende og upoleret. Jeg er enormt glad for resultatet, Det er blevet det album jeg altid har drømt om at lave." (Poul Krebs)

ANGELENO ROAD (Lige ved siden af virkeligheden) - er det første studiealbum i næsten tre år fra Poul Krebs og en af hans mest ambitiøse udgivelser nogensinde. Sangene på albummet er skrevet over en flerårig periode - og i løbet af 2008 har Krebs rejst rundt til en række af sine musikalske samarbejdspartnere i såvel Stockholm som Århus, København og Los Angeles, for sammen med disse at gøre sangene klar til indspilning. I oktober 2008 rejste Poul Krebs og hans efterhånden stærkt sammentømrede band (Per Chr. Frost - guitar, Christer Jansson - trommer, Morten Buchholtz - keyboards og Peter Kjøbsted - bas) til Los Angeles, hvor albummet er indspillet i et af verdens bedste studier, Ocean Studios i Los Angeles forstaden Burbank.

Ocean studiet er ikke bare sjældent stort og med en akustik i verdensklasse - men rummer også en af studiebranchens bedste Neve-pulte og en imponerende samling af vintage mikrofoner og andet studieudstyr. Det kan alt sammen høres på det kommende Krebs-album - der ikke bare lyder fantastisk, men også præsenterer et band i tæt og organisk samspil omkring en række af Poul Krebs bedste sange gennem karrieren og med Krebs selv i vokal storform. Sammen med bandet var den erfarne US-engineer Bryan Golder (hvis cv bl.a. tæller mix og recording med navne som Tom Petty, Gavin Degraw og Erykah Badu) - og så ikke mindst den danske top-producer Rune Westberg, der har bosat sig i Los Angeles for at fortsætte den succesfulde producerkarriere, der senest har resulteret i den internationale hitdebut fra Alphabeat.

"Sangene på albummet er sange jeg har skrevet gennem de sidste tre år - og hvad jeg så har lært i den tid, kan man forhåbentlig høre på albummet. Først og fremmest har jeg øvet mig i at holde min kæft indtil jeg har haft noget at sige, og det håber jeg også at man kan høre. Jeg håber sgu at man kan høre at de sange er spillet af et band der har lagt alt i det. At man kan finde og glæde sig over alle de små hilsener albummet er fyldt med, til de sange, sangere og bands jeg der har ført mig afsted på min vej. For hørt på den måde er det her i høj grad også min og bandets store hyldest til en masse af den musik vi er inspireret af." (Poul Krebs)

ANGELENO ROAD viser alle facetter af sangskriveren Poul Krebs - der også undervejs går helt nye veje, som i sangen "Helmand Blues", med sit hudløse portræt af den hjemvendte Afghanistan-veteran der "går rundt i gaderne/med et hoved som en håndgranat". Sammen med kollegaerne Michael Falch og Søren Huus fortæller Krebs en anden historie om livet på landevejen i "Ensomme flokdyr" - mens den del af samfundsdebatten der handler om tilpasning og fremmede kulturer, vendes lidt på hovedet i den satiriske "Min mor hun gik også med tørklæde". Fra åbningen med singlehittet "En dag som i dag", over andre potentielle træffere som den melankolske "Skrøbelige ven" eller den soulede "Ti stille" og til albummet fader ud efter den nærmest zen-agtige "For det meste", om at finde balancen i livet - er det let at høre hvordan Poul Krebs overalt føler sig godt hjemme i Rune Westbergs lydhøre produktion, hvor der sendes massevis af musikalske hilsener af sted til bl.a. Stones, Beatles/Lennon, Bill Withers, Black, Emmylou Harris og R.E.M.

Krebs & Band lukker Skraaen i Ålborg. God start på duo-turen og en god hånd til Afrika.

27.01.2009

Poul Krebs & band spiller udvalgte klubkoncerter i maj som opvarmning til stor sommertur - bl.a. den absolut og allersidste koncert på det gamle Skråen i Ålborg.
Efter mere end 30 års virke som et af landets bedste spillesteder, flytter Skråen i Ålborg i maj til nye lokaler i Nordkraft, ligeledes i Ålborg. Den fine gamle rockklub skal naturligvis lukkes med et brag - og Poul Krebs er særdeles glad for at sige tak for mange gode oplevelser der, når han sammen med bandet spiller den sidste koncert på det gamle Skråen den 15. maj (www.skraaen.dk).

Ugen før er Krebs & co. også lige aktuelle på et par af DKs bedste klubber, når de 8. maj gæster Elværket (www.musik-klubben.dk) i Holbæk og 9. maj er på Train i Århus (www.train.dk).

Michael Falch og Poul Krebs er jo på vej ud på en større og totalt udsolgt turne rundt i Danmark – og manden den 26. januar varmede de op med en fin fin koncert i Bio Bernhard i Præstø. Dem har billetter til duo-koncerterne kan godt glæde sig. De to sangere og sangskrivere og deres flotte arsenal af akustiske guitarer (og mundharper) er i storform og giver både hinanden og publikum store oplevelser undervejs, med en lang række højdepunkter fra deres fornemme bagkataloger + (i Pouls tilfælde) med flere smagsprøver fra det nye album der udkommer den 1. april.

Koncerten i Præstø var en støttekoncert til fordel for ildsjælen Yrsa Grüning og de to børnehjem hun driver i Indien. Skulle man ønske at finde ud af mere om dette projekt kan det checkes på hjemmesiden: www.sunwaychildren.dk.

Og så gav Krebs & Falch da også en hånd til Afrika - da de i lørdags satte en række billetter til duoturen på auktion til fordel for den store Danmarksindsamling. Mere end 32.000 kr. kom der i indsamlingskassen ved salg af disse billetter - og såvel Poul og Michael som organisationerne bagved, siger tak til auktionærerne for det gode resultat.

Nyt album fra Poul Krebs den 1. april: Angeleno Road - Lige ved siden af virkeligheden.

07.01.2009

Den første april 2009 udsender Poul Krebs albummet ANGELENO ROAD (Lige ved siden af virkeligheden) - det første studiealbum i næsten tre år fra hans hånd og en af hans mest ambitiøse udgivelser nogensinde. Sangene på albummet er skrevet over en flerårig periode - og i løbet af 2008 har Krebs rejst rundt til en række af sine musikalske samarbejdspartnere i såvel Stockholm som Århus, København og Los Angeles, for sammen med disse at gøre sangene klar til indspilning. I oktober rejste Poul Krebs og hans efterhånden stærkt sammentømrede band (Per Chr. Frost - guitar, Christer Jansson - trommer, Morten Buchholtz - keyboards og Peter Kjøbsted - bas) til Los Angeles, hvor det kommende album er indspillet. I en tid hvor de fleste studier lukker, fordi klienterne indspiller på digitalt grej i soveværelset eller køkkenet - har Krebs & co. valgt at gå imod strømmen og har lavet albummet i et af verdens bedste studier, Ocean Studios i Los Angeles forstaden Burbank.

Ocean studiet er ikke bare sjældent stort og med en akustik i verdensklasse - men rummer også en af studiebranchens bedste Neve-pulte og en imponerende samling af vintage mikrofoner og andet studieudstyr. Det kan alt sammen høres på det kommende Krebs-album - der ikke bare lyder fantastisk, men også præsenterer et band i tæt og organisk samspil omkring en række af Poul Krebs bedste sange nogensinde og med Krebs selv i vokal storform. Sammen med bandet var den erfarne US-engineer Bryan Golder (hvis cv bl.a. tæller mix og recording med navne som Tom Petty, Gavin Degraw og Erykah Badu) - og så ikke mindst den danske top-producer Rune Westberg, der har bosat sig i Los Angeles for at fortsætte den succesfulde producerkarriere, der senest har resulteret i den internationale hitdebut fra Alphabeat.

ANGELENO ROAD er navnet på en lille gade Poul og bandet hver dag krydsede på vej til Ocean Studiet - og med tilføjelsen ”Lige ved siden af virkeligheden”, indrammer titlen også indholdet på det kommende album, hvor Poul Krebs ikke mindst hylder hverdagen og dens indbyggere, når vi ved hjælp af drømme, fantasi og gode historier formår at holde det grå og stereotype på afstand.

Poul Krebs har netop udsendt forløber-singlen EN DAG SOM I DAG - allerede i rotation på P4 og andre gode danske radiostationer. I januar og februar er Krebs på totalt udsolgt Danmarks-turne med sin gode ven og kollega Michael Falch. ANGELENO ROAD har som nævnt release den 1. april - og sommeren over er Poul Krebs & band tilbage på de danske festivaler og open air koncerter, hvor de atter vil leve op til ryet som et af DKs bedste livebands.

Michael Falch og Poul Krebs sammen på eksklusiv akustisk tour i januar og februar 2009

01.10.2008

Gennem årene har Poul Krebs og Michael Falch, som noget ganske sjældent på den danske musikscene, været hyppige gæster ved hinandens koncerter, hvor de har begejstret både publikum og sig selv ved at låne linier og sange fra hinandens repertoire. Ingen tvivl om at disse to sangere og sangskrivere, så forskellige de også er, står hinanden særdeles nær, og de har nu besluttet at drage ud på en fælles turné i januar/februar 2009. Uden orkester.

Koncerterne vil dermed præsentere to af landets mest populære sangere og sangskrivere, der hver stiller med et smukt arsenal af stolte akustiske guitarer, gode historier og store øjeblikke fra deres omfattende sangkataloger. Falch albumdebuterede med Malurt tilbage i 1980, mens Poul Krebs havde sit første album på gaden året før, i 1979, så det er i sandhed et par lange og imponerende karrierer de to populære musikere kan se tilbage på. Og endnu mere imponerende er det, at begge kunstnere stadig er på toppen og stadig er i stand til både at lave stærke albums og fylde spillestederne landet over.

Efter mange års tilløb er det nu lykkedes Michael Falch og Poul Krebs at synkronisere deres kalendere til en lille måneds akustisk Danmarks-turne, der i perioden fra 27. januar til 26. februar 2009 rammer en række nøje udvalgte og intime spillesteder rundt omkring i landet. Bare 12 koncerter i alt er der tale om, så der bliver sandsynligvis run på billetlugerne, når hele turen offentliggøres den 2. oktober.

Se spillesteder og forsalgsdetaljer under menupunktet "Tour".

SMAGSPRØVER FRA ALLE FEBRUAR - MARTS KONCERTER PÅ BACKSTAGE. PRODUKTIONEN AF DVD´ER OG CD´ER I FULD GANG. LIDT OM SOMMEREN.

12.04.2008

Besøger man hjemmesidens Backstage-område (se under March og April), vil man nu kunne finde smagsprøver fra alle februar-marts koncerterne. Fra alle koncerter er der en lyd-bid og der er trackliste på CDen fra den pågældende aften. Fra lidt over halvdelen er der eksklusive fotos - og fra koncerten i Glassalen, København, kan man også finde en videobid. Det var i København turen blev filmet til vores pirat-DVD - og den er nu sendt i produktion.

De første koncert-CDer er færdigproduceret - og samtlige CDer + DVDen alle vil forhåbentlig være færdige og sendt ud med udgangen af april. Det har desværre taget lidt længere tid end beregnet - men vi er glade for resultatet og tror det har været værd at vente på.

KoncertCDer og DVD kan bestilles så længe lager haves - følg linket på forsiden af hjemmesiden.

Der bliver ikke nogen decideret sommer-tur denne sommer - til gengæld vil man kunne opleve Poul Krebs ved et par akustiske aftener "med venner" på Brundby Hotel i Juli - og han er også medvirkende ved to forskellige koncerter på Danmarks Smukkeste Festival i august. Mere om begge dele når det er på plads.

Ellers står efteråret jo på udgivelsen af albummet med Song Island Revue - det kan man læse mere om i Poul Krebs´ egen blog på forsiden af hjemmesiden.

TUREN GODT IGANG. SMAGSPRØVER FRA KONCERT-CDERNE PÅ BACKSTAGE. ANMELDELSE FRA ÅLBORG - OG BILLEDER FRA ESBJERG.

01.03.2008

Så er turen godt i gang - og her på hjemmesiden har sangeren selv netop postet en lille blog, med indtryk fra den første halvdel af rejsen rundt i DK.

Ved koncerten i Ålborg den 26. februar var anmelderen fra Nordjyske Stiftstidende tilstede - og kvitterede for oplevelsen med ikke mindre end 5 og en halv stjerne:

"Resten af sine dage kunne Poul Krebs såmænd nok snildt leve af at blive ved med at indspille og udgive og i det hele taget optræde med det, som han én gang for alle har skabt gennem en mindst 35 år lang karriere som musiker.

Men sådan skal det helt åbenlyst ikke være.

Og tak for dét.

For som den rastløst søgende sjæl, som han virker til at være, er han hele tiden i bevægelse. Ikke bare mellem genrer - ingen musikalsk stilart lyder umiddelbart til at ligge ham fjernt - men også ude over stepperne på jagt efter nye sange. Til et koncert-repertoire, som derfor ender med at bestå af halvt gamle og ind imellem særdeles gennemprøvede træffere - og så halvt nyere og spritny numre."

Og der er virkelig nye sange med på repertoiret ved koncerterne - hvor Poul Krebs præsenterer stærke nye numre som bl.a. "Fighter", "Skrøbelige Ven", "Every Little Bit Of Your Love" og "Forvirrede Hjerter".

Der er også fuld damp på produktionen af koncert-CDer - et initiativ der er blevet taget rigtig godt imod blandt det tilstedeværende publikum. Fra i dag kan koncert-Cderne også bestilles her fra hjemmesiden - se det direkte link midt på åbningssiden. Vær opmærksom på, at man lige nu kun kan bestilles de tre første albums - resten kommer op på salgssiten indenfor de nærmeste dage.

Smagsprøver på koncert-Cderne + billeder fra koncerterne kan man finde under menupunktet Backstage (også direkte link fra forsiden). Her vil vi løbende lægge et nummer fra hver koncert og dugfriske billeder fra turen, taget af hoffotograf (og turmanager) Carl Erik Hesseldal.

Der er også mulighed for at nyde nogle gode billeder fra turstarten i Esbjerg og et interview med Poul Krebs på dette link: http:/asp.stiften.dk/media/multimedia_2008/poulkrebs1/

Billederne stammer fra en stor artikel til magasinet Fri - udgaven søndag den 2. marts. Fri leveres som tillæg til bl.a. Århus Stiftstidende.

ALLE KONCERTER PÅ DEN KOMMENDE TUR OPTAGES OG UDGVIVES SOM "OFFICIELLE PIRAT CD´ER"

07.02.2008

Mange har gennem årene spurgt på muligheden for at købe optagelser af forskellige Poul Krebs-koncerter - og nu bliver det endelig muligt, som led i et særdeles spændende eksperiment. På den kommende tur bliver alle koncerterne nemlig optaget og sat til salg efterfølgende, som dobbelt-cd´er i begrænsede oplag.

Ved alle koncerterne bliver der uddelt en flyer med info om koncert-cd´erne - og med den kan man bestille og betale for aftenens koncert med det samme. Og så få den tilsendt som dobbelt-cd, ca. 4 – 6 uger efter. Der bliver også mulighed for at bestille via hjemmesiden - men kun så længe lager haves. Der vil være 20 kr.s rabat ved at bestille på stedet. Prisen for en dobbelt-koncert-cd er ved koncerterne Kr. 175,- incl. forsendelse - og Kr. 195,- (også incl. forsendelse) hvis man bestiller via hjemmesiden.

Indholdet på CDerne bliver de enkelte aftener som de høres og mixes af Poul Krebs´ teknikere. Der tages forbehold for evt. tekniske koks, den samlede spilletid på CDerne eller andet der kan betyde at enkelte numre må udelades. Men ellers vil CD1 indeholde numre fra 1. sæt og CD2 numre fra andet sæt + evt. ekstranumre.

Her nedenfor følger den officielle pressemeddelelse om det spændende initiativ - hvor Poul Krebs også selv fortæller lidt om baggrunden for projektet.

Pressemeddelelse:

Pearl Jam har gjort det længe. Peter Gabriel, The Who og en lang række andre internationale artister har gjort det - og nu bliver Poul Krebs den første der prøver det i Danmark. Simpelthen at optage og udgive samtlige koncerter på en turne. Det betyder at de 11 koncerter Poul Krebs og bandet spiller i perioden fra 20. februar - 9. marts, alle vil blive gjort tilgængelige for publikum som såkaldte "officielle piratplader". Hver koncert vil blive sat til salg som en dobbelt-cd - med koncerten som den blev hørt og mixet af Poul Krebs´ teknikere på aftenen. Disse koncert-CDer vil kun blive solgt direkte til publikum på de enkelte aftener - eller efterfølgende via Poul Krebs´ hjemmeside.

For Poul Krebs er det mest en mulighed for at eksperimentere med nye former for udgivelser:

-Jeg synes jo selv at det er en unik ting at få en optagelse fra lige præcis den aften man selv har været til, og hvis den så samtidig kan fås i en kvalitet der gør at det virkelig er værd at lytte til, så tror jeg endda at jeg vil købe een selv - hvis vi spiller ordentligt…

-Flere og flere optager jo alligevel aftenerne på deres telefoner, så nu slipper de for at stå at stritte med det apparat hele aftenen - den slags kan jo godt blive sådan lidt ”japansk turist” agtigt.

-Jeg har både tænkt mig at spille nyt og gammelt materiale på denne turne, så måske får publikum en optagelse af sange der endnu ikke er udgivet og måske kun bliver spillet den ene aften - vi ved jo aldrig helt hvad der sker!

De enkelte koncerter vil blive udgivet i begrænset oplag - og vil ikke blive genoptrykt hvis de bliver udsolgt. Ved en af koncerterne på turen vil Poul Krebs og bandet også lave optagelser til en "officiel pirat-DVD", der ligeledes vil blive solgt i begrænset oplag og kun direkte ved koncerter og via hjemmeside.

The band: Poul Krebs (vokal, guitar), Per Chr. Frost (guitar), Morten Buchholtz (tangenter), Peter Kjøbsted (bas) og Christer Jansson (trommer og percussion) - feat. Claudia Scott (guitar og vokal).

STØTTEKONCERTEN FOR ANNIONE UDSOLGT

Det tog bare 10 minutter at sælge de 120 billetter til den store støttekoncert for Annione, der afholdes på Fatter Eskil i Århus den 4. februar. Men heldigvis bliver der mulighed for at opleve koncerten efterfølgende. Koncerten optages - og hightlights mixes efterfølgende til udgivelse på CD og som digitale downloads. Begge dele bliver dog i limiteret form - se nedenfor.

POUL KREBS BLANDT DE MEDVIRKENDE VED STOR STØTTEKONCERT FOR ANNIONE

21.01.2008

Pressemeddelelse om ANNI´S AFTEN:

Da 2008 var en lille time gammel vendte den århusianske sangerinde og sangskriver Anni Ringgaard (Annione) hjem til sin bopæl i Guldsmedegade. Hun fandt sin opgang i flammer og fik hurtigt alarmeret myndighederne – der gik i gang med et langvarigt slukningsarbejde. Branden fik desværre ødelagt det meste af opgangen – og Anni måtte erkende at stort set alt hvad hun ejede, inklusive instrumenter, demoer og notater til nye sange, var gået tabt ved ulykken.

For at hjælpe Anni med at komme på fode igen, har en lang række af hendes venner og samarbejdspartnere i musikmiljøet derfor besluttet sig for at lave et spektakulært støtteprojekt, der falder i to dele:

1)
Fatter Eskil lægger hus og stab til en koncert mandag den 4. februar kl. 20.00. Det endelige program er stadig under planlægning, men bl.a. Tina Dickow, Marie Frank og Poul Krebs har sagt ja til at optræde. Derudover vil Annione naturligvis også selv spille – og yderligere solister er særdeles sandsynlige. Sangerne får forrygende backing fra en lang række af de gode musikere i kredsen omkring Annie – og der er på alle måder lagt op til en aldeles eksklusiv aften, som der kun sælges 120 billetter til. Billetprisen er kr. 295,- – og billetter sælges fra 23. januar kl. 12.00 på www.gaffabillet.dk – og sælges efter først-til-mølle-princippet.

2)
Koncerten optages og de bedste numre vælges efterfølgende ud, mixes og samles til et album, der sælges dels i et stærkt limiteret oplag på 500 CDer og dels som downloads i en periode på 3 måneder. CDerne sælges kun som postordre fra www.imusic.dk - og som downloads eksklusivt på TDC Musik i 3 mdr. fra udgivelsen der finder sted omkring den 1. marts.

Alt overskud ved såvel koncert som salg af musikken efterfølgende går til Annie Ringgaard – alle optrædende medsamt teknikere og andre involverede arbejder uden honorar.”

NY HJEMMESIDE. NOVELLE FRA POUL KREBS + HELT NY SANG. TILBUD PÅ MERCHANDISE. CAFE HACKS JULESHOW.

21.11.2007

Velkommen til den helt nye udgave af Poul Krebs´ hjemmeside. Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en på alle måder fornyet side - med nye tiltag og ikke mindst en masse nye muligheder for mere interaktivitet.

"Backstage" er et punkt vi venter os rigtig meget af hen af vejen, idet den nye teknik bag hjemmesiden giver os mulighed for at lægge tekst, lyd og billeder op med kort varsel. Her og nu kan I under dette menupunkt læse en novelle af Poul Krebs (med den rock´n´roll agtige titel "Smoke On The Water"), vi linker til en piratoptagelse af den spritnye sang "Forvirrede Hjerter" og byder på premiere på sangen "Whereever I Go", fra et særdeles spændende projekt som man kan læse mere om her.

Istedet for den traditionelle Gæstebog, har vi valgt en ny form, der forhåbentlig fremover kan blive platform for en god og interaktiv dialog. Check under menupunktet "Feedback" - hvor man både kan skrive ind med spørgsmål og historier fra koncerterne eller eks. skrive anbefalinger af nye plader man har købt. Man kan også også uploade billeder mm. Vi vælger løbende ud blandt de indsendte indslag, skaffer svar eller kommenterer - og hvad der vælges ud kan fremover ses under "Feedback".

Skulle man lige mangle en hurtig julegave, så har vores merchandise-shop et godt tilbud på restlageret af t-shirts og sweat-shirts lavet til "Ku Den Næste Dans Blive Min?".

Årets sidste chance for at opleve Poul Krebs live bliver i Christians Kirken på Chr. Havn den 6. december, hvor Poul er blandt de medvirkende i Cafe Hacks juleshow. Billetter på www.billetnet.dk

Ellers bare rigtig god fornøjelse med at gå på opdagelse på hjemmesiden

Redaktøren

SIGNATUR E-CARD. SIGNATUR LIVE 2008.
NY HJEMMESIDE.

22.10.2007

"...alt i alt tegner "Signatur" et smukt afrundet portræt af en af danskrockens allerstørste sangskrivertalenter. Og den afsluttende dvd med herlige liveoptagelser fra både Skanderborg og Samsø forsegler det gennemarbejdede projekt."
(BT - 5 stjerner)
Så er det store bokssæt "Signatur" på gaden - og man kan surfe lidt rundt i hvad boksen rummer, ved at checke det såkaldte "e-card" som SonyBMG har fremstillet til lejligheden. Se det her:

www.sonybmg.dk/ecard/poulkrebs/

Her kan man bl.a. studere boksens art work - og dermed se både covers og tracklister på de 5 cd'er og DVD'en. Der er også mulighed for at læse selskabets pressemeddelelse og at høre numre fra boksen - bl.a. "For Enden Af Regnbuen" (feat. Nanna), den nye "Selvhenter" og den gamle hyldestsang til Greenpeace: "Sirius - Troen & Håbet".

Den 20. februar 2008 starter Poul Krebs og band på "Signatur 2008 Live" på Tobakken i Esbjerg. Det bliver en tur der går til de bedste musikhuse i Danmark - og en tur der er tænkt som en klar slægtning til den suveræne "musikhus-tur" Poul Krebs var ude på i 2001. Billetsalget til turen starter hhv. 21. og 22. oktober - og den fulde tur med kontaktinfo kan ses på www.poulkrebs.dk under menupunktet "tour".

Der arbejdes ihærdigt på en ny hjemmeside - men det tager lidt længere tid end beregnet, da det projekt har udviklet sig til at blive langt mere ambitiøst og omfattende end først planlagt. Vi ved derfor ikke præcist hvornår den nye hjemmeside åbner - men indtil da fortsætter vi med at opdatere den gamle.

Norsk succes. Champagne med en eks-præsident. Om "Selvhenter" og Signatur Live 2008.

08.10.2007

I Norge går det aldeles forrygende for Poul Krebs' gamle ven og kollega Henning Kvitnes, hvis nye album "Stemmer I Gresset" netop er udkommet - og er gået direkte ind på førstepladsen af den norske salgsliste. Det ligner Henning Kvitnes' største succes i årevis - og det selvom han er rigtig stor i hjemlandet i forvejen! Første single fra albummet var "Sånne Som Os" - Henning Kvitnes' egen norske tekst til Poul Krebs' gamle megahit "Sådan Nogen Som Os". Den norske udgave har i månedsvis hørt til blandt de mest spillede sange i norsk radio - og er som sådan en medvirkende årsag til den store succes for det nye album. "Stemmer I Gresset" er i øvrigt et fornemt album - et af Kvitnes' bedste nogensinde - og kan herfra kun anbefales på det aller varmeste.

Torsdag den 13. september spillede Poul Krebs sin første koncert nogensinde i Island. Sammen med bandet optrådte han i kulturhuset i Reykjavik - med den islandske megastjerne Bubbi Marthens som Special Guest og med eks-præsidenten Vigdis Finnbogadottir blandt tilskuerne. Vigdis Finnbogadottir er protektor for Kræftens Bekæmpelse i Island, der modtog hele entre-indtægten ved aftenens koncert. Den karismatiske eks-præsident kunne godt lide hvad hun hørte - og inviterede derfor Krebs & co. til et uformelt glas champagne i privaten dagen efter. Det blev en stor oplevelse at møde Vigdis Finnbogadottir på få-mands-hånd - og såvel Poul som resten af holdet blev blæst aldeles omkuld af denne vidende og særdeles charmerende kvinde.

"Selvhenter" er titlen på den nye single fra Poul Krebs - og den spilles allerede flittigt af bl.a. P4.
Koncertgængere vil nok have hørt sangen ved en af koncerterne her i 2007, hvor den ofte har været med på sætlisten - men man kan også lige få et smuglyt til den på Krebs artist-side hos Skandinavian: www.skandinavian.dk

Ifølge ophavsmanden er "Selvhenter" dels inspireret af Leonard Cohens digt "Morgen på Mount Baldy" fra samlingen "Book of Longing/Længslernes Bog" og dels af de fejltagelser gud og hans stab af højt respekterede forskere begik, da de i sin tid skabte manden. Titlen "Selvhenter" stammer dog nok mest fra Poul Krebs' karriere som fodboldspiller…

Og så er det jo den 22. oktober der er udgivelsesdato for bokssættet "Signatur" der på fem cd'er og én DVD tegner et omfattende musikalsk portræt af sangeren og sangskriveren Poul Krebs. Allerede på udgivelsesdagen kan Poul Krebs opleves i Aftenshowet på DR1 og dagen efter, tirsdag den 23. oktober, er han gæst i TV2s Go' Morgen Danmark.

I februar 2008 påbegynder Poul Krebs og band en Danmarks-turne i anledning af bokssættet - og turen har fået titlen "Signatur Live 2008". Præcise datoer og spillesteder offentliggøres lige omkring release.

Ny Blog. Flere koncerter. P4 koncert. Bokssæt. Gæstebogen.

21.08.2007

Poul Krebs siger tak for den store opbakning hen over sommeren i en turen-er-slut-blog - der kan læses på www.poulkrebs.dk, dateret datoen idag, under menupunktet "pouls blog".

Vi kan hermed offentliggøre lidt nye koncerter i efteråret. Nogen decideret turne bliver der dog ikke tale om - Poul og bandet har spillet næsten 40 koncerter i år og slutter den del af festen med en frilufts-koncert i Svendborg fredag den 31.8, ovenikøbet med fri entre. Derefter bliver der tale om noget mere eksotiske koncerter eller optrædener i særlige sammenhænge resten af året. Poul Krebs & band spiller således i City Theatre, Reykjavik, Island, den 13/9 (til fordel for The Icelandic Cancer Society) - og i november bliver der tale om et par intime koncerter i hhv. Gjethuset, Frederiksværk (16/11) og Møldrup Kulturcenter (17/11). (OBS: der er kun meget få billetter til salg til det sidstnævnte job - og disse kan kun købes ved personlig henvendelse hos den lokale købmand!) Lidt mere info findes her på hjemmesiden under menupunktet "tour".

Glem heller ikke Poul Krebs' koncert i Århus Festuge den 3. september - hvor han optræder på Voxhall i samarbejde med den italienske duo Band au Neon, som er en udpræget jazzgruppe. Sammen vil de arbejde med lyden, sangen og genren, når Band au Neon eksempelvis sætter deres eget præg på Krebs’ tekster. Udover Krebs og Band au Neon vil også den danske verdenspercussionist Marilyn Mazur og bassisten Klavs Hovmand deltage i denne uforudsigelige koncert. Billetter kan bestilles på www.billetlugen.dk

P4 havde den store optagevogn med på Danmarks Smukkeste Festival - og optageudstyret kørte da Poul Krebs & Co. spillede en af sommerens bedste koncerter i RytmeHans den 10. august. Efterfølgende har de gode radiofolk udvalgt en stak numre og har mixet disse - og fredag den 21/9 kl. 21.00 (med genudsendelse lørdag den 22/9 kl 14.03) kan man høre højdepunkterne fra en særdeles flot koncert i bøgeskoven.

Den 22. oktober udkommer det store bokssæt "Signatur" - og de mere end 6 timers musik og mere
end 90 minutters levende billeder der udgør sættet, kan man nu læse meget mere om her på siden under menupunktet "Boksen".

Og endelig lidt om Gæstebogen. Vi har jo længe været plaget af noget der på det nærmeste minder om en international spam-sammenslutning, hvilket har været meget træls. Men samtidig har vi også følt, at Gæstebogen ikke fungerede optimalt, at den blev brugt af alt for få. Derfor har vi nu besluttet at lukke Gæstebogen indtil videre - og så gå i tænkeboks over hvilken slags forum der skal være på Krebs-hjemmesiden fremover. Det kan vi forhåbentlig løfte sløret for når boks-sættet udkommer - for vanen tro kører vi lige hjemmesiden på værksted og til eftersyn i ugerne op til release af det kommende album, for så at vende tilbage i ny forklædning på selve udgivelsesdagen den 22. oktober.

Poul Krebs i umage selskab ved Århus Festuge.

03.07.2007

Under overskriften Umage Par, præsenterer årets udgave af Århus Festuge et par koncerter med folk der ikke normalt arbejder sammen. Poul Krebs indgår i et disse Umage Par, når han mandag den 3. september går i samarbejde med den italienske duo Band au Neon, som er en udpræget jazzgruppe. Sammen vil de arbejde med lyden, sangen og genren, når Band au Neon eksempelvis sætter deres eget præg på Krebs' tekster. Udover Krebs og Band au Neon vil også den danske verdenspercussionist Marilyn Mazur deltage i denne eksperimenterende koncert.

Koncerten finder sted på Voxhall i Århus og billetter kan bestilles på www.billetlugen.dk

Bokssæt udkommer 22. oktober. Super sommer tilbud på merchandise.

   

TOUR

POUL KREVS & BAND - SOMMERTUR 2018:

10.05 Ribe, Ribe FritidsCenter

11.05 Aarhus, Tivoli Friheden

12.05 Hadsund, Frikvarter

27.05 Jelling, Musikfestival

05.07 Nibe, Festival

07.07 Hjørring, Sct Knuds Kilde

19.07 Harboøre, Hotel (udendørs)

20.07 Skagen, Havn

21.07 Samsø, Festival

24.07 Allinge, Gæstgiveren

25.07 Allinge, Gæstgiveren

10.08 Skanderborg, Smuk Fest

18.08 Tange Sø, Folk Festival

18.08 Løgstør, Festival

25.08 Kbh., Engage Festival

01.09 Gram, Slot

POUL KREBS LIVE JANUAR - MARTS 2018

MAR.15 Musikteatret Holstebro

MAR.14 Horsens Ny Teater

MAR.13 Kulturcenter Limfjord

MAR.9 Tinghallen, Kongres- & Musikhus

MAR.8 Pavillonen, Grenaa

MAR.7 Det Musiske Hus, Frederikshavn

MAR.6 Musikhus Elværket, Holbæk

MAR.5 Teatersalen Nakskov

MAR.1 Gazzværket, Aabenraa

FEB.28 Borgerforeningen Kulturhus, Svendborg

FEB.27 Jysk Musikteater, Silkeborg

FEB.26 Skråen, Aalborg

FEB.22 Musikhuset Esbjerg

FEB.21 Portalen, Greve

FEB.20 Magasinet Odense

FEB.15 Vejle Musikteater

FEB.14 Roskilde Kongrescenter

FEB.13 DR Koncerthuset, København

FEB.12 Helsingør

FEB.8 Værket Randers

FEB.7 Ringsted Kongrescenter

FEB.6 Fredericia Teater, store sal

FEB. 1 MCH, Herning

JAN. 30 Hermans, Aarhus

KREBSFALCH - AKUSTISK DUOTUR 2016

Et helt særligt år afsluttes med en række intime koncerter rundt omkring i Danmark:

03/10 · Rønne - www.billetlugen.dk
05/10 · Silkeborg - www.silkeborgbilletten.dk
06/10 · Greve - www.portalen.dk

12/10 · Skanderborg - www.smukfest.billet.dk
13/10 · Gram - www.gramslot.dk

24/10 · Helsingør - kulturvaerftet.www.billetten.dk
26/10 · Nyborg - www.ticketmaster.dk
27/10 · Nykøbing F. - www.ticketmaster.dk

31/10 · Slagelse - www.ticketmaster.dk
03/11 · Tønder - www.billetten.dk

07/11 · Middelfart - www.billet.dk
09/11 · Rødovre - www.viften.dk
10/11 · Roskilde - www.gimle.billetten.dk

14/11 · Holbæk - www.musik-klubben.dk
17/11 · Ringkøbing - www.rockiring.dk/billet
23/11 · Frederikshavn - www.arenanord.dk
24/11 · Viborg - www.viborgteater.dk

KREBSFALCH SOMMERTUR 2016

27.5. København, Tivoli
28.5. Herning, Rocker
29.5. Jelling, Musikfestival
03.6. Tåsinge, Valdemar Slot
04.6. Esbjerg Rockfestival
11.6. Midddelfart Rock under Broen
24.6. Haderslev, Kløften Festival
25.6. Nordenskov, Owen Luft
25.6. Thisted, ThyRock
01.7. Skagen, Festival
02.7. Nibe, Festival
08.7. Vig, Festival
09.7. Løkken, Koncert
30.7. Langelands Festival
03.8. Nakskov, Honnørkajen
04.8. Ringsted, Festival
05.8. Skanderborg, Smukfest
06.8. Grindsted, Musik i Gryden
12.8. Sønderborg, Mølleparken
13.8. Kalundborg, Rocker
19.8. Vejle, Byparken
20.8. Horsens, Lunden
26.8. Aalborg, Skovdalen
27.8. Bjerringbro, Fyrværkerifestival
10.9. Odense, Den Fynske Landsby

POUL KREBS & MICHAEL FALCH
- LIVE FEBRUAR - APRIL 2016

Band: Lars Skjærbæk, Rune Kjeldsen, Troels Skjærbæk, Peter Dombernowsky, Palle Hjorth & Christoffer Møller

25.02 Aarhus, Musikhuset - UDSOLGT.
26.02 Vejle, Musikteater - UDSOLGT
27.02 Ringsted, Kongrescenter - UDSOLGT!
28.02 København, DR Koncerthuset - UDSOLGT!

03.03 Næstved, Grønnegades Kaserne - UDSOLGT!
04.03 Aalborg, Nordkraft - UDSOLGT
05.03 Herning, Kongrescenter - UDSOLGT!

10.03 Grenå, Pavillonen - UDSOLGT
11.03 Skive, Limfjordscenter UDSOLGT
12.03 Randers, Værket - UDSOLGT!

17.03 Horsens, Ny Teater - UDSOLGT!
18.03 Esbjerg, Musikhuset UDSOLGT
19.03 Odense, Koncerthus UDSOLGT
31.03 Aarhus, Musikhuset UDSOLGT
01.04 Holstebro, Musikteater - UDSOLGT
03.04 København, DR Koncerthuset - UDSOLGT!
04.04 København, DR Koncerthuset - UDSOLGT

POUL KREBS
Live sommer 2015

09.05. SPECIAL m, Michael Falch
Den Fynske Landsby, Odense

13.05 Nyk. Mors, Atlantis
14.05 Skanderborg, Walthers
16.05 Fanø, Realen Rocker

22.05 Ringkøbing, Generator - UDSOLGT!
23.05 Jelling, Musikfestival

05.06 Horsens, Lunden

11.06 Harboøre, Haze over Haarum
12.06 (lukket arr. Frankrig)
13.06 (lukket arr. Kbh.)

26.06 Aalborg, Karolinelund
27.06 Thisted, Thyrock

31.08 Allinge, Gæstgiveren
01.08 Allinge, Gæstgiveren

08.08 Skanderborg, Smukfest

27.08 Brundby Hotel med venner
29.08 Tønder, Festival - special med Lisa Nilsson (S), Daniel Lemma (S), Claudia Scott (N) og Henning Kvitnes (N)

05.09 Brande, Remisen

POUL KREBS & HENNING KVITNES
Danmarksturne 2015

OBS: forsalgsstart i løbet af uge 49

07/02 Strib, Strib Vinterfestival www.strib-vinterfestival.dk

04/03 Aabybro, Jammerbugt Kulturhus - UDSOLGT!
05/03 Rødovre, Viften www.viften.dk
06/03 Bornholm, Musikhuzet www.musikhuzet.dk
07/03 Birkerød, Mantzius mantzius.rudersdal.dk
08/03 Sorø, Kulturcafe Ludvig - UDSOLGT!

11/03 Kalundborg, Kino Den Blå Engel - UDSOLGT!
12/03 Støvring, Stubhuset - UDSOLGT!
13/03 Brande, Remisen - UDSOLGT!

19/03 Glejbjerg, Hotel Glejbjerg - UDSOLGT!
20/03 Hirtshals, Nordsøen Ocenarium - UDSOLGT!
21/03 Assens, Tobaksgården - UDSOLGT!
22/03 Vostrup, Vostrup Musikhus - UDSOLGT!

POUL KREBS & HENNING KVITNES
Norgesturne 2015

29/01 Sarpsborg, Glenghuset
30/01 Halden, Brygga Kultursal

04/02 Elverum Kulturhus
05/02 Ullensaker Kulturhus
06/02 Askim Kulturhus

11/02 Horten, Bakkenteigen
12/02 Lillestrøm Kultursenter
13/02 Ål Kulturhus
14/02 Gjøvik, Fjellhaven
15/2 Fredrikstad, Litteraturhuset

18/2 Arendal Kulturhus
19/2 Porsgrunn, Ælvespeilet

POUL KREBS & BAND - SOMMER 2014

15/7 FANØ, REALEN
realen.dk/
16/7 FANØ REALEN
realen.dk/
18/7 SAMSØ FESTIVAL
www.samfest.dk
31/7 ODDER, ROCK UNDER BØGEN
09/8 SKANDERBORG, SMUKFEST
smukfest.dk/
16/8 SKODBORG, PARK ROCK
www.parkrock.dk/
17/8 MIDDELFART, HINDSGAVL SLOT
billet.dk/events/10679-Poul_Krebs_paa_Hindsgavl_Slot/

POUL KREBS & BAND - ASFALT LIVE NOVEMBER 2014

6/11 ESBJERG, TOBAKKEN
www.tobakken.dk
7/11 RINGSTED KONGRESCENTER
ringstedkongrescenter.dk
8/11 HERNING KONGRESCENTER
www.mch.dk

13/11 KØBENHAVN, KONCERTHUSET
www.dr.dk/Koncerthuset
14/11 VIBORG, TINGHALLEN
tinghallen.dk
15/11 GREVE, PORTALEN
www.portalen.dk

20/11 GRENÅ, PAVILLONEN
admin.pavillonen.kulturbillet.dk/salg/
21/11 HOLSTEBRO MUSIKTEATER
musikteatret.dk
22/11 GRINDSTED, MAGION
magion.dk

26/11 SVENDBORG, BORGERFORENINGEN (UDSOLGT)
www.borgerforeningen.info
27/11 KOLDING, GODSET
godset.net
28/11 SKRÅEN, ÅLBORG (UDSOLGT)
www.skraaen.dk
29/11 AARHUS, MUSIKHUSET
musikhusetaarhus.dk/forside

POUL KREBS - "ASFALT" SOLOTUR 2014:

26/2 SDR. FELDING, DAGMAR BIO - UDSOLGT
27/2 HARBOØRE HOTEL - UDSOLGT
28/2 AARUP, INDUSTRIEN - UDSOLGT
01/3 RUDME, FODERSTOFFEN - UDSOLGT

04/3 NAKSKOV, HUSET - UDSOLGT
05/3 SVINNINGE, MASKINHALLEN - UDSOLGT
06/3 ROSKILDE, GIMLE - UDSOLGT
07/3 LUKKET ARRANGEMENT
08/3 VORDINGBORG, STARS - UDSOLGT

12/3 FRØSTRUP Gl. KRO - UDSOLGT
13/3 HORSENS NY TEATER - FÅ BILLETTER
www.hnt.dk
14/3 VEJLE MUSIKTEATER
www.vejlemusikteater.dk
15/3 FREDERIKSHAVN, MUSISKE HUS - UDSOLGT

19/3 HERNING, FERMATEN - UDSOLGT
20/3 ODENSE, MAGASINET
www.jvb.dk
21/3 VIBORG, TEATER - UDSOLGT
22/3 HØRSHOLM, TROMMEN
www.billetten.dk

26/3 AALBORG, SKRÅEN - UDSOLGT
27/3 VARDE, SMEDEVÆRKSTEDET - UDSOLGT!
28/3 KØBENHAVN, AMAGER BIO - UDSOLGT!
29/3 AARHUS, MUSIKHUSET - UDSOLGT!

POUL KREBS & HENNING KVITNES - DK DECEMBER 13

01.12.13 Halkjær, Halkjær Kro www.halkaer.dk
02.12.13 Hald Ege Efterskole
UDSOLGT
03.12.13 Ribe Brosonsminde
UDSOLGT
04.12.13 Them Medborgerhuset UDSOLGT
05.12.13 Vostrup Musikhus
UDSOLGT

POUL KREBS & HENNING KVITNES - NORGE 2013

03.10.13 Kolberg gård - Vestfossen
04.10.13 Løkta - Molde
05.10.13 Teaterfabrikken - Ålesund
09.10.13 Drammens teater
10.10.13 Herredsvang - Romedal
11.10.13 Ringerike kultursenter - Hønefoss
12.10.13 Søgne gamle prestegård - Søgne
30.10.13 Lillestrøm kultursenter
06.11.13 Gullbring kulturhus- Bø i Telemark
07.11.13 Modum kulturhus
08.11.13 Brygga kultursal - Halden - UDSOLGT
09.11.13 Glenghuset - Sarpsborg - UDSOLGT

Mere info også om billetsalg:
http://www.rocksportbooking.com/index.php/artister/80-home-artister/37-kvitnes%20og%20krebs

POUL KREBS & THE COMBARDOS: SOMMERTUR 2013

03/5 NUUK, Hotel Hans Egede
www.hhe.gl
04/5 NUUK, Hotel Hans Egede
www.hhe.gl
17/5 HADSUND Kulturcenter - UDSOLGT!
18/5 FANØ, Realen
www.realen.dk
24/5 KOLDING, Godset
www.godset.net
25/5 JELLING Musikfestival
www.jellingmusikfestival.dk

07/6 GL. RYE, Aktivitetshallen
Billet: matts@mail.dk, tlf. 2320 2121
08/6 HARBOØR, Haze
www.haze.dk
08/6 SKIVE, Skivefestival
www.skivefestival.dk
14/6 HORSENS, Lunden
www.rockilunden.dk
15/6 KARUP Å Koncert
www.hessellund-camping.dk
28/6 AALBORG, Karolinelund
Lihk tba
29/6 HADERSLEV, Kløften Festival
www.kloften.dk

06/7 RINGKØBING, Rock i Ringkøbing
www.rockiring.dk
24/7 HIRTSHALS, Musik under trappen
http://www.hirtshalsmusikforening.dk/
26/7 RUDKØBING, Langelandsfestival
www.langelandsfestival.dk
29/7 SAMSØ, Brundby Hotel
www.brundby-hotel.dk/
30/7 SAMSØ, Brundby Hotel
www.brundby-hotel.dk/

10/8 SKANDERBORG, Smukfest
www.smukfest.dk/
10/8 RANDERS, Teltet
www.teltet.dk
16/8 SØNDERBORG, Mølleparken
www.kulturisyd.dk/
17/8 LEJRE, Ledreborg
www.ledreborg-slot.dk/koncerter/slotskoncerter/
17/8 ESBJERG FESTUGE, Torvet kl. 22.30
OBS: Fri entre! www.esbjergfestuge.dk/
18/8 LEJRE, Ledreborg
www.ledreborg-slot.dk/koncerter/slotskoncerter/
31/8 Skagen Købstads jubilæumsfest, Havnen
http://www.skagenbilletten.dk/event/37156

05/9 KØBENHAVN, Glassalen, Tivoli
www.billetlugen.dk

POUL KREBS SOLO:
Greatest Hits & andre gode sange 1988 - 2013

27/02 ARDEN KULTURHUS - UDSOLGT!
28/02 HIRTSHALS, NORDSØ OCENARIUM - UDSOLGT!
01/03 PANDRUP, Spillestedet
http:/spillestedet-pandrup.dk/
02/03 FREDERICIA, Lukket arr.
05/03 SKANDERBORG KULTURHUS
http://www.kulturhuset-skanderborg.dk
06/03 KALUNDBORG, KINO DEN BLÅ ENGEL
http://www.kino-kalundborg.dk
07/03 SLAGELSE MUSIKHUS
http://www.slagelsemusikhus.dk
08/03 KØGE, BYGNINGEN
http://www.billetlugen.dk
09/03 HOLBÆK, ELVÆRKET
http://www.musik-klubben.dk
12/3 IKAST, BAKKEHUSET - UDSOLGT!
13/03 NYBORG KINO - UDSOLGT!
15/03 GRENÅ, PAVILLONEN
http://www.pavillonen.dk
16/03 HELSINGØR, KULTURVÆRFTET http:/kulturvaerftet.billetten.dk

POULKREBS (DK) & HENNING KVITNES (N) feat. CLAUDIA SCOTT (N/UK)
På turne i Norge og Danmark, efteråret 2012

24.10 Herr Nilsen - Oslo
25.10 Kolberg Gård - Vestfossen
26.10 Fredrikshald Teater - Halden
27.10 Kulturhuser Gleng - Sarpsborg
28.10 Bydel Stovner - Oslo
30.10.Parkteateret - Moss
31.10.Rudi Gard - Sør - Fron
01.11.TBA - Bergen
02.11.Lykta - Molde
03.11.Brenneriet Veholmen - Smøla
04.11.Hopsjø Kirke - Hitra

06.11 DR Koncerthuset - København
07.11 Tobakken - Esbjerg
08.11 Hjallerup Kro
09.11 Tobaksgården - Assens
10.11 Musikhuset - Århus

POUL KREBS & THE COMBARDOS - SOMMER 2012

17.05 RINGKØBING, Vesterhavshallen www.rockiring.dk/
31.05 FANØ, Realen
WWW.realen.dk/

01.06 SKIVE, Skive Festival
WWW.skivefestival.dk/
02.06 SILKEBORG, Hede Rytmer
www.hederytmer.dk

09.06 NAKSKOV, Nakskov Multikulturdag
16.06 ÅLBORG, Ålborg Regatta, Utzonscenen
23.06 NORDENSKOV, Owen Låft - UDSOLGT)
30.06 HASLEV, Haslev Festdage
www.haslevfestdage.dk

06.07 SKAGEN, Skagen Festival WWW.skagenfestival.dk/
14.07 JUELSMINDE, Juelsminde Havnefest
WWW.juelsmindehavnefest.dk/
20.07 SAMSØ, Samsø Festival
www.samfest.dk/
28.07 SUNDSØRE FESTIVAL, Junget Strand www.sundsoere-fest.dk/

03.08 FRØYA FESTIVAL, Norgewww.frøyafestivalen.no
04.08 DYBVAD, Dybvad Open Airwww.dybvadopenair.dk/
24.08 VEJLE, Rock i Byparken www.vejlemusikteater.dk/Rock-i-Byparken.197.aspx

Poul Krebs & the Combardos Austin showcases 2012:

Lamberts, Sat., March 10 at 10:00PM
http:/lambertsaustin.com/index.php/music/

City Hall, Wed., March 14 at 5:00PM
http:/afdrecruiting.org/event/austin-welcomes-world-live-city-hall-plaza

Threadgills, Fri., March 16 at 1:35PM
http://threadgills.com/showinfo.php?location=2&showid=2775&da=16&mo=03&ye=2012

POUL KREBS SOLO 2012
- DER ER NOGET VED ALTING

21/2 VOSTRUP MUSIKHUS - UDSOLGT!
22/2 GLEJBJERG MEDBORGERHUS - UDSOLGT!
23/2 STRUER, FOLKETS HUS - UDSOLGT!
24/2 VIBORG TEATER - UDSOLGT!
25/2 GL. RYE AKTIVITETSHAL - UDSOLGT!

28/2 FREDERIKSVÆRK, GJETHUSET www.billetnet.dk
29/2 NAKSKOV, HUSET - UDSOLGT!
01/3 VORDINGBORG, STARS - UDSOLGT!
02/3 ROSKILDE, GIMLE - UDSOLGT!
03/3 AABYBRO, JAMMERBUGT KULTURCENTER - UDSOLGT!

POUL KREBS & BAND
Live november 2011
Support: Matt The Electrician

03/11 KOLDING, GODSET
www.godset.net
04/11 HERNING FERMATEN
www.fermaten.dk
05/11 ÅRHUS, TRAIN
www.train.dk
10/11 SØNDERBORG, SØNDERBORGHUS www.sonderborghus.dk
11/11 VEJLE, TORVEHALLERNE
www.torvehallerne.dk
12/11 ESBJERG, TOBAKKEN
www.tobakken.dk
17/11 GREVE, PORTALEN
www.portalen.dk
18/11 ODENSE, MAGASINET
www.jvb.dk
19/11 SVENDBORG, BORGERFORENINGEN www.borgerforeningen.info
24/11 KØBENHAVN, AMAGER BIO www.amagerbio.dk
25/11 ÅLBORG, SKRÅEN
www.skraaen.dk
26/11 FREDERIKSHAVN, DET MUSISKE HUS
www.detmusiskehus.dk

POUL KREBS & BAND
Sommer tur 2011

6/5 HOU, HMI HALLEN
7/5 KOLDING OPEN AIR
koldingopenair.dk
14/5 SVENDBORG, HØJE BØGE OPEN AIR
www.sfb.dk
26/5 STRIB
Billetsalg tlf. 6440 1750
Info: www.midspar.dk
28/5 JELLING MUSIKFESTIVAL www.jellingmusikfestival.dk

8/6 SØLUND FESTIVAL
solundfestivalen.dk
9/6 HARBOØR, HAZE OVER HARUM
www.haze.dk
11/6 NORDALS MUSIKFESTIVAL http://www.musikfestival.dk
17/6 ODENSE , DEN FYNSKE LANDSBY h
www.jvb.dk
18/6 IKAST MUSIKLIV
ikastmusikliv.dk
24/6 HADERSLEV, KLØFTEN FESTIVAL www.kloften.dk
25/6 GIVE OPEN AIR
www.giveopenair.dk

2/7 TUNØ FESTIVAL
tunofestival.dk
7/7 VIG FESTIVAL
www.vigfestival.dk
8/7 ÅRHUS, TIVOLI FRIHEDEN
www.friheden.dk
9/7 SKIVE, ROCK I SKIVE
www.rockiskive.dk
21/7 SAMSØ FESTIVAL
samfest.dk
29/7 ÅLBORG, SKOVDALEN
skraaen.dk/skovrock

5/8 BORK Havn MUSIKFESTIVAL www.borkhavnmusikfestival.dk
6/8 Vejby, Strand Camping (v/ Tisvildeleje)
- forsalgstlf. 4870 6788
12/8 DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL www.smukfest.dk
19/8 RANDERS, TELTET
www.teltet.dk
20/8 LEMVIG, LIDENLUND SØFESTIVAL www.lidenlundseafestival.dk
26/8 HORSENS, LUNDEN
rockilunden.dk

2/9 HAMMEL HALLEN
www.hgfhammel.dk

POUL KREBS & BAND
Release-tour 2011

14/4 Grenå, Kulturhus Pavillonen - UDSOLGT!

15/4 Støvring, Stubhuset - UDSOLGT!

16/4 Ribe, Ribelund
www.billetlugen.dk

20/4 Holbæk, Elværket - UDSOLGT!

21/4 Rødovre, Viften
www.viften.dk

22/4 Århus, Musikhuset
www.musikhusetaarhus.dk tlf. 8940 4040
www.billetlugen.dk

23/4 HJØRRING, Vendelbohus www.vendsysselbilletten.dk
tlf. 9892 6600

FALCH & KREBS - AKUSTISK 2011

25/1 Grindsted Kulturhus - UDSOLGT!

26/1 Struer, Folkets Hus - UDSOLGT!

27/1 Ringkøbing, Vesterhavshallen - UDSOLGT!

01/2 Esbjerg, Tobakken - UDSOLGT!

02/2 Svendborg Teater - UDSOLGT!

03/2 Fredericia Teater - UDSOLGT!

08/2 Odense, Magasinet - UDSOLGT!

09/2 Ålborg, Skråen - UDSOLGT!

10/2 Silkeborg Musikhus - UDSOLGT!

22/2 Slagelse Musikhus - UDSOLGT!

23/2 Helsingør, Kulturværftet - UDSOLGT!

24/2 København, Glassalen - UDSOLGT!

POUL KREBS SOLO
Efterår 2010:

26/10 Nykøbing Mors, Limfjordsteatret
(UDSOLGT)

27/10 Auning, Gl. Estrup Herregård
(i samarbejde med Krebs #1)
(UDSOLGT)

02/11 Lunde Kro
(UDSOLGT)

03/11 Aarup, Industrien
(UDSOLGT)

05/11 Præstø, Cafe Bernhard
(UDSOLGT)

11/11 Ikast, Bakkehuset
(UDSOLGT)

12/11 Hjallerup Kro
(UDSOLGT)

14/11 Agger, De Sorte Huse
(UDSOLGT)

23/11 Hedensted Kirke (lukket arrangement)

24/11 Davinde Kirke (lukket arrangement)

25/11 Bælum, Kulturmøllen
(UDSOLGT)

02/12 Nordby Kirke
(UDSOLGT)

03/12 Mariager, Den Gamle Biograf
(UDSOLGT)

POUL KREBS & THE HOUSE OF SONGS:
Housewarming Tour 2010

25/8 Samsø, Brundby Hotel, kl. 21.00 www.brundby-hotel.dk
26/8 Samsø, Brundby Hotel, kl. 21.00 www.brundby-hotel.dk
27/8 Tønder, Tønder Festival
www.tf.dk
30/8 Århus, Atlas, kl. 21.00 www.aarhusbilletten.dk/event/23261
01/9 Vostrup Musikhus, kl. 20.00 www.jazzogrock.dk
02/9 Holstebro, Kielgasten, kl. 21.00 www.kielgasten.dk
03/9 København, Amager Bio, kl. 21.00 www.amagerbio.dk

POUL KREBS & THE ANGELENOS SOMMER 2010:

21/05 ODENSE (med Bryan Adams m.fl.)
22/05 ÅRHUS (med Bryan Adams m.fl.)
23/05 AALBORG (med Bryan Adams m.fl)
24/05 HILLERØD (med Bryan Adams m.fl)
28/05 JELLING FESTIVAL
26/06 NORDENSKOV, OWEN LUFT
03/07 NIBE FESTIVAL
03/07 SKAGEN FESTIVAL
06/07 KØBENHAVN(m. John Fogerty)
OBS: arrangementet er flyttet til Cricketbanen v. Brøndby Stadion
10/07 SKIVE, ROCK VED ÅEN
29/7 VESTERGADE 58, Århus
www.vestergade58.dk
30/07 LANGELANDS FESTIVAL
07/08 KALUNDBORG ROCKER
21/08 OUTRUP, MORSØ FESTIVAL
28/08 HJØRRING, GARDEN PARTY
04/09 KØGE, KØGE FESTUGE

MICHAEL FALCH & POUL KREBS - AKUSTISK 2010

27/01 HORSENS NY TEATER - UDSOLGT
28/01 HADERSLEV, HARMONIEN
02/02 HJØRRING, VENDELBOHUS - UDSOLGT
03/02 SØNDERBORG, ALSION
04/02 VEJLE MUSIKTEATER - UDSOLGT
09/02 HERNING KONGRESCENTER
10/02 KØBENHAVN, GLASSALEN - UDSOLGT
11/02 NYKØBING FALSTER TEATER
23/02 NYKØBING MORS, MORSØ TEATER - UDSOLGT
24/02 ODENSE, MAGASINET - UDSOLGT!
25/02 GRENÅ, PAVILLONEN - UDSOLGT!
02/03 RINGSTED KONGRESCENTER - UDSOLGT!
03/03 ÅRHUS MUSIKHUS - UDSOLGT
04/03 TØNDER KULTURHUS - UDSOLGT

EFTERÅRSTUR 2009

29/10 - GRENÅ, Kulturhuset Pavillonen
www.pavillonen.dk
30/10 - KOLDING, Godset
www.godset.net
31/10 - RØNNE, Musikhuzet
www.musikhuzet.dk
05/11 - GREVE, Portalen
www.portalen.dk
06/11 - SILKEBORG, Jysk Musikhus
www.silkeborg-musikhus.dk
07/11 - RANDERS, Elro Arena
www.elroarena.dk
12/11 - VEJLE, Torvehallerne
www.torvehallerne.dk
13/11 - KØBENHAVN, Amager Bio
www.amagerbio.dk
14/11 - NÆSTVED, Næstvedhallen
www.sjbilletten.dk
19/11 - ODENSE, Magasinet
www.jvb.dk
20/11 - ESBJERG, Tobakken
www.tobakken.dk
21/11 - ÅLBORG, Skråen
www.skraaen.dk

SOMMERTUR 2009

8/5 - HOLBÆK, ELVÆRKET
www.musik-klubben.dk
9/5 - ÅRHUS, TRAIN
www.train.dk
15/5 - ÅLBORG, SKRÅEN - UDSOLGT
16/5 - SKØRRING, ÅDALSHALLEN
www.ifaa.dk
22/5 - KØBENHAVN, TIVOLI
www.tivoli.dk
23/5 - ODENSE ROCKER
www.odenserocker.dk
29/5 - HORSENSHORSENS, LUNDEN www.rockilunden.dk
31/5 - HERNING ROCKER
www.herningrocker.dk
05/6 - SKIVE BEACHPARTY
www.beachparty.dk
06/6 - FARSØ OPEN AIR, SØKONCERTEN www.sparfar.dk
11/6 - SKANDERBORG, SØLUND FESTIVAL www.solundfestivalen.dk
12/6 - HARBOØR, HAZE
www.haze.dk
13/6 - NORDALS FESTIVAL
www.musikfestival.dk
20/6 - HOLSTEBRO, ROCK I HOLSTEBRO www.holstebrorock.dk
26/6 - THISTED, THYROCK
www.thyrock.dk
27/6 - HADERSLEV, KLØFTEN
www.kloften.dk
03/7 - SKAGEN FESTIVAL
www.skagenfestival.dk
04/7 - RINGKØBING, ROCK i RiNGKØBING
www.rockiring.dk
09/7 - VIG FESTIVAL
www.vigfestival.dk
10/7 - GILLELEJE BAKKEFEST
www.bakkefest.dk
16/7 - SAMSØ FESTIVAL
www.samfest.dk
17/7 - ØSTER HURUP OPEN AIR
www.osterhurup-openair.dk
1/8 - GRINDSTED, MUSIK i GRYDEN www.musikigryden.dk
7/8 - SKANDERBORG, DK’s SMUKKESTE FESTIVAL www.smukfest.dk
8/8 - RINGSTED FESTIVAL
www.ringstedfestival.dk

EN AKUSTISK AFTEN MED POUL KREBS & MICHAEL FALCH - JANUAR & FEBRUAR 2009

27/01 VOSTRUP Musikhus (UDSOLGT)
28/01 SKIVE Theater (UDSOLGT)
29/01 FREDERIKSHAVN, Det Musiske Hus (UDSOLGT)
03/02 RANDERS, Værket (UDSOLGT)
04/02 ÅLBORG, Skråen (UDSOLGT)
05/02 SVENDBORG Teater (UDSOLGT)
17/02 FREDERIKSVÆRK, Gjethuset (UDSOLGT)
18/02 NÆSTVED Kulturcenter (UDSOLGT)
19/02 GREVE, Portalen (UDSOLGT)
24/02 SKANDERBORG, Kulturhus (UDSOLGT)
25/02 ODENSE, Magasinet (UDSOLGT)
26/02 ÅRHUS, Musikhuset (UDSOLGT)

Song Island Revue - "Home" tour 2008

28/8 SAMSØ, Brundby Hotel
www.brundby-hotel.dk
30/8 TØNDER Festival
www.tf.dk
31/8 VOSTRUP Musikhus
UDSOLGT!
01/9 KOLDING, Godset
www.godset.net
02/9 ÅRHUS, Train
www.train.dk
03/9 ODENSE, Magasinet
www.magasinet-odense.dk
04/9 ÅLBORG,Skråen
www.skraaen.dk
05/9 KØBENHAVN,Amager Bio
www.amagerbio.dk
06/9 GRENÅ,Kulturhus www.pavillonen.dk

Derefter fortsætter turen til Norge.

Signatur Live 2008

20/2 ESBJERG, TOBAKKEN.
Billettlf. 75 18 00 00 www.tobakken.dk
21/2 ESBJERG, TOBAKKEN
22/2 HADERSLEV, HARMONIEN.
Billettlf. 74 34 77 50 www.haderslevbilletten.dk
26/2 ÅLBORG KONGRESCENTER.
Billettlf. 99 35 55 66. www.akkc.dk
28/2 RINGSTED KONGRESCENTER.
Billettlf. 70 15 65 65 www.ringstedkongrescenter.dk
29/2 VIBORG, TINGHALLEN.
Billettlf. 86 62 61 00 www.tinghallen.dk
01/3 HERNING KONGRESCENTER.
Billettlf. 70 33 13 33 www.kongrescenter.dk
02/3 VEJLE MUSIKTEATER.
Billettlf. 79 43 20 30 www.musikteatretvejle.dk
07/3 KØBENHAVN, GLASSALEN.
Billettlf. 70 15 65 65 www.billetnet.dk
08/3 ODENSE KONCERTHUS. Billettlf. 66 14 01 10 www.jvb.dk
09/3 ÅRHUS MUSIKHUS.
Billettlf. 70 15 65 65 www.musikhusetaarhus.dk

   

VIDEO

   

AUDIO

   

BIOGRAFI

"Hva' vil I ha - sandheden eller en god historie?"

- Poul Krebs biografi

Overskriften på denne biografi stammer fra første udkast til audioen DET BLÅ HOTEL - men er, sat i relation til sangskriveren Poul Krebs, et ganske præcist billede af en arbejdsmetode. For som tekstforfatter og komponist til mere end 500 sange, har Krebs hver gang taget sit udgangspunkt et sted imellem sandheden og den gode historie - mellem de nærmest selvbiografiske detaljer og de short-stories fra livet, Krebs igennem karrieren har gjort til vers og omkvæd.

-Well. Overordnet kunne man vel koge det hele ned til:

- Jeg kom med på fodboldholdet fordi min onkel engang havde haft to landskampe og forærede mig bolden!
- Jeg kom med i et band fordi min mor lagde garage til!
- Jeg var mest med på håndboldholdet fordi jeg spillede guitar i bussen hjem!
- Langt senere kom der lidt flere til mine koncerter, fordi jeg havde to kendte korsangere med…

Eller sagt på en anden måde: Jeg har altid lært at få det bedste ud af det der nu var - og sådan er det forhåbentlig stadig…
(Poul Krebs anno 2006)

Der stod ikke sanger og sangskriver på Poul Krebs' vugge - der var ikke engang et klaver i barndomshjemmet, men allerede som 12-årig var Poul sanger i sit første band, THE YOUNG INSPIRATION SOCIETY. "Mest en genvej til nye kærester...", skriver Krebs i midten af 80erne i nøglesangen RASTLØS SJÆL - og fortsætter: "Jeg var ligesom den gamle/jeg var altid på jagt/gad egentlig vide/hvad han ville ha sagt/Jeg blev vist tildelt en rastløs sjæl/når ikke man spør'/må man lære det selv...". Faderen døde da Poul var bare 14 år gammel - og et gennemgående træk i en stor del af Poul Krebs' sange, er netop denne rastløse rejsende. Altid på farten, altid på jagt efter et blivende sted - og mest af alt i live, når han er på vej fra et sted til et andet:

"Og vi holdt den sidste morgenandagt
på en rasteplads i Ingenmandsland
og jeg tænkte en tanke om 10 vilde heste
der ikke ku trække mig væk..."

- som det beskrives i turnésangen SE PÅ MÅNEN, fra 1991. Op igennem ungdomsårene holdt Poul Krebs fast i interessen for at spille guitar og begyndte efterhånden også at skrive sange - hvoraf en del endte på et kassettebånd der blev udgivet i gymnasietiden. Det var ikke en pladekontrakt eller nogen speciel begivenhed der gjorde udslaget - og det var nok nærmest som han meget senere skriver i sangen FOR ENDEN AF REGNBUEN:

"Jeg har aldrig valgt at leve
mit liv sådan som jeg gør
Det er bare li'så stille blevet
lige præcis sådan her…"

EFTER STORMEN

Siden efteråret 1978 har Poul Krebs primært ernæret sig som musiker, selvom det bestemt indimellem har krævet bijobs at overleve økonomisk. På Skagen Festival i sommeren '78 mødte Poul Krebs de to amerikanske musikere, JJ Dion og Silkie Miller - og enten alene eller sammen med sine nye amerikanske venner og guitaristen Knud Møller, spillede Krebs de næste par år overalt i Danmark hvor der var en scene. Han havde forinden også markeret sig som håndboldspiller på Skovbakkens 1. divisionshold - og havde dér bl.a. spillet Europa Cup-kamp mod de senere verdensmestre fra Djelovar i Jugoslavien. Men et tilbud om en mindre turne i det nordjydske, i selskab med guitaren og yndlingssangene, gjorde udslaget - og mens håndbold-kammeraterne tog til Færøerne, spillede Krebs på ydmyge steder som Hirtshals Kro og Hyggekrogen i Hjørring. Han fik lært at kommunikere med et publikum og fik det bedst mulige forum at prøve sine sange af i.

En af dem der tidligt fik ørene op for Krebs' talenter som sangskriver, var den legendariske Palle Juul, der både havde sit eget pladeselskab og studie, kaldet Stuk. Juul skrev kontrakt med Poul Krebs om en LP - og forud for indspilningerne, sendte Poul ham en liste over de musikere han gerne ville havde til at medvirke. Men da han kom til Stuk Ranch, fik han at vide at musikerne skulle være dem han normalt spillede med, og at der iøvrigt ikke skulle trommer på pladen - "og så var jeg dømt som folkesanger...", som Poul Krebs i dag lakonisk husker episoden.

Efter udgivelsen af debutpladen, EFTER STORMEN (1979), i turnerede Krebs land og rige rundt i de følgende år, med skiftende besætninger i det der nu på plakaten hed POUL KREBS BAND. (To personer hang dog ved, nemlig guitaristen Knud Møller og bassisten Kent Holm. Førstnævnte var bl.a. co-producer på FRI SOM ET FORÅR i 1990, spiller ofte sammen med Krebs i lejlighedsorkesteret THE TRIBUTES og er også at finde som del af holdet bag de to albums SMÅ SENSATIONER og KOSMORAMA. Holm spillede med Krebs helt frem til 1990 og har også drevet firmaet AUTOLINK, der lejede køretøjer ud til bl.a. turnerende musikere).

KREBS BAND

I 1981 fik Krebs en ny pladekontrakt, denne gang hos den ikke mindre legendariske stifter af Midtfyns Festivalen, Peter Færgemand. Og på hans selskab, Ferry Records, udsendte Krebs Band i 1982 albummet KREBS BAND. Pladen blev indspillet under tumultariske omstændigheder og på alt for kort tid, i studiefaciliteter Krebs Bands delte med det rårygende engelske reggaeorkester Steel Pulse. Resultatet var ingen af musikerne synderligt glade for, hvorfor Poul Krebs købte hele restoplaget af Peter Færgemand. Pladen må idag betragtes som et klenodie, der handles til pæne summer af samlere.

En parantes i karrieren var den trio Krebs turnerede i Danmark, Norge og Tyskland med i årene 80/81 - og som bestod af ham selv, Lars Lilholt og John Nørgård. "En sammenhæng hvor det handlede om at genere hinanden mest og grovest muligt, til egen og forhåbentlig også publikums fornøjelse..."

NAT NU UNDER STJERNERNE

Krebs Band nåede for alvor ud til en større kreds med deres bidrag til et Greenpeace-støttealbum i 1983. Krebs' bidrag var SIRIUS - TROEN OG HÅBET - så absolut hittet på den plade og i mange år fast inventar på Krebs Bands sætliste. Et godt rocknummer med en præcis tekst, om det dilemma mange kendte og stod i, med på den ene side gerne at ville gøre noget - og på den anden side at have besvær nok med at få sit eget liv til at hænge sammen: "Sirius kæmper på trods og jeg kender ikke noget bedre våben/Sirius kæmper for os der bare slås for at holde troen og håbet." Sangen betød også flere jobs til bandet og tilbud om ny pladekontrakt, bl.a. fra flere store pladeselskaber. Disse ville dog styre indholdet og have bandet fyret, hvad Poul Krebs ikke var interesseret i. Istedet skrev han i 1984 kontrakt med det lille selskab Front Records, der gav Krebs og bandet frie hænder, kunstnerisk set - og dét samarbejde førte samme år til udgivelsen af NAT NU - UNDER STJERNERNE.

HVOR GADEN BLIR TIL SAND

Krebs band blev i årene 83 - 87 til et stadigt mere rockende orkester, ikke mindst inspireret af Bruce Springsteen og ligesindedes succes i disse år, med enkle rocksange og vedkommende tekster. Præcis det samme udtryk Poul Krebs arbejdede med, med bedre og bedre resultater. Krebs Band fik et større og større publikum, men formåede ikke at trænge igennem til det pladekøbende publikum - og Krebs følte sig efterhånden fanget i en blindgyde, hvorfra det ikke var muligt at komme videre og som konsekvens valgte han at opløse bandet. I 1987 havde Krebs mødt den norske trommeslager og producer Frank Marstokk (der bl.a. var manden der fandt D:A:D) - og sammen med ham, den sublime norske guitarist Marius Müller og sin faste bassist Kent Holm, drog Krebs i efteråret '87, til et lille fiskerhus ved Mariager Fjord. Med var også et mobilstudie - og materialet fra 14 heftige dage i fiskerhuset, udkom i 1988 som albummet HVOR GADEN BLIR TIL SAND. Blandt numrene var DANSEN og FOR ENDEN AF REGNBUEN (der i 91 blev et pænt hit på Peter Bellis
comeback-album YEAH). To fine sange - og begge hudløse portrætter af et parforhold. I FOR ENDEN... ses parret isoleret fra verden, men dog med hinanden som læ og tryghed - mens DANSEN skildrer en forelskelse, i sin lidenskab næsten dømt til undergang:

"Balancered' på en Kantsten
søgte den farligste Leg
altid helt ud til Kanten
der hvor alt var gemt i dig..."

LANGT FRA EN ORDENTLIG BY

De fine sange på HVOR GADEN ... fik pladeselskabet Sonet's ører op for Poul Krebs, der for dem indspillede LANGT FRA EN ORDENTLIG BY, der udkom i 1989. Med som backing var igen Marstokk (der også producerede) og bl.a. guitaristen Billy Cross og bassisten Jens Rugsted. Albummet indeholdt 10 nye sange fra en sangskriver i stadig vækst - bl.a. det mangeårige slutnummer til Krebs' koncerter, den stolte og frysende ballade MAN KAN STÅ SÅ ALENE.

Det er også på dette album Krebs begynder at fortælle historier, begynder på de fintmærkende portrætter, der siden har udgjort en væsentlig del af hans sange. Som eks. titelnummeret - om en fyr fra landet hvis drømme rækker langt videre end han formår at opfylde: "Han passede jobbet og boede på gården/og mere var der vist ikke at sige/end selvfølgeligt drømmen om at se
på verden/fra mere end det hul af en by...". Da det ikke var muligt at samle holdet bag HVOR GADEN BLIR TIL SAND til en koncertturne, dannede Krebs allerede i '87 orkesteret KAVALERIET, der indtil efteråret 90, optrådte som hans faste live-backing. Gennem årene havde bandet bl.a. guitaristen Erik Jepsen (senere med Sko/Torp og Henning Stærk Band), bassisten Tom Bilde (senere med Lars Lilholt Band) og korsangerne Ivan Pedersen, Henning Stærk og Søren Sko blandt medlemmerne. (En intern joke har altid været at en kor-tjans hos Krebs, er genvejen til en strålende karriere...!) Kavaleriet var en formidabel backing for Krebs, der i de år fik nærmest kultagtig status på en lang række - primært jyske - spillesteder, hvor gruppen solgte ud hver gang de var på plakaten.

FRI SOM ET FORÅR

I efteråret '89 havde Poul Krebs mødt den engelske producer Greg Walsh (der tidligere havde arbejdet med bl.a. TV-2, Tina Turner og Heaven 17). Walsh var interesseret i at give Krebs' sange en ny drejning, hvorfor Poul i vinteren 89/90 befandt sig i England, hvor han og Walsh indspillede med Simple Minds-bassisten John Giblin og Who-trommeslageren Simon Phillips. Tilbage i Danmark gik Krebs og Walsh atter i studiet, denne gang med Kavaleriet - og resultatet fra disse sessions udkom i 1990 under titlen FRI SOM ET FORÅR. Et album der - ikke mindst på grund af titelnummeret - blev Poul Krebs endelige gennembrud på pladesiden.

Under en rejse i USA, i foråret 89, havde Krebs på et truckstop i den lille by Banderea, i Texas, mødt en servitrice der underholdt med sin livshistorie. Og typisk for sangskriveren Krebs, blev mødet til en sang, nemlig SWEETHEART, som Krebs gav videre til Henning Stærk. Denne inkluderede den på albummet DREAMS TO REMEMBER, der udkom senere samme år - og endte med at sælge langt over 80.000 eksemplarer. SWEETHEART var det klare hit fra albummet - endnu en af Krebs fine skildringer af et menneskes liv og drømme - og det resulterede straks i flere henvendelser fra andre kunstnere, der ønskede sig en Krebs-sang.

Evnen til at fortælle historier med sin musik, førte i efteråret '88 til en henvendelse fra Danmarks Radio, der gerne ville have Poul Krebs til at skrive en såkaldt "audio". Audio-genren havde året før haft premiere i DR, da de gamle Kliche-musikere, Voss & Torp, med stor succes havde skrevet DEN STORE LYSFEST, der i '87 var blevet kåret som vinder af den europæiske radiounions årlige konkurrence om det bedste underholdningsprogram. Så der var store forventninger til Krebs, der tog udfordringen op og leverede DET BLÅ HOTEL (med Henning Stærk, Gitte Naur og Ivan Pedersen i hovedrollerne) - der i '89 fulgte forgængeren og blev præmieret som årets bedste europæiske underholdningsprogram. (Priserne for de 2 audioer er iøvrigt de eneste DR har modtaget, i de mere end 20 år konkurrencen har eksisteret). Radioarbejdet med DET BLÅ HOTEL førte Poul Krebs sammen med den daværende DR-producer Poul Martin Bonde, der instruerede og producerede - og siden sammen med Krebs skrev en sceneudgave af DET BLÅ HOTEL, der havde premiere april 1993 i Tilst og sidenhen også er blevet opført i Århus.

MORGENDAGENS TÅBER

Efter sidste job i den store turné der fulgte i kølvandet på FRI SOM ET FORÅR, følte Poul Krebs tiden var inde til et skifte. Kavaleriet havde efterhånden vokset sig til et 8-mands orkester - og de nye sange Krebs havde skrevet, egnede sig bedre til et lille tæt rockband. I vinteren '90 samlede han derfor trioen THE BOOKHOUSE BOYS (med trommeslageren Søren Frost og bassisten Helge Solberg) - og sammen drog de i februar/marts '91 til et gammelt kurbadehotel på Samsø, for dér at indspille et nyt album, på en kontrakt med Sony/Columbia. Resultatet var på gaden i maj 91, under titlen MORGENDAGENS TÅBER - produceret af Krebs, Bonde og Bookhouse-guitaristen Mick Rasmussen. En tilbagevenden til enkel og dynamisk rock'n'roll - med et strejf af den country-musik, Krebs havde været en af de første til at gøre populær i Danmark. Sangene på albummet var helstøbte - og Krebs' evne til at skrive små noveller i rocksangens form, ikke dokumenteret bedre end her. Titelnummeret fra albummet lå på DRs Dansktoppen i de maximale 26 uger og måtte smides ud fra programmet. Også live formåede The Bookhouse Boys at løfte de stolte traditioner fra Kavaleriet - og blev af en anmelder fra Jyllands Posten, udnævnt til øjeblikkets bedste danske rockband.

STREJFER

I '92 gik bandet atter i studiet, nu udvidet med guitaristen Lars Krarup, og indspillede albummet STREJFER med bandet selv i producerstolen. STREJFER udkom i foråret 92 og fastholdt billedet af en sangskriver i fortsat udvikling - og viste endnu engang Krebs som en nysgerrig og rastløs
rejsende, med et skarpt blik for de små og store historier, der findes dér hvor man er, hvis man bare har øjne og ører åbne.

DANSEN, MÅNEN OG VEJEN

Fra 1993 hed orkesteret bare BOOKHOUSE, havde Frost og Krarup som gengangere og bassisten Halfdan E., keyboardspilleren Simon West og sangerinden Nanna som nye medlemmer. En besætning der på nærmest magisk vis formåede at nyfortolke sangene fra hele Krebs' solokarriere, hvorfor ideen om et livealbum pludselig blev aktuel. Det nyoprettede selskab CMC var med på
ideen - og bekostede indspilningerne af en række koncerter i foråret + en optræden på Danmarks Smukkeste Festival i august. Resultatet blev så godt at man valgte at mixe dem til en efterårsudgivelse. Undervejs i mixene fik bandet dog lige lyst til at lave en nyfortolkning af FOR ENDEN AF REGNBUEN - og samtidig indspille en helt ny sang, BLIV DU NU BLIV. Det samlede resultatet fik titlen DANSEN, MÅNEN & VEJEN - og bestod af højdepunkter fra
Krebs snart mangeårige karriere. Albummæssigt blev det også en svanesang for Bookhouse - orkesteret var på en lang og særdeles succesrig turne i foråret og sommeren '94, hvorefter Krebs endnu engang følte at tiden var inde til at gå nye veje. En formidabel koncert på Danmarks Smukkeste Festival, august '94, var sidste gig - hvorefter Krebs bosatte sig i Amsterdam og dér primært koncentrerede sig om de mange nye sange der efterhånden trængte sig på.

SMÅ SENSATIONER

I foråret 1994 var Poul Krebs blevet belønnet med kollegernes hæderspris, da DJBFA (foreningen af danske sangskrivere) valgte ham som modtager af årets ærespris på 25.000 kr. I det sene efterår '94 turnerede Krebs bl.a. i Danmark og Grønland, i selskab med sin norske ven og kollega Henning Kvitnes. Repertoiret bestod for en stor dels vedkommende af helt nye sange, som Krebs havde skrevet eller færdiggjort i sit midlertidige eksil i Amsterdam. Publikums respons var overvældende, når man tænker på at de aldrig havde hørt størstedelen af sangene før - og for at fastholde det umiddelbare, valgte Krebs en ny indspilningsform til det næste album. I samarbejde med produceren Poul Martin Bonde og en række musikere der gennem årene havde spillet i forskellige konstellationer omkring Krebs - begyndte man i slutningen af januar 1995 en ugelang nattesession i Feedback Studiet i Århus. Forinden havde der hverken været øveaftener eller demoindspilninger - udgangspunktet var 20 nye sange, indspillet på en walkman i Amsterdam, bare med Krebs' stemme og akustiske guitar. Dagen før studiearbejdet begyndte, spillede de 7 musikere en improviseret koncert på værtshuset Peter Gift i Århus - gik derefter friskt til sagen, og arrangerede de nye sange helt fra bunden af. Resultatet var Krebs' tiende album - SMÅ SENSATIONER. 12 fornemme
sange, der hver for sig var blandt de bedste Krebs overhovedet havde skrevet. Den nye arbejdsform havde også betydet mere leg med genrer og former - og ikke mindst tilknytningen af percussionisten Peter Seebach, var med til at skabe et langt mere bevægeligt, ja sine steder nærmest dansabelt, album end man var vant til at høre fra Poul Krebs. Tekstmæssigt havde SMÅ
SENSATIONER knapt så mange historier om andre. Her var det først og fremmest sangskriveren selv der var i fokus - i både personlige, humoristiske, nærværende og smukke tekster og melodier, på et album der handler om at fange livet dér hvor man er og samtidig er en hyldest til de mennesker der vælger kærligheden og parforholdet, trods alt og på trods af alt.

Efter indspilningerne til SMÅ SENSATIONER var overstået, tog Poul Krebs direkte på landevejen, med den helt nye konstellation DE TRE TENORER. Krebs sammen med Steffen Brandt og Michael Falch. Tre sangskrivere i selskab med sig selv, hinanden, akustiske guitarer, publikum og en lang række sange fra deres hver især enorme produktioner. En åbenlyst populær sammenhæng at opleve de 3 kunstnere i - og samtlige billetter til de 13 koncerter, blev da også revet væk.

SMÅ SENSATIONER blev det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs - og sikrede en glad sangskriver ikke mindre end 6 nomineringer da der skulle uddeles Grammy'er for '95, samtidig med at P3s lyttere tildelte megahittet SÅDAN NOGEN SOM OS, prisen som årets hit. Poul Krebs og bandet, der nu var kendt som SMÅ SENSATIONER, var nærmest på én lang turné frem til sommeren '96 - og praktiserede undervejs Krebs-kuren-mod-turné-kuller-og-kedsomhed: ikke at spille det samme sæt to aftener i træk. Under tidligere besøg i Norge, var Poul Krebs kommet i kontakt med tidens absolut hotteste navn deroppe - DE DERRE fra Oslo. Deres forsanger, Jo Nesbø, blev sammen med Krebs enig om at synge på hinandens sange - og resultatet blev i Norge en duet-version af SÅDAN NOGEN SOM OS, der præsterede at ramme radiolistens Top
10 og sikrede invitationer fra både norsk TV og fra flere rockklubber, der i løbet af vinteren præsenterede Poul Krebs og band. Krebs gjorde gengæld ved at synge på De Derre's hitsingle JENTER - der sikrede gruppen en pæn opmærksomhed i Danmark, som de efterfølgende besøgte flere gange.

KOSMORAMA

Nye sange begyndte at tage form i Krebs' uundværlige notesbøger. Endnu engang valgte han at lade demoerne stå så jomfrueligt som muligt - og sende de rå udgaver, med ham selv på vokal, akustisk guitar og mundharpe, ud til de medvirkende. Lige før indspilningerne skulle starte, tog Krebs & Små Sensationer en tur til Grønland, for dér at spille orkesteret sammen inden man vendte tilbage til studiet - der godt nok slet ikke var et studie denne gang. Det nye album blev nemlig indspillet i naturskønne omgivelser og med hav udenfor, på dels Samsø Bad og dels Sandnæshus i Lild Strand. Tekniker på indspilningerne var den erfarne Flemming Rasmussen og han havde simpelthen
taget dele af Sweet Silence med sig og fik et studie op at stå i de to gamle huse. Holdet var stort set intakt fra sidste album - Krebs producerede sammen med Bonde og orkesteret var identisk, bortset fra at Tom Bilde var blevet erstattet af Bastian Juel, der før havde spillet med Krebs. Der blev brugt lidt længere tid på detaljerne denne gang - og ikke mindst var det et orkester med omkring 100 gigs bag sig, der gik til de nye sange. Det nye album udkom i februar '97 med titlen KOSMORAMA - og var historiefortælleren Krebs tilbage i storform. Pladen var opkaldt efter Krebs' gamle favoritbiograf i Århus - og sangene var hver især små film fra Danmark og
omegn, med titler som BJERGENE PÅ MOLS, LILLE ISTANBUL, PÅ EN KAJ I KALUNDBORG og JOHNNY HAN VAR LIGE VED AT BLIVE SINDSSYG. Anmelderne overdængede albummet med roser - og da bandet i april drog ud på en 3-ugers præsentationstur i Danmark, viste publikums modtagelse tydeligt, at Poul Krebs bestemt ikke var blevet glemt undervejs. Der var tordnende udsolgt overalt - og da turneen ramte København, fik Poul og bandet overrakt platinplader, for mere end 50.000 solgte eksemplarer af det nye album. Inden turneen, havde Krebs da også lige nået 16 gigs med sine musikalske venner i De Tre Tenorer, der endnu engang kunne tage landet rundt med røde lygter overalt!

I maj fik Krebs meget pæne ord med på vejen for sine to bidrag til et nyt album fra Peter Belli - og 1. juni kunne publikum høre det første Poul Krebs-remix nogensinde, da DSB udgav et minialbum i anledningen af jernbanens 150 års jubilæum i Danmark. Her havde det populære hip hop band
Humleridderne haft sangen PÅ EN KAJ I KALUNDBORG på værksted - og den nye udgave blev, trods sin anderledeshed, modtaget med begejstring af både anmeldere, publikum og DJs rundt omkring. Sommeren '97 var Poul Krebs & De Små Sensationer at finde på Danmarks største rullende rockfestival, der under navnet Grøn Koncert blev overværet af mere end 200.000 danskere mellem 11. og 20. juli.

Resten af sommeren '97 stod også i musikkens tegn. Sammen med en flok af ligesindede fra både ind- og udland, var Poul Krebs deltager i den første Song Island-workshop, der fandt sted en uge i august, rundt omkring på Samsø. Blandt gæsterne var hjemlige sangere/sangskrivere som Ester Brohus, Tamra Rosanes, og Niels Maaetoft og nye amerikanske bekendtskaber som Brett Perkins og Chris Leucinger - og udover de mange gode venskaber der her blev knyttet, stod dagene i sangskrivningens tegn. Nye samarbejdspartnere fandt hinanden - og blandt Poul Krebs' nye venner, var også sangeren og sangskriveren Kevin Welch, der senere på året vendte tilbage til Danmark,
både for at give en række solokoncerter og for at gæsteoptræde på den store og totalt udsolgt efterårsturne, Poul Krebs & Små Sensationer var på i oktober og november. Turen blev iøvrigt den foreløbelig sidste for bassisten Bastian Juel, der i løbet af efteråret var flyttet til London for at prøve
kræfter med musikmiljøet dér - og da han i begyndelsen af '98 fik tilbud om at komme på verdensturne med Heather Nova, slog den unge ambitiøse musiker til. (Juel trådte i 2006 ind i Mew som ny bassist). Krebs fik en fuldgyldig erstatning i SP - alias Henrik Schou Poulsen - med erfaring fra mange sider af den danske scene, bl.a. som medlem af de semi-legendariske festtrolde i Helmig Brothers.

Der blev pustet ud i vinterens løb - men også taget imod invitationer. Flere af deltagerne på Song Island, var nemlig flittige netværkere (hvis man kan sige sådan på dansk) - og anført af Lois B. Myers (til daglig arrangør af den store musikfestival South by Southwest i Austin, Texas), har man
oprettet en slags uafhængigt forlag, hvis sangskrivere præsenterer deres materiale for hinanden og andre interesserede fra pladebranchen, ved nogle af de store musikfestivaler og branchemesser, der finder sted rundt omkring i verden. Kollegerne var meget interesserede i at have Poul Krebs med i sammenhængen - og i løbet af foråret '98, gav Poul Krebs derfor akustiske koncerter i både Cannes, Frankrig (i forbindelsen med Midem '98) og i New Orleans, USA (hvis festival LMNOP, præsenterer helt ukendte musikere side om side med kanoner som Bonnie Raitt og Dr. John).

Som kendt sanger modtager man mange mærkelige invitationer, til at optræde i anderledes sammenhænge - og en af dem han simpelthen ikke kunne sige nej til, var da RadioUnderholdningsOrkesteret i foråret '98 spurgte Poul Krebs om han ikke kunne tænke sig at optræde sammen med dem. Chancen for at optræde med mere end 60 musikere i ryggen kunne han ikke lade gå fra sig - og i marts stod Poul derfor på B&O fabrikkerne i Struer og optrådte med en særdeles speciel udgave af "Johnny Han Var Lige Ved At Blive Sindssyg", totalt omarrangeret til lejligheden. Fra en backing der oprindelig bestod af et enkelt klaver og en mandolin - og til braget fra 60 musikere i ryggen, var der virkelig et spring, men resultatet var for publikum en kærkommen overraskelse og for Poul Krebs en herlig udfordring.

Som så mange somre før den, bød også sommeren '98 på en omfattende turne - og fra maj til august, var Poul Krebs & Små Sensationer at finde på en lang række af de danske festivaler og open air-koncerter, bl.a. på Plænen i Tivoli, på Midtfyns Festivals store scene og ikke mindst på Danmarks Smukkeste Festival. Efter koncerten i den smukke bøgeskov, var der ædelt metal i lange baner til Poul Krebs og hans musikere, der fik en velfortjent hyldest i form af 4-dobbelt platin for "Små Sensationer" (efterhånden solgt i mere end 200.000) eksemplarer og dobbelt-platin for over 100.000 solgte eksemplarer af "Kosmorama".

Succesen for Song Island i '97 kaldte naturligvis på en opfølger - og endnu flere musikere end året før, mødte op på Samsø i august, for både at skrive sammen og at give koncerter rundt omkring på øen. Og for både de tilstedeværende musikere og for publikum i en totalt udsolgt Nordby Kirke, var koncerten her en utrolig smuk og sjælden lejlighed til at høre helt nye sange, fortolket i et rum der i den grad spillede med. Poul Krebs havde ved dette års sanger-ø, bl.a. lejlighed til at skrive sammen med Troy Campbell (der i '89 blev kåret som årets sanger, sangskriver og producer i hjembyen Austin, Texas og hvis band, Loose Diamonds, bl.a. har supportet Bob Dylan på
hans Europa-tur i '93) og med Nashville-legenden David Olney (der bl.a. har leveret sange til Daniel Lanois og Emmylou Harris). Disse møder resulterede bl.a. i numre som EVERY LITTLE BIT OF YOUR LOVE (skrevet af Poul med Olney) og WHY DO YOU MOVE SO FAST og BEFORE THE MORNING AFTER, begge skrevet sammen med Campbell. (Både Every Little Bit… og Why Do You Move… blev i 2005 indspillet af Henning Stærk og udgivet på hans album "Stærk").

FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TØS

Koncerten den 8. august i Randers, var en festlig afslutning på en lang sommers turne - men viste sig også at være Krebs' sidste koncert med Små Sensationer som backing. Mens en række nye sange blev færdiggjort i løbet af efteråret '98 - og som de viste sig mere komplekse og med andre stemninger og muligheder for at dyrke nye udtryk - stod det efterhånden klart for Poul Krebs, at tiden var inde til en ny indspilningsform og dermed også til nye musikalske samarbejdspartnere. Sammen med guitaristen og produceren Søren Jacobsen, havde Krebs startet et studie på Samsø, i et nedlagt el-værk i Østerby. Som projektet skred frem blev to yderligere producere tilknyttet -
nemlig Bjarne Nygaard Nielsen og amerikaneren Mike Stewart. Sidstnævnte organiserede i februar/marts '99 nogle sessions i to amerikanske studier, hvor et af Krebs' mangeårige ønsker gik i opfyldelse - nemlig at arbejde med nogle af de musikere han gennem flere år havde beundret for deres arbejde med andre. I det legendariske Kingsway-studie i New Orleans
(ejet af produceren og guitaristen Daniel Lanois og med en kundekreds der bl.a. tæller Bob Dylan og U2), var trommeslageren Kenneth Blevins (med en fortid i John Hiatts måske bedste band, The Goners) blandt de medvirkende. Det blev til nogle lange og kreative sessions - hvor man dels improviserede over helt rå Krebs-sange og hvor Blevins undervejs også fik lagt trommer på en række af de optagelser Krebs havde medbragt hjemmefra. Turen gik derefter videre til Austin, Texas og til studiet B-Room, hvor primært guitaristen David Grissom (mangeårig sideman for John Mellencamp og senest frontfigur i Double Trouble, hvor han efterfulgte Steve Ray Vaughn) gav sine bidrag, efter nogenlunde samme arbejdsform som den man havde praktiseret i New Orleans. Under opholdet i USA, fik Krebs også lejlighed til at spille live med nogle af vennerne - bl.a. med sangskriveren Troy Campbell og dennes band, ved et gig på den berømte bar Threadgills (i rockmytologien kendt for at være stedet hvor en ung Janis Joplin spillede nogle af sine første gigs -
og hvor hun, da succesen var en realitet, vendte tilbage og skabte trafikprop i Austin, hvor alle ville høre hende) og med guitaristen og sangeren John Dee Grahams band, en aften på Continental Club, også i Austin. (Med John Dee Graham på en nærmest rødglødende guitar, indspillede Poul
Krebs iøvrigt en forrygende udgave af "Why Do You Move So Fast" i Austin. Et absolut must til det bokssæt der jo nok kommer en dag!

Sideløbende med arbejdet på det nye album, havde Krebs igen dyrket den helt nøgne og intime koncert. Sammen med Henning Kvitnes, var Krebs i november '98 på en omfattende Danmarks-turne, hvor det primære materiale var de helt nye sange Poul gik og arbejdede på. Publikum tog fornemt og godt imod rækken af numre de aldrig havde hørt før - og Krebs følte sig på så rigtig vej, at han også indlemmede flere af de nye sange på repertoiret, da han i januar '99 stod på scenen på spillestedet Train i Århus, for dér at lave sit afsnit af
tv-serien "Troubadourerne", hvor ideen netop var at vise en række af Danmarks bedste sangskrivere med et minimum af backing. Et stort spring fra de koncerter Krebs, også i januar, havde spillet i Cirkusbygningen i København, hvor den akustiske guitar var udeladt til fordel for endnu en omgang med RadioUnderholdningsOrkesteret, der denne gang ikke nøjedes med at tage Johnny under behandling, men også gav Krebs kamp til stregen i fine fortolkninger af såvel Stones, som Dylan og Petula Clark!

Vel hjemme fra USA fortsatte arbejdet med det nye album. Studiet i Østerby havde hurtigt vist sig for lille - og da Poul Krebs fik chancen for at erhverve det smukke og særprægede Dansebjerg i Ørby på Samsø, slog han til med det samme. Sammen med Jacobsen, Stewart og teknikeren og mixeren Paul Hammann, indrettede Krebs stedet med såvel analogt indspilningsudstyr som
det topmoderne digitale Pro Tools. I foråret og forsommeren '99 var Dansebjerg rammen om en lang række yderligere indspilningssessions, hvor bl.a. danske musikere som Wili Jönsson, Per Chr. Frost, Nina Forsberg og Lars Daugaard gav deres bidrag til det nye Krebs-album, der også
efterfølgende blev mixet i det nye studie. (Dansebjerg viste sig hurtigt at have noget af den samme ånd over sig, som det Kingsway i New Orleans, Poul havde forelsket sig i - og er lynhurtigt blevet et populært studie, for musikere der gerne vil have lidt af indspilningsstedets karma med i musikken. I efteråret '99 kunne man således kunne høre nyt fra bl.a. Henning Kvitnes og de danske debutanter Splint, der begge havde benyttet Dansebjerg som ramme om deres indspilninger).

Det var egentlig meningen at holde sommeren '99 koncertfri - og alligevel stod Poul Krebs den 10. Juli på den store scene ved årets Midtfyns Festival. Med flere nye sange på repertoiret og et helt nyt orkester i ryggen, var det lidt af en satsning - men de mange tusinde tilskuere tog godt imod både
sangene og bandet. Den umiddelbart langt mere rockede backing, med bl.a. ex-Gnags'en Per Frost på fænomenal el-guitar, var fyldt med løfter til efterårets danmarksturne. Nok en lille smugpremiere blev det til ved årets festival i Skanderborg. Her var Krebs egentlig bare til stede for at checke Del Amitri - men da festivalen fejrede 20 års jubilæum, mente arrangørerne at Poul Krebs og en akustisk guitar ville være en god overraskelse, hvad de mere end 10.000 publikummers reaktion efterfølgende gav dem ret i.

Den 25. august 1999 udkom FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TØS, som resultatet af
Poul Krebs' mest omfattende pladeproduktion til dato (både hvad angår tidsforbrug i studiet og antallet af medvirkende musikere). De 13 nye sange fik en stor modtagelse i pressen - og også publikum vender tommelfingeren opad og sender Poul Krebs direkte ind på den danske salgslistes førsteplads. Albummet solgte mere end 50.000 eksemplarer i sin første uge i handlen - og
Poul Krebs fuldendte dermed det hit-hat-trick, der startede 4 år før med SMÅ SENSATIONER.

På FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TØS arbejder Poul Krebs for første gang med loops
og samplinger i større stil - men fastholder også det organiske, i de bidrag de mange fine medvirkende musikere lægger på albummet. Nye hitsingler som SPILDE MIN TID, LYKKEJÆGER, LAD MIG FØLGE MED og HVEM HAR STJÅLET DET GLIMT føjer sig til favoritterne - men også de sange hvor Poul Krebs går nye veje i komposition og lyd, som EN SPORVOGN DE KALDER DESIRE, DEN JEG ER, WILLY & MIG og JEG TROEDE DET VAR MIT LIV, gør indtryk på publikum og presse. Hjemmesiden på www.poulkrebs.dk fyldes med indlæg fra fans, der ivrigt diskuterer de nye sange - og da Poul Krebs efterfølgende beder om bud på hvilke gamle sange der skal spilles på efterårsturneen, er det størstedelen af de sange han har skrevet gennem karrieren, der bliver ønsket.

FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TUR starter den 30. september på Tobakken i Esbjerg. Der er bankende udsolgt i det højloftede lokale - og en fantastisk stemning, som Poul Krebs og band spiller sig igennem en næsten 3 timer lang marathon-koncert. Det nye band Krebs præsenterede på Midtfyns Festival - Per Frost (guitarer), Bjarne Nygaard Nielsen (guitarer), Allan Nagel (bas og kor), Lars Daugaard (trommer), Morten Buchholtz (keyboards), Gry Harrit og Pia Trøjgaard (kor) - bliver oplevet som sangerens bedste band nogensinde og turen bliver konstant udvidet og ender med at være den mest omfattende turne Poul Krebs overhovedet har været på. Det bliver til 64 koncerter frem til 10. august 2000, hvor bandet spiller sidste gig på Danmarks Smukkeste Festival. Som sædvanlig har få koncerter haft samme repertoire - og da det på forhånd var besluttet at få en del af koncerterne optaget, ligger der timevis af indspillet musik og venter på at blive mixet.

DET MINDER LIDT OM EVENTYR

FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TØS sælger mere end 90.000 eksemplarer - og
pladeselskabet foreslår at næste udgivelse skal være en opsamling, da mange af de nye fans ikke er fortrolige med de efterhånden mange gamle favoritter på Poul Krebs' repertoire. Sangeren accepterer, hvis samlingen ikke bare bliver de største singler, men virkelig kan præsentere alle sider af sangskriveren - og også rumme masser af nyt for de mange fans der har været med gennem den lange karriere. I løbet af sommeren 2000 mixes en lang række sange fra turneen - og det ender som en hel live-CD på det album der udkommer 25. oktober 2000 under titlen DET MINDER LIDT OM EVENTYR - POUL KREBS' BEDSTE SANGE. Albummet rummer ialt 31 numre og varer mere end to timer - og derudover er der CD-rom features på begge CD'er, hvor billeder fra forskellige videoer er klippet sammen med "behind-the-scenes" optagelser fra såvel koncerter som pladeindspilninger. En veloplagt Poul Krebs fortæller ovenpå billeder og musik om hvordan det hele startede da hans søster lokkede ham med til Skagen Festival mange år før - og om det lidt
anstrengte forhold til traditionelle pladestudier, der gennem karrieren har fået ham til at indspille på særprægede lokaliteter og nu har ført til starten på Dansebjerg, Poul Krebs' eget studie og kreative refugium på Samsø. Albummet rummer også det fine essay OMVEJEN HJEM, skrevet af
Berlingske Tidende-journalisten Mads Kastrup, der har fulgt Poul Krebs' karriere siden begyndelsen af 80erne. Der er selvfølgelig også nye sange med på albummet. Sammen med Nina Forsberg har Poul Krebs skrevet og indspillet duetten ALDRIG SIG ALDRIG, der bliver første single. Sangen er produceret af makkerparret Rene Cambony og Knut Haavik, der også sidder bag knapperne på et andet nyt nummer - nemlig KOMMER SOLEN FREM, som Krebs' publikum første gang hørte på sommerturen 2000, hvor det hurtigt blev en af favoritterne. Endelig har Nikolaj Steen været igang med kult-klassikeren JOHNNY HAN VAR LIGE VED AT BLIVE SINDSSYG - der for første gang har fået trommer og elektriske guitarer og ikke mindst er sat en del streger op i tempo. Den nye indspilning har fået titlen JOHNNY 2000 og har klart givet nyt liv til historien om den af jalousi desperate Johnny i garagen.

For Poul Krebs er der med udgivelsen af DET MINDER LIDT OM EVENTYR også sat punktum for endnu et kapitel i karrieren - og med ønsket om at prøve nye veje, bliver de næste mange måneder brugt til forskellige former for eksperimenter. En mangeårig drøm bliver gennemført i marts - april 2001, hvor Poul Krebs samler et hold musikere omkring sig, for at drage på en turne til en række af de bedste koncert-sale i Danmark. Det er tanken at fokusere på de mere lavmælte, intime og fortællende sange i Krebs-kataloget - og i selskab med guitaristen Per Chr. Frost, sangerinden Claudia Scott, pianisten Niels Ole Thorning og den faste rytmegruppe med Lars Daugaard på trommer og Allan Nagel på bas, bliver det en stor succes, med udsolgte huse overalt og fantastisk stemning i smukke og vellydende rum som Tivoli's Koncertsal, Musikhuset i Århus og koncerthusene i Esbjerg og Odense.

Til gengæld er der dømt rockkoncert og optimal udadvendthed i sommeren 2001, hvor Poul Krebs & Band drager landet rundt som del af Grøn Koncert. Det bliver nogen fantastiske koncerter, med et band der sjældent er hørt bedre - og med et program der også inkluderer bl.a. Aqua (der her spiller deres sidste koncerter nogensinde) og TV2, bliver det en af de mest succesfulde sæsoner nogensinde for Grøn Koncert, der efterfølgende kan fejre et rekordstort millionoverskud. I efteråret 2002 drager Poul Krebs så ud på en helt tredje form for tur. En række intime singer-songwriter koncerter - først i Danmark, hvor rejseselskabet også består af Claudia Scott (N/UK), Kevin Welch (US) og Alan Cronin (Irl) og senere i Norge hvor Cronin ikke er med, men holdet til gengæld er udvidet med Henning Kvitnes (N) og Louise Hofsten og Lasse Englund (begge fra Sverige). På den danske del af turen kan publikum for første gange høre sange som IT'S NO FUN og NEVER ENDING SHOW, begge skrevet af Poul Krebs sammen med Alan Cronin. En af de danske koncerter bliver særdeles speciel, idet den finder sted om aftenen den 11. september, lige efter angrebet på World Trade Center i New York. Både Welch og Scott har mange venner i New York og er meget berørte af situationen - men de fire musikere vælger alligevel at gennemføre koncerten, i troen på at musik måske er en af de få ting der kan være med til at samle folk i sådanne situationer.

Sangskriveren Poul Krebs er også aktiv udenfor sit eget univers. Pigegruppen eyeQ har i november 2001 sangen BEAUTIFUL EYES (skrevet af Krebs sammen med bassisten Lars Danielsson) med på deres debutalbum - og da Idrætshøjskolen i Sønderborg beder om en nyskrevet sang til deres 50 års jubilæum i 2002, kvitterer Poul Krebs med den fine LAD MIG STÅ LIDT PÅ STATIONEN. Sangen bliver produceret af Knut Haavik og udgivet i et limiteret oplag der kun sælges via højskolens elevforening.

I april 2002 drager Poul Krebs atter på landevejen - denne gang på sin første akustiske solo-tur nogensinde, i en professionel karriere der ellers efterhånden har varet i mere end 25 år. Det bliver en tur rundt til byer og spillesteder Poul Krebs ikke normalt kommer forbi - og det bliver en ny kæmpesucces. Alle de 13 solo-koncerter er totalt udsolgte - og publikum ved disse koncerter får en lang række smagsprøver på de sange Krebs er igang med at indspille til det kommende album. Også en ny sang der ikke bliver indspillet er med på sætlisten - nemlig JOHNNYBOY & JENNIFER, hvor Poul Krebs digter videre på skæbnerne for to gamle kendinge. Et meget populært indslag på solo-koncerterne - hvor entertaineren Poul Krebs i det hele taget viser mange nye sider af sig selv.

STRIBER AF LYS

Nærmest siden udgivelsen af FORBANDEDE VIDUNDERLIGE TØS har Poul Krebs været igang med at skrive sange til sit kommende album - og da han ønsker at finde en ny sound denne gang, kontakter han undervejs flere forskellige producere, for at få deres bud på hvordan sangene kan angribes. Efterhånden står det klart at der skal en udlænding i producerstolen, hvis resultatet for alvor skal blive anderledes - og helst en der kun har et minimum af kendskab til Poul Krebs' karriere og succeshistorie, for på den måde at kunne give et friskt bud på sangene.

Valget falder i sidste ende på den 28 årige Mohammad Denebi. Født i Dubai og opvokset i Sverige - og en sand multimusiker, med speciale i guitar og keyboards. Gennem årene sideman for en lang række af de store svenske sangerinder som Lisa Nilsson, Dilba, Tityo, Jessica Folcker og Jennifer Brown - og musikalsk opvokset i det samme miljø der har fostret så mange af tidens store svenske producere. Moh Denebi har eget studie i Stockholms city - i en sand smeltedigel af produktive svenske sangskrivere og producere, der også ofte giver feedback på hinandens produktioner. Og det bliver et virkelig kreativt og opløftende miljø at være i for Poul Krebs, der tilbringer mange uger i Stockholm i 2002:

-Det har været en stor oplevelse at rende rundt som anonym i Stockholm - og en virkelig oplevelse at spille sammen med de her fantastiske musikere. Det svenske musikmilljø virker både enormt professionelt - og samtidig meget afslappet og fordomsfrit. De svenske musikere jeg har med på den nye plade, kommer fra vidt forskellige steder - har spillet eller spiller med Bo Kaspers Orkester, Eric Gadd, A-Ha, Roxette og hvad ved jeg... Titiyo synger jo normalt kun på engelsk - og i en helt anden genre. Jeanette, der synger kor, er med på den nye Celine Dion plade - og teknikeren i et studie hvor vi lavede forskellige dubs, har stort set arbejdet på alle Abba-pladerne. Og samtidig føler jeg også at det har bragt ny energi ind i mit eget orkester - fordi vi valgte at bruge Per Frost, Allan Nagel og Lars Daugaard som kerne-musikere, der så bliver fortolket og brugt på en anden måde når det er Moh der sidder bag knapperne. Det er jo sjovt nok nærmest det samme orkester der spiller på hele albummet - Per og Moh på guitar, Lars på trommer, Mats Asplén på keyboards, Christer Jansson på percussion, Allan på bas og så med forskellige gæster på de enkelte numre, til at give dem noget ekstra særpræg. Og i blandingen af svenske og danske musikere og i Mohs måde at høre mine sange på, lyder det ikke som noget jeg har lavet før - og alligevel føler jeg det er en klar Poul Krebs plade.

Poul Krebs' 10. studiealbum udkommer 12. august 2002 og får titlen STRIBER AF LYS - fordi det ifølge sangskriveren er en positiv plade, en plade der handler om at tro mere på imorgen end på igår og tro på at der altid er muligheder, altid er en grund til at komme videre. Men også en plade der handler om at kæmpe for det man har kært - og ikke bare smide det ud. I juni måned kommer første single JEG LA'R MIN DØR STÅ LIDT PÅ KLEM - der ender med at blive et af de største radiohits i Krebs' lange karriere. (Selve albummet debuterer igen på salgslistens førsteplads - og ender med at sælge i omegnen af 50.000 eksemplarer, et rigtig godt resultat i en tid hvor den danske pladebranche ellers er i knæ).

5. juli spiller Poul Krebs årets eneste store sommerkoncert - midt i de enorme mudderbanker på Midtfyns Festival. Publikum møder her to nye musikere, nemlig svenskerne Moh Denebi (der har produceret det nye album og lige er med som gæst) og Christer Jansson (der spiller percussion og bliver ny fast mand i bandet). Sommeren over bliver der også lige tid til et par kampe med fodboldveteranerne og show-bisserne i ShowStarS (med bl.a. brødrene Laudrup, Michael Falch og skuespilleren Mads Mikkelsen på holdet) - og 6. august er Poul Krebs blandt de medvirkende til en koncert der varmer op for Manchester Uniteds kamp mod et udvalgt Århus-hold.

I 2002 udkommer også en ny udgave af Politikens Dansk Rockleksikon, hvor forfatterne i en artikel kaldet "50 genveje til dansk rock", bl.a. fremhæver Krebs-albummet "Kosmorama" med ordene: "Bjergene På Mols, På En Kaj I Kalundborg, Den Nat I August og ikke mindst Johnny Han Var Lige Ved At Blive Sindssyg er blandt det mest billedrige nogen dansk sangskriver har fremkaldt. Krebs er så almindelig og ualmindelig vedholdende i sin hverdagsnærhed, at det i sig selv er ualmindeligt i en branche, hvor kun det sidste skrig høres."

Efteråret og den begyndende vinter danner rammen om Poul Krebs' hidtil største turne, hvad angår størrelsen på spillestederne. Det starter med en lukket koncert på Horsens Teater den 10. oktober - og turen slutter foran 3000 tilskuere i Ålborg Kongres-center den 16. november. I december går turen til Malmö - hvor Poul Krebs sammen med den svenske sanger og sangskriver Staffan Hellstrand, indspiller et program til den svensk/danske musik-tv-serie STEREO SE/DK. (Det er ved den lejlighed Poul Krebs stifter bekendtskab med Hellstrands sang "Präcis Som Du Är", som han gendigter på dansk og senere indspiller med titlen "Under Fælledparkens Træer").

USUND SKEPSIS

Det band Poul Krebs samlede tilbage i '99 har efterhånden opdyrket en hel særlig kemi, der får Poul Krebs til at overveje at lave sit næste album som en band-indspilning:

-På et tidspunkt midtvejs i vores efterårsturne sidste år, vidste jeg at min næste indspilning skulle være med det liveband. Det hold spiller bare mine sange så forbandet godt Og i februar i år var sangene der så også, så derfor kaldte jeg folk sammen til en session sidst i april. En session der skulle afprøve ideen om at lave den helt store fællesindspilning, hvor så meget som muligt blev øvet, arrangeret, produceret og spillet sammen og i det samme store rum. Albummet er resultatet af fire dages intense live-indspilninger hvor 16 musikere, teknikere, producere og kogekoner hver især smed hvad de havde på bålet. Der bliver ikke lavet mange af den slags plader i dag. Og netop fordi vi har indspillet på den måde og med det hold, er hele albummet dedikeret til det trofaste publikum vi har haft fornøjelsen af at spille for de sidste tre år. Det har været fantastisk.

Skrev Krebs efter indspilningerne til det album der kom til at hedde USUND SPEPSIS - og fik undertitlen "Protest, ballader og nye sange fra det land der kaldte en mindre jordhøj for Himmelbjerget". Og uddybede titlen:

-Ja, hvorfor nu Usund Skepsis? Fordi "Sund nysgerrighed" lyder ufatteligt dårligt Og når man rejser ud, møder man altid ret præcise betragtninger om det man rejste ud fra. Og hvor jeg rejste hen, blev jeg gjort opmærksom på at vi danskere nok lige så stille er blevet et skeptisk folk! Et folk der bygger politik og partier op på skepsis. Skepsis for det fremmede - skepsis som alibi for mangel på stillingtagen - skepsis for en sikkerheds skyld! Er det sundt monstro? Eller måske er det bare rent egoistisk, fordi det ikke er helt så sjovt at rejse ud og sige at man kommer fra Danmark lige for tiden. Engang sidste år hørte jeg en Europæer sige: Bare de nu holder fast i demokratiet deroppe i lille Danmark. Min første tanke var: Hvad har hun gang i? Lidt senere slog det mig, at jeg ikke kender én eneste med ambitioner om at blive politiker eksempelvis - og det er jo nok i virkeligheden det skråplan, der ender med at ingen gider at tage et ansvar. Vi vil alle sammen hellere være kritikerne på sidelinjen!

Men USUND SKEPSIS var ikke bare protestsange - der var også flere af de gode historier Poul Krebs gennem tiderne har været storleverandør af. Og med sangen "Ildsjæl" indledte Poul Krebs sit eget støtteprojekt for Dansk Flygtningehjælp - der fik alle indtægterne fra salg af singlen, der i løbet af det næste års tid skaffede mere end 30.000 kr. til DFs arbejde.

USUND SKEPSIS udkom den 13. oktober 2003 - nøjagtigt tretten måneder og en dag efter STRIBER AF LYS. Efter den korteste pause mellem to albums i hele Krebs' professionelle karriere.

PÅ EN GOD DAG - LIVE FRA HORSENS NY TEATER

Men der var flere sange på vej. Sammen med sin mangeårige manager og samarbejdspartner Poul Martin Bonde, var Krebs blevet opfordret til at skrive en slags musical til Limfjordsteatret. Det blev til forestillingen SKABET, der tog udgangspunkt i den finurlige sang af samme navn fra STRIBER AF LYS - og ellers bød på fem helt nye Krebs-sange og nye versioner af nogle af de mere ukendte sange fra bagkataloget. Forestillingen blev spillet på turne over hele Danmark - og nåede mere end 20 opførelser. Sideløbende med teater-arbejdet havde Poul Krebs også skrevet sidste del af det der nu var blevet til en trilogi - med JENNIFER som første sats, JOHNNY HAN VAR LIGE VED AT BLIVE SINDSSYG som anden og mødet mellem de to, i den helt nye JOHNNY & JENNIFER, som finalen. Den fik premiere på en stor Danmarks-turné i februar og marts 2004 - sammen med en anden ny sang, HÅBLØS FAN.

Gennem årene har Poul Krebs jo skrevet en lang række sange sammen med andre musikere - og den del af arbejdet fortsatte også i vinteren 2003 - 2004, hvor Dansebjerg fik besøg af dels Christian Juncker (der var med som Guest Star på forårsturen 2004) og Julie Berthelsen. Sammen med Juncker skrev Krebs bl.a. "Du er alt jeg har" og "På den anden side" - og sammen med Julie blev det bl.a. til "Listen To This Song". (Julie og Juncker havde disse co-writes med på de albums de sendte på gaden i september '04).

Sammen med bandet - der nu efterhånden havde spillet langt mere end 130 koncerter sammen siden 1999 - drog Krebs atter på tur i maj - juni 2004. Og her skulle en koncert i Kolding vise sig at være ret skelsættende. Det var eneste gang den sommer Krebs og bandet stod alene på plakaten - og så var festivalsættet ligesom ikke langt nok. I stedet valgte Poul og orkesteret at varme op for sig selv - og gøre det ved at spille en række gamle sange, i noget der mindede om "unplugged" versioner. Resultatet var nærmest en slags genfødsel af orkesteret - og den koncert-DVD Krebs længe havde overvejet at lave, rykkede nu meget nærmere. Kontrakten med det mangeårige pladeselskab Sony var løbet ud - og hen over sommeren forelagde Krebs sine planer for forskellige selskaber og på CMC i Ålborg var de ovenud begejstrede for hans ide til et nyt album: en koncertCD/DVD, optaget live på Horsens Ny Teater - og med gamle og næsten glemte sange, en række af de store hits og nogle helt nye numre som repertoiret. Men alle sammen fortolket med den mere underspillede og akustisk funderede musikalitet bandet havde fundet frem den aften i Kolding. Til lejligheden inviterede Poul Krebs sin gamle kollega Claudia Scott - i sin tid gæst på den store musikhus-tur i 2001, der på sin vis også havde været en del af inspirationen til det kommende album. Claudia takkede ja til at flyve fra sin bopæl i Nashville til Danmark - og nåede ikke bare at optræde med bandet, men også at synge duet med Poul Krebs, på dennes første julesang nogensinde, MAGISKE SNEFNUG.

Samarbejdet med Dansk Flygtningehjælp fik endnu en dimension i forbindelse med koncerterne i Horsens. For at skabe en anderledes og spændende scene-opbygning, havde Poul Krebs kontaktet auktionsfirmaet Lauritz.com, der ikke bare var med på ideen om at levere en række møbler og lamper, fundet blandt deres auktionseffekter - men også at skænke deres salærer til Dansk Flygtningehjælp. Publikum kunne således byde på en række af de ting der stod på scenen i Horsens - og da auktionen var vel overstået, kunne Laurtitz.com overrække tæt på 30.000 kr. til Dansk Flygtningehjælp.

Op til koncerterne i Horsens var flere nye sange kommet til - og en af dem blev til titelnummeret på det nye album. PÅ EN GOD DAG var en hyldest til alle mennesker der kan føle sig uovervindelige, bare en gang imellem - og ikke mindst til de mange musikere Poul har spillet Danmark tyndt med, dengang succesen ikke ligefrem var proportional med fem eller sekscifrede salgstal (eller for den sags skyld tilskuere på de mange spillesteder der lagde hus til). Og det blev et par gode dage i Horsens den 30. og 31. august. Mens kameraer og andet opstyr snurrede - spillede Krebs og band sig igennem to koncerter, der hver havde en spilletid på over to timer. Sangen var nyfortolkede - og man så Per Chr. Frost folde sig ud primært på pedal-steel, slide og akustisk guitar, Allan Nagel havde fundet gulvbassen frem, Bjarne Nygaard Nielsen spillede fortrinsvist mandolin - og Morten Buchholtz viste nye sider af talentet på teatrets nystemte flygel og på Hammond-orgel. Stemningen blandt publikum var fantastisk - og det hele er fanget perfekt ind på den dobbelte-CD og medfølgende DVD, der udkom 11. oktober 2004.

I november 2004 udkom et ekstra track indspillet omkring "På En God Dag" - nemlig jule-duetten "Magiske Snefnug (På En Bænk I En Park I December)", som tidligere nævnt sunget af Poul Krebs i godt selskab med Claudia Scott. Sangen blev særdeles populær på radiostationerne - og at de to nok havde lavet lidt af en fremtidig juleklassiker, kunne man se da sangen igen lå højt på rotationslisterne omkring julen 2005.

I februar - marts 2005 blev "På En God Dag" med stor succes fulgt op af en længere tur rundt i danske koncerthuse og store klubber, hvor der var udsolgt de fleste steder turen nåede frem. Og undervejs kunne pladeselskabet overrække holdet platinplader for mere end 50.000 solgte eksemplarer af albummet.

Hen over sommeren 2005 blev der sat strøm til såvel de nye hits fra "På En God Dag" som til en lang række klassikere fra bagkataloget - og sammen med det store orkester gav Poul Krebs endnu engang sit bidrag til sommerens soundtrack, med omkring 30 koncerter på festivaler og open airs rundt omkring i Danmark.

POSTKORT FRA LIVET

I juli måned påbegyndte Poul Krebs det store projekt POSTKORT FRA LIVET - skabt i samarbejde med DR P4. Udgangspunktet var at P4s lyttere skulle sende deres fortællinger ind til en website oprettet til lejligheden - hvorefter Poul Krebs og en række kollegaer så ville omsætte disse historier til nye sange og såkaldte "Hørefilm". Langt over 500 lyttere tog udfordringen op - og indsendte deres melankolske, glade, sorgmuntre og decideret barske historier. Den første sang der blev færdiggjort var duetten "Morgen I Madrid", hvor Poul Krebs sang sammen med AnniOne - og den kunne høres i løbet af efteråret 2005. Næste postkort der blev sat i musik hed "På Fredag Bliver Jeg Svensker" - skrevet af Krebs sammen med Christian Juncker, sunget af sidstnævnte og et stort radiohit i vinteren 2005/2006. "Postkort Fra Livet" kulminerede i februar 2006, hvor en dobbelt-CD kom på gaden - med 11 sange og 9 "hørefilm", alt sammen skabt på baggrund af lytternes mangesidede postkort til P4. Poul Krebs havde undervejs skrevet sange specielt til bl.a. Peter Belli, Søs Fenger og Povl Dissing - og blandt de andre bidragydere var Alberte, Elisabeth, Michael Falch og Ivan Pedersen. Hørefilmene var historier der ikke var blevet til sange - men i stedet enten var originale postkort i mere eller mindre redigerede versioner eller helt nye noveller, skrevet på baggrund af lytternes historier og alt sammen sat i lyd og musik. Her var det ikke mindst en fornøjelse at lytte til oplæsning fra gode stemmer som Jørgen Poulsen (fra Røde Kors), sangeren og story-telleren Henrik Strube og P1 værten Gitte Løkkegaard.

Selvom Poul Krebs i begyndelsen af 2006 havde levet (mere eller mindre godt!) af musikken i næsten 28 år, var det kun anden gang i karrierens løb, da han i marts drog ud på en decideret solo-turne med stop i 12 danske byer. Der var ganske og aldeles udsolgt overalt og undervejs præsenterede Poul Krebs ikke bare gode klassikere og glemte perler fra bagkataloget, men også både en lang række nye sange, tiltænkt et kommende album og egne versioner af de sange der ellers blev sunget af andre på "Postkort Fra Livet".

KU DEN NÆSTE DANS BLIVE MIN?

I december 2005 var Poul Krebs flyttet tilbage til fødebyen Århus, efter omkring 15 år i "eksil" i København, Amstserdam og på Samsø. Flytningen resulterede på mange måder i en "genopdagelse" af Århus - der satte sig spor i nye sange som bl.a. "1. Division" (men sine underfundige hentydninger til AGFs nedrykning) og "Young Inspiration Society" (om Krebs' første rockband dengang i teenageårene). I løbet af vinteren døde hans mor efter lang tids sygdom - og på hospitalet skrev han teksten til den smukke "De Blå Barakker", som en afskedshilsen til hende. En ny sang som "Ford Anglia" var skrevet ovenpå "Postkort Fra Livet", hvor et tv-program havde bedt Poul om selv at levere et postkort - og det blev til det fine erindringsglimt om familiens første bil og en famøs tur i den. Efterfølgende blev dette postkort til en underfundig sang, skrevet med det skarpe blik for detaljerne der præger historiefortælleren Poul Krebs - der i pointen om hvor svært det kan være at indrømme sine fejltagelser også havde klare paralleller til den igangværende krise om Muhammed-tegningerne. Da Poul Krebs ikke havde udgivet et studiealbum med nye sange siden 2003, var der i det hele taget mange sange på lageret - da han i løbet af foråret påbegyndte indspilningerne til et album planlagt til udgivelse i efteråret.

Den 28. maj fyldte Poul Krebs 50, men i modsætning til dengang han fyldte 40 - og forsøgte at fortrænge det ved at tilbringe dagen i et øvelokale med bandet - tog han denne gang imod den runde dag med oprejst pande og valgte at markere midtvejsfesten med at udsende en ny single - og ved den lejlighed fik alderen følgende kommentar med på vejen:

-Det er egentlig en meget fin alder - det er bare klangen af tallet der lyder lidt forkert. Og så har Keith Richards jo lige lært mig, at man både skal sørge for at være i god form og samtidig holde sig fra de høje kokospalmer…(Keith Richards var netop faldet ned fra en palme! - og derfor havde Stones måttet aflyse bl.a. en planlagt koncert i Horsens).

Den nye single havde titlen NÅR DET BLIVER SOMMER - og den skulle vise sig at være bebuder for en af de bedste danske somre i årevis, der nærmest startede samtidig med udgivelsen af singlen. Sangen blev en sand radiofavorit og ramte #1 på radiostationernes AC-chart. Sommeren over var den et fast punkt på sætlisten, da Poul Krebs for tredje gang var del af det store omrejsende rockcirkus der går under navnet Grøn Koncert. Den sidste koncert på denne tur - søndag den 23. juli foran omkring 37.000 tilskuere i Valby - var også et lidt vemodigt punktum på et langt kapitel i Poul Krebs' livehistorie. Det var nemlig sidste koncert med det han efterhånden altid omtalte som "mit yndlingsbigband" - det orkester der siden 1999 havde været forrygende backing for Poul Krebs ved rundt regnet 200 koncerter. Orkesteret sluttede med manér foran et begejstret publikum - og var til lejligheden udvidet med et par gæster i sangerinden AnniOne (der sang duet med Krebs i "Morgen I Madrid") og street-danceren Rodrigo Roija fra Chile, der gav et begejstret publikum prøver på sin kunnen undervejs i "Når Det Bliver Sommer". Grøn Koncert 2006 blev i øvrigt en succes på mange fronter - idet de mere end 160.000 tilskuere der gæstede koncerterne, betød at arrangørerne i Muskelsvindfonden kunne se frem til et overskud på omkring 5 mio. kr. til deres fremtidige arbejde.

Tilbage på Samsø gik Poul Krebs direkte i studiet for at færdiggøre indspilningerne til det album der kom på gaden 1. september under titlen KU DEN NÆSTE DANS BLIVE MIN? 12 nye sange - fortrinsvist indspillet med et lille tæt band, der også var det nye live-hold: guitaristen Per Chr. Frost og keyboardspilleren Morten Buchholtz var gengangere fra de seneste år, bassisten Peter Kjøbsted er ny mand på bas og kor og fra Sverige kom den eminente trommeslager Christer Jansson, der tidligere havde spillet percussion på et par turneer med Krebs. Det nye album var for halvdelens vedkommende produceret af makkerparret Henrik Balling og Søren Mikkelsen, mens svenske Moh Denebi stod for tre numre, Per Chr. Frost for to numre og Poul Krebs selv havde producercredit på et enkelt track.

"Ku Den Næste Dans Blive Min" var Krebs' første studiealbum med nye sange siden 2003. Det var Poul Krebs' erklærede ønske, ovenpå de mange tunge historier der var del af "Postkort Fra Livet", at lave et varmt, velspillet og lyst album - og nøjagtig sådan blev det. "Ku Den Næste…" har i svær grad historiefortælleren Poul Krebs som omdrejningspunkt - med sange som de ovennævnte og som i historien om køkkenmontøren Kenny og solarium-indehaveren Melissa i "Går Den Så Går Den". Derudover rummer albummet store forelskede sange som "Mesterværk" og "Så Godt Som Alt". Der er sange til eftertænksomheden i "De Blå Barakker" og "Dæmoner Og Engle" - og sange der sigter efter lyset og glæden som "Reparér Min Himmel" og "Køen I Kvickly". Der spilles lige fra hjertet i stærke arrangementer - og det var overalt en sangskriver i topform der her lod høre fra sig, hvad også anmelderne var enige om. Eksempelvis skrev Politiken:

På "Ku den næste dans blive min" høres en Poul Krebs, der lyder, som om han har gennemrusket sine sangskrivervaner og givet melankolien en velfortjent pause (…) i samarbejde med et delvist nyt hold musikere og producere har Krebs indspillet et dusin sange, hvor stemningerne og teksterne har mere spændstighed, præcision og intensitet end på hans foregående udgivelser. De fleste numre på "Ku den næste dans blive min" er konkrete, episke og veloplagte fortællinger med afsæt i sangskriverens oplevelser fra barndom og ungdom frem til nu.

Sæsonen 2006 - 2007 blev virkelig en af de helt store i Poul Krebs' efterhånden lange karriere. Han gik #1 på salgslisten med "Ku Den Næste Dans Blive Min?" - hvis succes gjorde Poul Krebs til en af de 10 mest sælgende danske solister/bands i 2006. Sange som "Når Det Bli'r Sommer", "Mesterværk" og "Ford Anglia" blev roteret flittigt fra radiostationerne - og live begejstrede Poul Krebs & band overalt hvor de kom frem. Det blev til mere end 50 koncerter ovenpå "Ku den næste dans blive min" - med først en stor vinterturne i november 2006 og februar 2007 og derefter en meget omfattende sommertur, der bl.a. inkluderede Tivoli, Danmarks Smukkeste Festival og de store festivaler i Jelling og Kløften. På sommerturen blev det også til et par arrangementer i selskab med Michael Falch & Boat Man Love - en særdeles populær sammensætning, der hver gang førte til at Falch også var på scenen med Poul Krebs og omvendt.

SONG ISLAND REVUE

I maj måned 2007 var Dansebjerg rammen om en ganske særlig indspilningssession. Her mødtes nemlig fire sangskrivere og gode venner - der alle havde deltaget i de tidlige udgaver af Song Island: Kevin Welch, Claudia Scott, Henning Kvitnes og Poul Krebs. Sammen med et band - bestående af trommeslageren Frank Marstok, guitaristen Louis J. Myers og bassisten Troels Skjærbæk - blev der ved denne lejlighed indspillet en række sange, der alle havde det til fælles, at de var lavet som co-writes på eller omkring Song Island. Indspilningerne blev færdiggjort i løbet af vinteren 2007/2008 og udsendt under titlen ”Home” i august 2008.

Poul Krebs brugte også en stor del af sommeren og efteråret 2007 på andre projekter. Han var blandt initiativtagerne til det store internationale kulturudvekslings- og udviklingsprojekt "Globetown" (læs mere på hjemmesiden www.globetown.dk) - og under årets festuge i Århus, i starten af september, deltog han i koncert-rækken "Umage Par", hvor Krebs sammen med harmonika-virtouserne i Band Au Neon, den internationale jazz-trommeslager Marilyn Mazour og bassisten Klavs Hovmand, gav helt nye og aldeles uforudsigelige udgaver af en række Krebs-sange.

Torsdag den 13. september spillede Poul Krebs sin første koncert nogensinde i Island. Sammen med bandet optrådte han i kulturhuset i Reykjavik - med den islandske megastjerne Bubbi Marthens som Special Guest og med eks-præsidenten Vigdis Finnbogadottir blandt tilskuerne. Vigdis Finnbogadottir er protektor for Kræftens Bekæmpelse i Island, der modtog hele entre-indtægten ved aftenens koncert. Den karismatiske eks-præsident kunne godt lide hvad hun hørte - og inviterede derfor Krebs & co. til et uformelt glas champagne i privaten dagen efter. Det blev en stor oplevelse at møde Vigdis Finnbogadottir på få-mands-hånd - og såvel Poul som resten af holdet blev blæst aldeles omkuld af denne vidende og særdeles charmerende kvinde.

SIGNATUR

Også i september udsendte Poul Krebs en ny single kaldet "Selvhenter". Ifølge ophavsmanden var sangen dels inspireret af Leonard Cohens digt "Morgen på Mount Baldy" fra samlingen "Book of Longing/Længslernes Bog" og dels af de fejltagelser gud og hans stab af højt respekterede forskere begik, da de i sin tid skabte manden. Titlen "Selvhenter" stammede dog nok mest fra Poul Krebs' karriere som fodboldspiller... "Selvhenter" var forløber for det store retrospektive bokssæt "Signatur", der udkom den 22. oktober - og som på 5 cd'er og 1 DVD fortæller en del af den musikalske historie om Poul Krebs. Bokssættet rummer uddrag fra alle albums helt tilbage til debut'en med "Efter Stormen" i 1979 - og en hel cd er helliget numre der aldrig havde været udgivet eller aldrig før har været at finde på Pouls egne udgivelser. Endelig rummer den medfølgende DVD en lang række aldrig før udgivne optagelser, bl.a. en masse forrygende live-optagelser helt tilbage fra slutningen af 80erne.

For sangskriveren Poul Krebs var der i sommeren og efteråret 2007 også stor succes i Norge. I slutningen af september udkom albummet "Stemmer I Gresset" fra Krebs' gamle ven og kollega Henning Kvitnes - og det album gik direkte ind på førstepladsen af den norske salgsliste. Det var Henning Kvitnes' største succes i årevis (2 uger som #1 på den norske salgsliste) - og det selvom han var rigtig stor i hjemlandet i forvejen! Første single fra albummet var "Sånne Som Os" - Henning Kvitnes' egen norske tekst til Poul Krebs' gamle megahit "Sådan Nogen Som Os". Den norske udgave var i månedsvis blandt de mest spillede sange i norsk radio - og var som sådan absolut en medvirkende årsag til den store succes for Henning Kvitnes' nye album. Det var i øvrigt ikke første gang sangen hittede i Norge - tilbage i 1996 lavede Poul en version sammen med Jo Nesbø fra det norske band Di Derre og den udgave var et Top 10 hit på norsk radio. (Både Poul Krebs' original og udgaven med Jo Nesbø er iøvrigt at finde på "Signatur").

4. februar 2008 var Poul Krebs blandt initiativtagerne til en støttekoncert for sangerinden AnniOne, der havde mistet alt hvad hun ejede ved en brand nytårsaften. Sammen med venner og kolleger som Tina Dickow, Marie Frank og selvfølgelig AnniOne selv, fyldte Poul Krebs og en række fine musikere Fatter Eskil i Århus - og gav en smuk og stemningsfuld koncert der blev indspillet og mixet og efterfølgende udgivet i stærkt begrænset oplag også til fordel for AnniOne, der af den vej fik lidt tiltrængt økonomisk hjælp.

Sammen med bandet gav Poul Krebs 11 koncerter i februar/marts 2008 - og som noget aldrig før prøvet i Danmark, blev alle koncerterne optaget og udgivet som såkaldte ”officielle piratplader”. Det blev til 11 dobbeltalbums og en pirat-DVD - alle med veloplagte performances fra Poul Krebs og band, der undervejs kom godt rundt i det store bagkatalog og samtidig fik præsenteret både en række helt nye sange som "Forvirrede hjerter", "Fighter", "Skrøbelige ven", udvalgte og næsten glemte perler (der havde fået nyt liv på "Signatur") som "La mig stå lidt på stationen" og "This Part Of Town" og endelig co-writes med Song Island vennerne som "Where ever I go" og "Every Little Bit Of Your Love".

Som nævnt udgav Poul Krebs - som del af det internationale sangskriverfællesskab Song Island Revue - albummet "Home" i 2008, nærmere bestemt den 25.august. Det var et råt, charmerende, varmt og særdeles umiddelbart album - skrevet, spillet og sunget af markante sangskrivere og musikere, hver især med lange solo-karrierer bag sig og som samlet i bandet Song Island Revue, åbenlyst nød at spille sammen og af den vej skabe den rette iscenesættelse til hver enkelt sang. Musikalsk kom Song Island Revue vidt omkring - og rundede både blues, gospel, country, rock og honky tonk, fra det lavmælte og underspillede, til nærmest garagerock. Udgivelsen blev fulgt op at 9 koncerter i DK og 6 i Norge – og for både album og koncerter, høstede Krebs, Welch, Kvitnes, Scott og co. fornemme anmeldelser. "En helt igennem stor koncertoplevelse lang fra en ordentlig by. Lad os ikke håbe, det er sidste gang disse syv musikere får koordineret deres kalendere", som der stod i Gaffas 5-stjernede anmeldelse af Song Island Revues koncert i Vostrup Teater- og Musikhus.

Song Island Revue blev i øvrigt samlet igen i marts 2009 - denne gang under de varme og gavmilde himmelstrøg i Austin, Teaxas, USA. Her blev det til tre koncerter i forbindelse med den store South by South West musikfestival og branchemesse i "the live music capitol of the world", som den musikglade Texas-hovedstad også ynder at kalde sig. Ved samme lejlighed udkom "Home" internationalt via en digital distributionsaftale med det amerikanske selskab Burnside.

I januar og februar 2009 blev det til 13 totalt udsolgte koncerter i nyt duo-samarbejde med den gamle ven og ligesidende Micahel Falch - og overalt hvor de kom frem, endte det med stående ovationer fra publikum, som kvittering for en helt igennem forrygende og mageløs aften. Det blev fortjent til seks ud af seks stjerner i anmeldelsen fra Nordjyske Stiftstidende, hvor anmelderen bl.a. skrev: "…et par timers nærmest overdådig opvisning i, hvad et par af syng-med-rockens mest drevne veteraner kan præstere, hver for sig, men måske især sammen. -For de klæder virkelig hinanden. Og supplerer hinanden fortrinligt…"

ANGELENO ROAD
- LIGE VED SIDEN AF VIRKELIGHEDEN

Den 30. marts 2009 udsendte Poul Krebs albummet ANGELENO ROAD (Lige ved siden af virkeligheden) - det første studiealbum i næsten tre år fra hans hånd og en af hans mest ambitiøse udgivelser nogensinde. Sangene på albummet var skrevet over en flerårig periode - og i løbet af 2008 rejste Krebs rundt til en række af sine musikalske samarbejdspartnere i såvel Stockholm som Århus, København og Los Angeles, for sammen med disse at gøre sangene klar til indspilning. I oktober rejste Poul Krebs og hans efterhånden stærkt sammentømrede band (Per Chr. Frost - guitar, Christer Jansson - trommer, Morten Buchholtz - keyboards og Peter Kjøbsted - bas) til Los Angeles, hvor det kommende album blev indspillet. I en tid hvor de fleste studier lukker, fordi klienterne indspiller på digitalt grej i soveværelset eller køkkenet - valgte Krebs & co. at gå imod strømmen og lavede albummet i et af verdens bedste studier, Ocean Studios i Los Angeles forstaden Burbank.

"Med den udvikling der er i musikbranchen lige nu, kan det her jo sagtens være sidste gang jeg udgiver et traditionelt album. Måske vil det fremover handle mere om enkeltsange, om digitale EPer eller noget helt tredje. Derfor var det mit store ønske, at tage bandet med over Atlanten for at få realiseret drømmen om at indspille i et af verdens bedste studier. Det er en dyr og vild måde at lave plader på, i en tid hvor pladesalget rasler ned og de fleste derfor nærmest indspiller på eget udstyr opstillet i soveværelset. Men mit pladeselskab var heldigvis med på, at en alternativ vej ud af krisen også kan være at satse hele butikken på at lave et album af den slags der kun kan indspilles i et rigtig godt studie, hvor musikken har plads til at folde sig ud. Jeg synes vi har fanget bandet når det lyder bedst - helt nærværende og upoleret. Jeg er enormt glad for resultatet, det er blevet det album jeg altid har drømt om at lave." (Poul Krebs)

Ocean studiet er ikke bare sjældent stort og med en akustik i verdensklasse - men rummer også en af studiebranchens bedste Neve-pulte og en imponerende samling af vintage mikrofoner og andet studieudstyr. Det kan alt sammen høres på det kommende Krebs-album - der ikke bare lyder fantastisk, men også præsenterer et band i tæt og organisk samspil omkring en række af Poul Krebs bedste sange gennem karrieren og med Krebs selv i vokal storform. Sammen med bandet var den erfarne US-engineer Bryan Golder (hvis cv bl.a. tæller mix og recording med navne som Tom Petty, Gavin Degraw og Erykah Badu) - og så ikke mindst den danske top-producer Rune Westberg, der har bosat sig i Los Angeles for at fortsætte den succesfulde producerkarriere, der senest har resulteret i den internationale hitdebut fra Alphabeat.

"Sangene på albummet er sange jeg har skrevet gennem de sidste tre år - og hvad jeg så har lært i den tid, kan man forhåbentlig høre på albummet. Først og fremmest har jeg øvet mig i at holde min kæft indtil jeg har haft noget at sige, og det håber jeg også at man kan høre. Jeg håber sgu at man kan høre at de sange er spillet af et band der har lagt alt i det. At man kan finde og glæde sig over alle de små hilsener albummet er fyldt med, til de sange, sangere og bands jeg der har ført mig afsted på min vej. For hørt på den måde er det her i høj grad også min og bandets store hyldest til en masse af den musik vi er inspireret af." (Poul Krebs)

ANGELENO ROAD viser alle facetter af sangskriveren Poul Krebs - der også undervejs går helt nye veje, som i sangen "Skyggernes Nat (Helmand Blues)", med sit hudløse portræt af den hjemvendte Afghanistan-veteran der "går rundt i gaderne/med et hoved som en håndgranat". Sammen med kollegaerne Michael Falch og Søren Huus fortæller Krebs en anden historie om livet på landevejen i "Ensomme flokdyr" - mens den del af samfundsdebatten der handler om tilpasning og fremmede kulturer, vendes lidt på hovedet i den satiriske "Min mor hun gik også med tørklæde". Fra åbningen med singlehittet "En dag som i dag", over andre potentielle træffere som den melankolske "Skrøbelige ven" eller den soulede "Ti stille" og til albummet fader ud efter den nærmest zen-agtige "For det meste", om at finde balancen i livet - er det let at høre hvordan Poul Krebs overalt føler sig godt hjemme i Rune Westbergs lydhøre produktion, hvor der sendes massevis af musikalske hilsener af sted til bl.a. Stones, Beatles/Lennon, Bill Withers, Black, Emmylou Harris og R.E.M.

Anmeldelserne af "Angeleno Road" var særdeles begejstrede og fyldt med stjerner:

"Den blide århusianer er stadig én af dansk poprocks bedste iagttagere. Og på "Angeleno Road" er han mere skarpsindig, end han har været i årevis." (BT *****)

"Karrierens måske bedste album byder på et væld af fantastiske sange" (Fyens Stiftstidende *****)

"Luksusalbum fra Poul Krebs" (Jyske Vestkysten *****)

"...rummer alt, hvad gamle og nyere fans kan forlange af Krebs. Og lidt mere til.
(Nordjyske *****)

THE HOUSE OF SONGS

Poul Krebs turnerede flittigt ovenpå "Angeleno Road". Både sammen med sit eget band, solo og i godt selskab med vennen Michael Falch, med hvem det igen blev til store og totalt turneer i starten af både 2010 og 2011.

I sensommeren 2010 samlede Poul Krebs omkring sig et godt hold af sangskrivere, med fælles udgangspunkt i The House Of Songs - et unikt værksted for danske og amerikanske sangskrivere.

House of Songs ligger fysisk i Austin, Texas - og siden 2009 har en lang række danske sangskrivere haft et to ugers ophold i huset, hvor de har skrevet nye sange sammen med stærke amerikanske sangskrivere. Poul Krebs har været en af drivkræfterne i at få huset realiseret - og i perioden fra 25. august - 3. september 2010, turnerede han sammen med tre af sine amerikanske kolleger (Kevin Welch, Troy Young Campbell og Matt The Electrician) i Danmark, hvor det bl.a. blev til koncerter ved Tønder Festival og Århus Festuge.

BEVERLY BROTHTERS

Lige op til turen var der også premiere på duosamarbejdet The Beverly Brothters, med r Poul Krebs Troy Young Campbell bag mikrofonerne. Deres første single hed "Lovers" og har siden været flittigt spillet på bl.a. P4.

MAGNOLIA TALES

Den 22. marts 2011 var Poul Krebs klar med sit første engelsksprogede album: "Magnolia Tales". Albummet var produceret af Bob Dylans guitarist og kapelmester Charlie Sexton, der også spiller en meget stor rolle som musiker og backingsanger på albummet. Charlie Sexton havde selv håndplukket det hårde hold af musikere der spiller albummet igennem: trommeslageren Dony Wynn, keyboardspilleren Antony Farrell og bassisten David Monsey (der mellem sig har spillet med bl.a. Robert Palmer, Dr. John, Steve Winwood, Fabulous T-Birds og Sextons kultband The Arc Angels). Udover disse medvirkede også sangerinden Sally Allen på en række af albummets numre, bl.a. førstesinglen "Spirit of Vignelaure".

"Magnolia Tales" var indspillet og mixet i Public Hi-Fi studiet i Austin, Texas - et sandt paradis for folk der dyrker vintage gear. Studiet er ejet af trommerslageren Jim Eno, der sammen med resten af sine venner i indie-bandet Spoon, savnede et godt studie at arbejde i. Public Hi-Fi er et af de få studier der rent faktisk er bygget som sådan - og skønt ikke specielt stort i omfang, er akustikken helt speciel, hvilket bl.a. har tiltrukket Arcade Fire, Justin Timberlake og Roky Ericksson/Okkerwill River, der alle har lavet sessions i studiet.

Sangene på "Magnolia Tales" var alle skrevet på rejser eller sammen med kolleger Poul Krebs har mødt rundt omkring i verden. Og var på mange måder inspireret af det tætte forhold Poul Krebs har og har haft til Austin og en lang række af musikbyens musikere og sangskrivere. Poul Krebs var i Austin første gang i 1989 og det var på den rejse han skrev sangen "Sweetheart", der efterfølgende sikrede gennembruddet for Henning Stærk. Siden er Poul Krebs ofte vendt tilbage til "The Live Music Capitol of The World". Her har han grundlagt en lang række venskaber, givet en masse koncerter over årene - og har senest været med til at skabe The House of Songs, hvor danske og amerikanske sangskrivere mødes og skriver sange. Poul Krebs var nok selv en af de første danske sangskrivere der for alvor co-writede med udenlandske kolleger - og The House of Songs, er nu blevet et kraftcentrum for danske sangskrivere og et sted der nyder stor respekt, både hos de amerikanske kolleger og ikke mindst for bystyret i Austin, der bakker kraftigt op om initiativet.

Pressen skrev om "Magnolia Tales":

'Magnolia Tales' er en strunk og indlevet produktion og en fin start for Krebs som egen mand på sit og Michael Falchs eget lille pladeselskab Krebsfalch. Hvis formålet med at lave sit eget selskab i en trængselstid er at give sig selv mulighed for at få de hedeste musikalske drømme til at gå i opfyldelse, er det da et eksempel til efterfølgelse (...) Især på melodifronten er 'Magnolia Tales' vældig veloplagt, og lagt i hænderne på et band, der ikke er for professionelt til at ose af spilleglæde, kan Poul Krebs kun være glad og tilfreds med sit amerikanske album. En drøm er gået i opfyldelse. En mand kommer hjem med en ordentlig fjer i hatten.
(Politiken, 4 hjerter)

Om han synger på det ene eller det andet sprog, så er Krebs tydeligvis først og fremmest optaget af at strege små personskildringer/ skæbner og/ eller situationer op -og han gør det både godt og troværdigt. Samtidig med, at man rent melodisk/ melodiøst er overmåde godt underholdt. (Nordjyske, 5 stjerner)

...den lækre lyd er ikke et mål i sig selv. Kun en medgift, når man kombinerer smagfuld sangskriver med subtil guitarist og producer af den slags, der både fremhæver detaljer og helheden. Ikke nogen dårlig egenskab, når man arbejder med en sanger, der ikke længere er folkrockens svar på en crooner, men et menneske, der har været sit igennem, så det kan høres. (...) Den hang til at give sig så meget hen, at rørstrømskheden altid er en risiko, når Krebs synger på dansk, forvandles på engelsk til en fornyet inderlig blidhed. Som ikke bliver mindre af at han synger amerikansk, som om han drømmer på det sprog. Et nummer som 'Guess What' burde gøre Krebs rig og berømt over there i tolvte time; en sang om, lige før dommeren fløjter kampen af, at møde det uventede, store og selvforglemmende - kærligheden. (Torben Bille, torbenbille.dk)

Krebs' nye klæder klær ham! (...) Fyldt med drilske detaljer og skæve indspark der driver pladen fremad.
(Fyens Stiftstidende, 4 stjerner)

...endnu et gedigent Krebsprodukt
(Jyske Vestkysten, 4 stjerner)

...i sidste ende bliver den tålmodige lytter beriget med små kunstværker, der sætter dybere og dybere spor i skæret fra Krebs' små hyldester til nattens folk. Tag blot den smukke 'Why do you move so fast?', der igen og igen overrasker med sin dybde - eller den umiddelbart lettilgængelige 'Marie', der lyder som et nyt hit fra Poul Krebs. (Dagbladet Holstebro)

DER ER NOGET VED ALTING

2011 har på alle måder været et af de travleste år i Poul Krebs mangeårige karriere. Året startede som tidligere nævnt i USA, hvor han i januar færdiggjorde det engelsksprogede album "Magnolia Tales", der udkom i marts.

I februar var Poul Krebs på en månedlang og totalt udsolgt turne i selskab med Michael Falch - og foråret og sommeren over, fortsatte han med omfattende turnevirksomhed, såvel indendørs som udendørs, i selskab med sit nye faste band The Combardos.

Undervejs i den lange turne blev der skrevet en række nye dansksprogede sange - og i sensommeren gik Poul og bandet i studiet på Samsø for dér at lave årets andet album, der udkom den 7. november, under titlen "Der er noget ved alting". Samme titel, i øvrigt, som på Stig Matthiesens on-the-road-bog-portræt af Poul Krebs, der udkom samme dag. Her havde forfatteren fulgt Poul Krebs og bandet igennem store dele af 2011 - og tegnede i bogen et levende portræt af en af Danmarks mest populære musikere.

I 2012 blev ”Magnolia Tales” udgivet i både USA og Norge – og blev fulgt op af koncerter begge steder. Året startede med ti solo-koncerter rundt omkring i Danmark og i marts fløj Poul og bandet til Austin, for at deltage i årets udgave af South By South West. Her spillede de koncerter i City Hall, på Lamberts og på Threadgills og fik dermed præsenteret sangene fra ”Magnolia Tales”, i byen de var indspillet i. Ved koncerten på Threadgills dukkede Charlie Sexton op og spillede med.

Sommeren over var Poul Krebs & The Combardos igen ude på de danske landevejen, bl.a. med stop på Skive Festival, Skagen Festival og Samsø Festival - og med en enkelt afstikker til Norge, hvor de var del af programmet på Frøya Festival. I oktober udkom "Magnolia Tales" i Norge - og Poul var bl.a. gæst i det populære tv-program "Go Morgen Norge", i den anledning. Sammen med Henning Kvitnes, Claudia Scott og Christer Jansson, var Poul Krebs i slutningen af oktober og starten af november på en større tur rundt i Norge og Danmark. Begyndt i Oslo på Herr Nilsen den 24. oktober og afsluttet den 10. november på Musikhuset i Norge.

Poul Krebs tilbragte også en stor del af 2013 på landevejene. Først med en solotur rundt i Danmark. Derefter en stor sommerturne med bandet, fulgt af en stor duo-tur, både i Norge og Danmark, i selskab med Henning Kvitnes.

ASFALT

Undervejs var der dukket en masse nye sange op - og mod slutningen af 2013 blev det offentliggjort, at Poul Krebs ville samle et nyt hold af musikere omkring sig og indspille de nye sange ved nogle januar-sessions i Lundgaard Studiet ved Vejen.
Resultatet af nogle særdeles vellykkede indspilninger, udkom den 24. februar 2014 som "Asfalt". Indspillet med et stort hold af musikere, der bl.a. inkluderede en blæsersektion og Henning Kvitnes på guitar. Med i studiet var også tre markante sangere, der hver især var med til at gøre "Asfalt" til et helt specielt album. Lisa Nilsson var duetpartner på førstesinglen "Vi tog heldigvis fejl" og lagde derudover et fornemt kor på den smukke "En mandag så blå". Michael Falch var med på tre numre – som duetpartner på slutnummeret "Hvis verden en dag fik brug for al sit gøgl" og som markant korsanger på "Lugten af asfalt" og "You Gotta Move On". Og da Henning Kvitnes jo alligevel var i studiet, var det også oplagt at lade ham bruge sin powerfulde stemme, der lagde masser af karakter på rejsesangen "Stena Line".

"…med sine mange gennemarbejdede lag er ’Asfalt’ årets første store danske album", skrev BT i deres fem-stjernede anmeldelse af "Asfalt" - der gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i Danmark. Sidst det skete for Poul Krebs var tilbage i august 2001, hvor hans album "Striber af lys" også solgte til en førsteplads ved udgivelsen.

-Det er en stor glæde at folk tager så godt imod det nye album. Jeg er selv meget stolt over det vi har lavet med "Asfalt". Det har været et af de sjoveste album at lave i min karriere - og at folk nu tager så godt imod sangene, er jeg meget glad for.

"Asfalt" fik i det hele taget fornemme anmeldelser i medierne: "…det afvekslende udspil har dynamisk live-energi og flere letantændelige melodier", skrev Jyllands Posten og gav 4 stjerner. Politiken gav ligeledes 4 stjerner og skrev om "et ganske durkdrevent komponeret album" - mens Rootszone.dk skrev: "Poul Krebs har med "Asfalt" givet os en af sine bedste plader til dato." Udgivelsen blev fulgt af Poul Krebs største solo-tur nogensinde, med i alt 21 koncerter rundt omkring i Danmark. Med langt de fleste totalt udsolgte – og med en ny gæstesolist på hver eneste aften, hvor en lokal sangerinde fik lov til at udfylde Lisa Nilssons rolle på ”Vi tog heldigvis fejl”. Et meget populært indslag.

   

NYHEDSBREV

   

LINKS

www.skandinavian.dk - der booker Poul Krebs´ koncerter
www.cmc.dk - pladeselskab der bl.a. har udgivet "Ku Den Næste Dans Blive Min"
www.sonybmg.dk - pladeselskab der står for udgivelsen af "Signatur"
www.dansebjerg.dk - Pouls studie og refugium på Samsø
www.starbird.dk - spændende site for fotografen Søren Solkær.
www.transistormusic.dk - det lille samske pladeselskab, der bl.a. udgiver Ørenlyd
www.poul-krebs.dk - Laila's hjemmeside med Fan Forum og hjemsted for magasinet "Poul Krebs #1"
www.krebs1.dk - mere om magasinet "Poul Krebs #1"
www.henningkvitnes.no - en god norsk kollegas hjemmeside
www.kevinwelch.com - en god amerikansk kollegas hjemmeside
www.claudiascott.com - en god norsk/engelsk kollegas hjemmeside- Mike Stewarts hjemmeside (med en god lille historie om hans tid på Samsø)
www.per-chr-frost.dk - Per Frosts hjemmeside
www.poulkrebs.org/angelenoroadsite - Special site om Angeleno Road

Gode organisationer

www.myc4.com - mikrolån efter fair-trade principper
www.globetown.dk
www.rosa.org - Dansk Rock Samråd
www.flygtning.dk - Dansk Flygtningehjælp
www.amnesty.dk - Amnesty International

   

WEBSHOP

Her kan du købe Poul Krebs' musik:

www.gatewaymusicshop.dk

www.imusic.dk (postordre fysisk)

www.cdon.com (både fysisk og digitalt)

iTunes

Spotify

WIMP

TDC

   

KONTAKT

Booking: bo@skandinavian.dk
Management: organization@mail.dk

Fotograf

Flemming Gernyx